Followers

Labels

Saturday, May 30, 2015

MEDITATION -- ELIBÉRARA COLONIILOR! 30 MAI 2015

Sîmbata, Mai 30, 2015
Romîna -- MEDITATIE: ELIBERAREA COLONIILOR! 30 MAI 2015




Publicat pe 26/05/2015
ELIBÉRARA COLONIILOR!  30 MAI 2015



Este timpul de a trece din nou la actiune! Este timpul de a lua destinele lumii noastre în propriile noastre mîini! Aceasta este cauza pentru care ne vom întîlni deci în gupuri, mici si mari, individual sau în cupluri, pe data de 30 Mai al acestui an. Multi dintre noi se vor reuni si vor asista la Strapungerea Operatiilor Multidimensionale ale Sistemului Solar (MOSS), pentru a sustine fortele Luminii care sunt în acest moment în curs de a elibera Sistemul nostru Solar, de ultimele ramasite ale întunericului.

În trecut, multe fiinte omenesti traiau fiind ostateci în sclavie, în cea mai mare parte a coloniilor de-alungul Sistemului Solar, care apartineau diferitelor programe spatiale secrete.


În 2012, fortele Luminii au scos din sistemul nostru Solar, toate programele spatiale secrete si coloniile lor care nu erau protejate direct de catre grupul Himera.

Din nefericire, un numar relativamente slab de colonii si de statiuni de implantare de-alungul Sistemului Solar a fost protejat de catre Himera, cu bombe strangelets, si exista înca fiinte omenesti care traiesc acolo în sclavie, si în general amploarea abuzului ritual în aceste colonii, depaseste cu mult ceea ce oamenii au trait pe Pamînt.

Aceste colonii sunt acum în curs de a fi eliberatede catre fortele Luminii în faza actuala a lui MOSS (Operatiuni Multidimensionale ale Sistemului Solar), si oamenii care au fost capturati acolo, sunt în curs de a fi eliberati si primesc vindecare.

O parte foarte sensibila si critica a operatiilor de eliberare se va produce Sîmbata 30 Mai. Fortele Luminii au solicitat sprijin din partea popuatiei omenesti de la suprafata, în asa fel încît operatiile de eliberare sa se desfasoare cu cît blînd si cît mai pacific posibil.

Vizualizarile noastre si meditatia, vor sustine agentii fortelor Luminii în realizarea acestui obiectiv. Puneti-l în circulatie! Trebuie sa ajungem la cît mai multi oameni, în asa fel încît masa critica de oameni facînd aceasta, sa fie atinsa. Va rog publicati pe siteu-rile voastre si bloguri.

Noi toti vom face aceasta activare în acelasi timp, la ora 14si 11 minute, ora avansata a Pacificului. Aceasta echivaleaza la 17:11pm HAE la New York (si ora Montreal în Quebec), la Londra, si 23:11 pm CEST în Europa centrala (si ora Paris în Franta).

Instructiuni:

1.   Relaxati corpul si spiritul vostru fiind atenti la respiratia voastra, timp de cîteva minute

2.   Vizualizati fortele Luminii eliberînd toate coloniile programului spatial secret, de-alungul Sistemului Solar, eliberînd toate fiintele constiente la ora actuala capturate acolo, si scoateti dupa aceea toate entitatile întunecate din toate aceste amplasamente. Vizualizati acest proces avînd loc dea-lungul ansamblului Sistemului Solar, pacific si blînd. Vizualizati Sistemul nostru Solar în sfirsit a fi liber de întuneric si de sclavie, liber de toate fiintele nefaste si entitati corupte.

3.   Vizualizati un viitor nou stralucitor pentru Sistemul nostru Solar, cu toate rasele cosmice diferite si traind în pace si armonie. Vizualizati omenirea fiind intodusa în imensitatea Sistemului nostru Solar, oamenii apreciind frumusetea sa, calatorind de la o luna la alta luna, si din planeta în planeta, în navele Luminii.

Am asteptat acest moment timp de 15 ani. A trecut mult timp de la eliberarea planetei X! Cu bucurie, pot în sfîrsit sa transmit acest mesaj codificat la persoanele cheie din colonii:

L4/Light is ON


Dupa ce toate coloniile vor fi eliberate, fortele Luminii vor converti cladirile si infra-structurile acestor locuri pentru beneficiul si placerea omenirii, care vor fi în masura sa viziteze aceste locuri, dupa Primul Contact. Coloniile vor fi asfel transformate din locuri de suferinta, în locuri de bucurie.
Strapungerea pentru Sistemul nostru Solar este aici, Pamîntul este urmatorul!

Actualizarile referitoare activarii Eliberarii Coloniilor! Linkuri-le urmatoare:





Franceza – postat la: 



Engleza oferind access la video-uri traduse în 24 de limbi


Translation:
Star Child













No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE