Followers

Labels

Sunday, January 25, 2015

Hellenic -- Οι Σείριοι Αδελφοί του Φωτός: ‘Το Φως βρίσκει το Δρόμο του κι ο Δρόμος είναι η Αγάπη’ (17-1-2015)




Οι Σείριοι Αδελφοί του Φωτός: ‘Το Φως βρίσκει το Δρόμο του κι ο Δρόμος είναι η Αγάπη’ (17-1-2015)

Πολυαγαπημένα ‘Αδέλφια’ της Γης – πολυαγαπημένα φώτα αυτής της διάστασης – σας καλωσορίζουμε στ’ όνομα της αγάπης και του φωτός της Όλα-Σε-Ένα-Ύπαρξης – Είμαστε οι Σείριοι Αδελφοί και χαιρόμαστε – που μπορούμε και σας στέλνουμε την αγάπη και την γαλήνη της καρδιάς μας μέσα από τα λόγια μας – ετούτη τώρα τη στιγμή.

Αγάπη και Γαλήνη – οι λέξεις αυτές δεν είναι μόνο λέξεις στη διάστασή μας – είναι ζώσα πραγματικότητα – ολοζώντανη και αληθινή – και την ονομάζουμε ‘πραγματικότητα’.  Και η πραγματικότητα αυτή είναι η υπέρτατη αξία μας – η ομορφότερη και η πιο ποθητή – που υπάρχει και για την οποία πράττουμε – στο εδώ επίπεδο της ύπαρξής μας. Όταν σας κοιτάζουμε – και σας παρακολουθούμε στην εξέλιξή σας – βλέπουμε καθαρά την επιθυμία σας – την πολυπόθητη επιθυμία σας για γαλήνη και αγάπη – παρότι ακόμα η γη εμπλέκεται μέσα σε δυσαρμονική αναταραχή – όπως θα το λέγαμε.


Ετούτος είναι – με όλο το σεβασμό και τη συμπάθεια για την κατάσταση αυτή – ο καιρός της απαλλαγής από μια μακρά σκιώδη φάση – κατά την οποία οι άνθρωποι απλά ξέχασαν την αληθινή τους ύπαρξη – την αγνή Θεϊκή ουσία – το φως. Παρακολουθούμε εσάς και τη Γη – το πώς όλα τώρα αφυπνίζονται – και βλέπουμε παντού φως – όπου κι αν κοιτάξουμε – από παντού αναδύεται φως φέρνοντας τα πάντα στην προκαθορισμένη τους θέση. Το φως επιστρέφει τη θεία τάξη κι αυτό γίνεται με αγάπη.

Και να ‘μαστε πίσω πάλι – από εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε το μήνυμά μας : από την Αγάπη και τη Γαλήνη. Δε μπορείτε να παραμερίσετε – την ευχή που ‘ναι βαθιά ριζωμένη μέσα στην ψυχή σας –  δε γίνεται πια να καταπιέζεται – η ψυχή σας – η αληθινή σας ύπαρξη – είναι τόσο πολύ συνδεδεμένη – μέσα στο ρίζωμα της αγάπης – με γαλήνη και αρμονία. Το φως θα βρει το δρόμο του κι ο δρόμος είναι η αγάπη – αγάπη αγνή και άνευ όρων. Σας ευχαριστούμε – που είσαστε εδώ την ώρα αυτή – στη θέση σας και με τον τρόπο αυτό δράτε ως κανάλια. Η αξία του καθενός σας είναι άμετρη – πέρα από κάθε φαντασία – που δε γίνεται να την εκφράσουμε με λόγια. Σας αγαπάμε. Είμαστε οι Σείριοι Αδελφοί – τ’ αδέλφια σας από τ’ αστέρια.

Με Αγάπη, Ευτυχία και Ενότητα........  Shogun Amona 


Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE