Followers

Labels

Friday, May 29, 2015

Romîna – Constiinta Cosmica îsi reitereaza mesajul urgent Constiinta Cosmica, 10 mai 2015

 Constiinta Cosmica îsi reitereaza mesajul urgent
Constiinta Cosmica, 10 mai 2015




Constiinta Cosmica îsi reitereaza mesajul urgent

 
Entitatea care se numeste Constiinta Cosmica este disponibila. Va rog sa continuati.

Fiti bine-venita, Contiinta Cosmica, si va multumim ca va gasiti alaturi de noi astazi, pentru reuniunea Rainbow Phoenix din 10 Mai 2015. Will Berlinghof va fi vocea mesajelor voastre, Joan Mills va fi intervievatorul si moderatoarea. Legea Luminii, Legea Iubirii, Legea Recunostintei si Legea Unitatii au fost invocate. Aveti vreo problema sau un eveniment oarecare pe care ati dori sa-l discutati acum ?
Multumesc.

Într-adevar, aceasta Constiinta, aceasta Constiinta Cosmica, are un mesaj general de introducere. General în sensul ca se adreseaza multimii, si nu numai unora. Este un mesaj pe care  aceasta Constiinta la emis de multe ori în trecut, dar circumstantele de pe planeta, pe Mama Pamînt, circumstantele în care umanitatea se afla, si ceea ce se întîmpla în omenire si pentru omenire, fac din acet mesaj atît de des reiterat, un apel de o mare urgenta, caruia trebuia sa fiti atenti din nou, deoarece energiile de pe planeta sunt de o asa natura, ca aceasta perioada, despre care aceasta Constiinta a vorbit atît de des în ultimii ani, devine din ce în ce mai critica si cruciala din zi în zi.


Dezvoltarea are loc si se desfasoara acum. Desfasurarea se refera la energiile în constiinta, care creaza pentru multi în acest moment, o perioada de confuzie, o perioada de disperare, o perioada de mare frica si neliniste, si unde multi au ajuns la punctul în care nu mai sunt siguri de cine spune adevarul, nici chiar ceea ce este Adevarul. În special, aceasta Constiinta se refera la aceasta energie întunecata a celor mai negativi, care este desfrînata-agresiva, in starea de constiinta a oamenilor si a evenimentelor  care au loc pe aceasta planeta.

Este întotdeuna important sa recunoastem ca avem de ales sau nu, a nu  ceda în fata fricii si anxietatii care este omniprezenta; de a se inclina vointii acelora numerosi care nu sunt treji, caci nu provin dintr-o trezire a luminii, însa provin din credintele acceptate de ei însisi, referitoare la planeta, si a situatiei care domneste pe planeta în acest moment.

Pentru majoritatea, este vorba de o realitate foarte negativa, în care exista putina speranta si multa disperare, putine motive pentru a fi pozitiv catre lumina, avînd în vedere dificultatea si opresiunea pe care o fac sa domneasca unii, aparînd ca si cum ar fi energiile care ne înconjoara. Desigur, majoritatea oamenilor considera viata în functie de valorile cu care au fost învatati, care le-au fost spuse toata viata lor. Ei procedeaza prin a verifica realitatea ca un criteriu de judecata. Aceasta înseamna ca ei privesc din exteriorul lor, a lor însisi, ca ei se uita la evenimente asa cum sunt descrise la televiziune si de catre mass-media a lor, înseamna ca ei cauta dovezi în propriile lor vieti asupra felului în care lucrurile se dezorganizeaza în acest moment, care devin confuze si negative.

Cu toate acestea, pentru acei care si-au început calatoria lor spirituala, care si-au pus întrebari, aceasta perioada este într-adevar critica, caci ea nu consista doar numai pentru fiecare, pentru a observa ceea ce se petrece si sa faca o alegere bazata pe evenimente exterioare actuale si a vietii lor, însa mai ales de a întelege ca tot ceea ce este creat în exterior, este rezultatul unui proces interior si a alegerilor interioare.

Într-adevar, întrebari care sunt puse de catre cei care cred ca ei nu au niciun control supra vietilor lor, ca ei nu sunt decît niste victime de ceea ce se întîmpla cu ei, si ca mai ales lucrurile rele se întîmpla si ca nu pot obtine rezultate bune, caci asa cum spune zicala «este prea frumos pentru a fi adevarat.» acest tip de retorica de spalare a creierului, este esentiala pentru mentinerea sistemelor de credinta, care nu lasa loc miracolului si magiei, si nu le permit lor de a scapa din capcana negativitatii, care îi vor învinge si îi vor pastra prizonieri.

Aceasta Constiinta a vorbit ades despre : a fi pozitiv, de a pastra speranta, si de a imagina o realitate în care lucruri miraculoase si magice se pot produce. Majoritatea nu accepta aceasta afirmare din partea acestei Constiinte si a altora, ca voi sunteti Fiinte Creatoare, ca voi va creati realitatea voastra. Cum ar putea fi aceasta, atunci cînd atît de multe lucruri rele se întîmpla ? Cînd lumea se gaseste într-o asemenea disperare, unde propria sa viata este reflexul negetivului, ceea ce confirma ca accepta, ca este vorba despre o lume nesanatoasa, unde ceea ce este nesanatos li se întîmpla oamenilor, si ca nu exista speranta sau chiar un motiv pentru speranta, ca toata lumea stie ca « daca asta pare prea frumos pentru a fi adevarat, este probabil pentru ca asta nu este adevarat.»

Însa, daca luam aceasta ca premizele fundamentale ale îndoctrinarii starii de spirit al omenirii ei însasi, si ca voi, ca persoana apartinînd omenirii, acceptati sa fie astfel, atunci ca Fiinte Creatoare (voi), veti face experienta. Aceasta va fi realitatea voastra, si aceasta Constiinta cu siguranta nu va avea deptul de a va spune, ca ea nu este adevarata, acelora care accepta aceasta ca fiind Adevarul lor.

Ceea ce spune aceasta Constiinta, este ca : - acum, în mod particular, începînd de acum, este absolut esential sa contestati aceste prejudecati, aceasta ipoteza si toate celelalte care sunt identice. Sa vedeti ca realitatea nu începe în exterior, si va afecteaza, pe voi ca indivizi ; însa începe în voi, ca indivizi, alegînd sa credeti Adevarurile, care vor fi apoi traduse în exterior. Realitatea voastra individuala devine o reflectare si o creare a credintelor voastre, si daca voi va mentineti credintele negative, credintele de teama, credintele care nu contin speranta, si nu  ascund ca asteapta ca sa vi se întîmple lucruri rele voua, familiei voastre si lumii voastre, atunci acest lucru într-adevar va fi ceea ce va fi creat.

Cu toate acestea, daca în ciuda a ceea ce se întîmpla «acolo, în exterior», se poate persevera astfel ca individul sa nu fie în mod necesar, ca atare, în aceeasi penurie, si sa faca experienta acelorasi dificultati de viata, ca toti ceilalti ; atunci o conditie este creata permitînd în mod egal, credinte pozitive a fi manifestate si implementate. 

Multora le place sa creada ca persoane fiind, ca ele nu au nici o putere, sau nici o capacitate de asi schimba realitatille lor personale. Este una din pervertirile cele mai puternice, a conditionarii si îndoctrinarii prin spalarea creierului, care nu a fost nici o data impregnat umanitatii, si este întarit zilnic în numeroase reprize, în viata lor proprie, unde fiecare, individual, vede rezultatele perversiunii lumii, si de ce este asa, astfel încît sa nu existe nici o speranta la nivelul societatii, ea însasi, vazînd amenintari pretutindeni, dusmani în tot locul, tuturor acelora carora le-ar place sa distruga societatea si tot ceea ce ea a construit.

Responsabilitatea bine înteles se datoreaza realitatii colective, si care cu toate ca nu toata lumea este de acord, se impune tuturor. Însa daca ne îndepartam, si începem cu adevarat sa întelegem si sa lucram asupra fundamentelor, ca este individul acel care este sursa puterii, ca este individul, el sau ea, acel care define realitatea experientei pe care el (ea) o traieste, si ca continua sa lucreze pentru a-si întari aceasta atitudine, în ciuda a ceea ce cred altii, în ciuda a ceea ce Puterile locale proiecteaza  pe ecranele televizoarelor, ziarelor, si gîndirile colective a grupului omenirii, în ciuda a tot ceea ce ei proiecteaza asupra omenirii – sustinînd ca individul este Fiinta Creatoare a propriei sale vieti, de a mentine, si de a crede ca aceste lucruri pot fi adevarate, ca lucrurile pot merge bine, atunci se poate face o experienta în mod sensibil diferita de realitate.

Însa cîti sunt dispusi sa-si abandoneze îndoielile lor si fricile lor, cîti sunt dispusi sa-si abandoneze gîndurile lor « si daca » ? Majoritatea sustine ca ar fi minunat sa fie cu adevarat Fiinte Creatoare, însa ce se întîmpla , daca nu este cazul, daca este fals ? Multi sustin ca ei nu doresc sa fie vaccinati, «dar daca ?» Puterile locale au dreptate, si daca ? fiind vaccinati bolile si virusurile care, nu înceteaza de a o spune, va ameninta ?.


Ce zici, în ciuda a ceea ce cred oameii, poate ca putem sa cream belsug si prosperitate în vata ta, daca într-adevar nu este cazul, si ca trebuie sa lucrezi din greu, sa-ti pastrezi serviciul pe care îl urasti, sa suferi economic si fizic, pentru ca asa este. Sa credem ca, în ciuda a ceea ce seamana a fi proba în contrariu acestor credinte pozitive, ca aceste credinte negative sunt mai puternice, ofera o forta creatoare în care fiecare atrage Sursa Duhului si a Sursei Divine ea-însasi, poate sa fie folosita sau sa se manifesteze, ceea ce necesita un act de credinta. Acest lucru înseamna, ca trebuie sa puneti la îndoiala realitatea din jurul vostru. Aceasta cere desigur o atitudine diferita care deschide probabilitatea, si care poate fi realitatea în care am crezut atît de mult timp, timp de vieti întregi, poate fals, ca ea poate fi asa cum misticii si profetii au spus : o iluzie. Însa iluzia este puternica, si cea mai mare parte din acei care traiesc în aceasta stare de constiinta, nu vor putea si nu vor voi sa accepte ca viata ea-însasi, si experienta vietii sunt o mare iluzie. Chiar acei care au cautat îndelung adevarurile spirituale vor avea aceasta întrebare «si daca», «si daca», eram gresit ; este un vis minunat, «însa daca» nu era decît un vis treaz, si nu realitatea ?

La asta, aceasta Constiinta nu poate raspunde decît ca, este exact  argumentul care trebuie sa fie sustinut, ca în ciuda acestei întrebari «si daca», în ciuda a ceea ce pare a fi proba în contrariu, cu care sunteti batuti în mod continuu, cu care nu se înceteaza sa va bombardeze ca negativitatea domneste si ca pozitivul este o iluzie, trebuie sa gasiti în voi însisi forta, convingerea si curajul de a nu lua în seama tot ceea ce majoritatea o iau ca drept adefvar. De a lua în consideratie ca poate este adevarat, o probabiitate, ca realitatea este ca voi sunteti o Fiinta Creatoare, si ca este imperativ, in acest moment în particular, sa sustineti, ca nu este numai o posibilitate, însa chiar adevarul al starii voastre de a fi, a conditiei voastre de exitenta fizica, a relatiei voastre cu cea de-a 3ª dimensiune.

Aceste adevaruri au fost mult timp sustinute si întelese de catre cei care erau la putere, si deoarece ei posedau acest gen de întelegere, si cunoasterile în materie, ei se gasesc în functiile eminente-cheie, pentru a putea manipula starea de spirit colectiva, si pentru a pastra majoritatea oamenilor, într-o stare de ignoranta si de toropeala.

Aceasta Constiinta nu vorbeste acelora care refuza sa ia în considerare aceasta posibilitate, ca ffiind Fiinte spirituale, Fiinte Creatoare, avînd capacitatea de a crea realitatea alegerii lor.

Aceasta Constiinta se adreseaza tuturor acelora care o asculta, pe ea si pe alte surse, care au prevazut probabilitatea, ca poate ca lucrurile nu sunt ceea ce ele par a fi, si cu siguranta nu sunt asa cum vi se prezinta, ceea ce v-a fost învatat de catre puterile prezente.

Daca faceti parte dintre acei care asculta, care se întreaba asupra lucrurilor, care cerceteaza, atunci aceasta Constiinta va repeta : aduceti-va aminte ca voi sunteti Fiinte Creatoare. Sunteti un spirit care traieste o experienta fizica, si este responsabilitatea voastra de a decide voi-însisi, cu ce se va asemana realitatea voastra, ceea ce va fi realitatea voastra(in viitor.

De fiecare data cînd va îndoiti, cînd ezitati, cînd va puneti întrebarea daca aceasta ar putea fi adevarat sau nu, sunteti în pericol sa va comparati din ce în ce mai mult cu realitatea altora. În acest caz, realitatea acelora care sunt controlorii si manipulatorii, asa precum realitatea «creierelor nespalate», acest termen se aplica sistemelor de credinta a multimii colectivitatii care nu accepta miracolul si misterul propriei lor fiinte, a propriei lor fiinte individuale. Aceasta se refera la cei care nu au fost botezati în apele constiintei superioare, si care sustin ca trebuie sa fie astfel, pur si simplu pentru ca este parerea majoritatii.

Daca faceti parte dintre acei care si-au pus de mult timp întrebari, si care se gasesc în acest stadiu de responsabilitate a alegerilor pe care le faceti, atunci aceasta Constiinta va spune fiecaruia dintre voi : este crucial si critic sa va faceti examenul vostru de constiinta în acest moment, acel al credintelor voastre, asupra felului în care sunteti afectat, de catre ideile si credintele altora, daca voi va adaugati acestor idei si credinte, care devin ale voastre, si le vedeti reflectîndu-se împrejurul vostru ca si cum ar fi realitatea experientei voastre.

Puteti avea îndoieli. Asta face parte din conditia omeneasca, însa în ciuda acestor îndoieli si incertitudini, daca persistati în cel mai profund din voi-însisi, în credinta ca aceasta realitate prezenta care va fost inculcata, este falsa, atunci este posibil ca realitatea propriei voastre creatii, o realitate care este aceea a unei Fiinte Creatoare, creata de la sine, se va putea avera dreapta.

În acest moment, este critic sa va amintiti de îndoielile voastre, cînd va este teama, de a nu ceda îndoielilor si fricilor. De a se îndeparta si de a le evacua, de a se concentra asupra a ceea ce doriti, ceea ce sperati. I se pare absurd acestei Constiinte, Sursei spirituale ei însasi, de a trai acceptînd ca ceea ce este nesanatos, sa fie sanatos. Ca, a crede în minciuni, este adevaratul fel de a-si trai viata, de a trai o viata bazata pe minciuna. Însa aceata Constiinta nu are experienta voastra individuala, Ea va vorbeste de la o sursa degajata de acest nivel de experienta care este a voastra, si atunci cînd ea vorbeste despre nevoia de a pastra speranta, de a crede imposibilul ca fiind ca ceea ce este posibil, de a se considera ca o fiinta multidimensionala, care este departe de parametrii a celor mai multi oameni, cu toate ca aceasta Constiinta stie ca este Adevarul, Ea, întelege de asemenea si recunoaste ca fiecare dintre voi, fiecare individ, traverseaza o faza critica în acest moment, în acest stadiu de parcurs al omenirii, si a planetei ei însasi.

Amintiti-va si întelegeti ca nu este vorba numai despre un parcurs colectiv al omenirii, însa de fapt este parcursul individual al fiecarui spirit, al fiecarui aspect al sufletului, care a ales sa vina în aceasta realitate, cu alte fiinte spirituale care îsi traiesc de asemenea propriile lor experiente. Amintiti-va ca în adevar, sunteti voi ca un individ acel care va determina experienta voastra, si este destul de corect din punctul de vedere al Sursei Ea-însasi, daca aveti o experienta pozitiva sau negativa. Toate experientele se adauga, pentru a forma experienta cumulata, sau complecta a sufletlui si a Sursei Divine Ea-însasi, însa voi dispuneti de capacitatea, puterea, de a crea nu numai gînduri negative, dar, de asemenea pozitive.

Puteti alege liniile temporale de experiente, care va conduc personal la manifestarile unei experiente unice si puternice, fie în Lumina, sau în întuneric. Exerienta umana de separare în Duh(Spirit), si a Duhului, ajunge la capatul sau. Din punct de vedere etern al acestei Constiinte, ea a fost déjà finalizata, terminata, si exista acei care au progresat, care au creat o noua experienta umana, o noua realitate colectiva, însa este vorba despre ceea ce dintr-un punct de vedere linear, se numeste viitorul. 

Aceasta Constiinta poate vedea viitorul, prezentul si trecutul simultan, este modul în care cea mai mare parte traiesc asta. Dar în ciuda acestui fapt, toti oamenii au posibilitatea de a-l obtine, de a întelege la un nivel foarte profund si puternic, ca ei pot determina care vor fi experientele lor viitoare, fie ca ele pot fi trase din trecutul lor, ceea ce se va perpetua si va continua experientele lor din trecut, fie ca vor schimba aceste experiente trecute, chiar de a nega experientele trecutului atît de bine, ca puterea trecutului poate crea instantaneu ceea ce este miraculos si magic, ceea ce este superior, ceea ce reprezinta plina putere a Divinitatii si a Spiritului(Duhul) Divin, el-însusi.

Voi sunteti un Spirit Divin (Duh), si sunteti un Creator Divin, voi traiti aceasta experienta în acest moment, si iubirea Sursei Divine, este atît de mare, ca ea va va permite sa aveti fiecare experienta pe care o veti alege. Voi aveti acest drept caare prevaleaza toate celelalte, de a alege ceea ce doriti sa faceti experienta, de a fi ceea ce doriti sa fiti.

În acest moment, a acestei etape critice de trecere catre o constiinta superioara a omenirii, si în posibilitatile superioare ale omenirii, fiecare trebuie sa-si ia propria sa decizie, trebuie sa se uite la vietile sale, ca fiind reflexul dreptului sau de a alege, si Dreptul Divin al sau, deoarece voi sunteti o scînteie a Sursei Divine.

De-alungul saptamînilor, lunilor si anilor care vor urma, în sensul linear al timpului, sunt evenimente importante care se vor prezenta si vor avea loc. In aceasta perioada, unde vor exista multe tensiuni, multa anxietate, multa teama si teroare, amintiti-va adevarul asupra fiintei voastre, si al dreptului pe care îl aveti de a alege, dreptul Fiintei voastre spirituale de a-si face alegerile. Alegeti cu întelepciune, deoarece aceste alegeri vor afecta ceea ce se va întîmpla, dar de asemenea trebuie sa va amintiti în mod egal, ca va aflati într-un moment al puterii voastre care este în ACUM, si ca deoarece asa este, aceasta va ofera mereu pe moment, posibilitatea sa va schimbati alegerea.

Dreptul de a schimba de parere, dreptul de a schimba realitatea voastra de experiente, pentru ca sunteti Fiinte de Sursa Divina, sunteti Spirite(Duhuri) traind o experienta în acum, în acest moment, aici si acum. Aceasta Constiinta a terminat cu Mesajul sau de introducere.







Translator :

StarChild

















No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE