Followers

Labels

Thursday, November 24, 2016

Romîna -- Marilyn Rafaelle -- DUMNEZEU ESTE UNICA PUTERE - GRUPUL ARCTURIAN




Dragilor, vedem înca multe persoane confuze, fata de conditiile lumii. Sa stiti ca ceea ce vedeti în aceste timpuri turbulente, este prezentarea vechilor energii, reprimate si ascunse de mult timp, fiind expuse pentru a fi bine observate, evaluate si transformate.
Sa nu va fie teama sa priviti în adîncime fiecare aparenta, nici sa va ascundeti, si sa va prefaceti ca nu ati vazut-o. Dimpotriva, percepeti care este sensul material ale unui Univers spiritual – imagini formate de la credintele dualitatii si ale separarii, impersonale si fara legi spirituale, care sa le mentina ferm pe loc.

Sa nu negati niciodata, emotiile care pot aparea, însa sa întelegeti ca în prezent este un nou timp în care dvs, nu sunteti aceiasi de acum un an, atingînd un nivel de constiinta capabil de a re-interpreta aparitiile lumii, si de a recunoaste mereu prezenta, cu toate ca ascunsa, a realitatii spirituale.

Tendinta majoritatii, este aceea de a fi parte din constiinta comuna actuala, pentru ca, a fi parte dintr-un grup, permite individului sa se simta acceptat, si exista un sentiment de ''iubire'', care pare ca învaluie grupul. Acum, majoritatea dintre dvs, este capabila sa vada, si sa actioneze afara de constiinta comuna, si aceasta este forma în care lumea se va schimba, si va dizolva gradual aparentele care reflecta dualitatea/separarea. Aceasta este munca.
Dorim  sa va vorbim din nou despre Iubire, pentru ca este baza tuturor lucrurilor care, atunci cînd sunt întelese si sunt puse în practica, în sensul lor cel mai adevarat, curg prin toate aspectele vietii zilnice, nu avînd importanta de cît de comune pot parea a fi.
Dupa ce Iubirea se converteste în starea voastra de constiinta atinsa, dvs, începeti sa percepeti lumea în mod automat si tot ceea ce se afla în ea, plecînd de la o perspectiva complect noua, permitînd atunci ca multe concepte, acceptate anterior, sa cada.
Iubirea, este o Unitate, si ca atare, firul de legatura între toate lucrurile – fiintele omenesti, plantele, animalele, spiritele naturii, elementalele, etc. Pîna si stîncile au constiinta a ceea ce sunt. Nu exista nimic care sa nu fi fost facut, plecînd de la o unica substanta – Constiinta Divina.
Ideile spirituale într-o Constiinta Divina, sunt interpretate de acord cu starea de constiinta a unui individ. Daca aceasta constiinta poseda credinte puternice în dualitate si în separare, în acest mod lumea sa exterioara se va manifesta, însa nu va schimba niciodata realitatea ideii Divine.
Conform constiinta evolueaza, interpretarile de asemenea vor evolua. Un car cu cai, era reprezentarea obisnuita a Divinului Omniprezent, însa acum exista avioanele, automobilele de tehnologie înaintata, si mijloacele de transport mult mai bune, care vor continua sa evolueze. Oamenii din Stele, au interpretat Omniprezenta (mijlocul de transport), cu mult mai departe de ceea ce mintea omeneasca îsi poate imagina în acest moment al evolutiei sale.

Atunci cînd dvs, veti fi capabili sa întelegeti adevarul lui UNU manifestîndu-se ca o multime, atunci, de asemenea veti putea sa întelegeti si sa acceptati ca poate exista numai o unica Putere. Si aceasta unica Putere este Dumnezeu.

Pentru a atinge si a începe sa practice constiinta Puterii unice, oamenii trebuie sa-si examineze în primul rînd, conceptiile lor despre Dumnezeu.
Dumnezeu, este un cuvînt care reprezinta ideia ''unei sume a tot ceea ce este'', însa orice cuvînt pe care îl alegeti va fi bun, caci mintea omeneasca finita, nu este capabila sa înteleaga, ceea ce este infinit. El, Dumnezeu, Universul, sau cum veti voi sa-l numiti, El poate numai sa fie experimentat. Mintea omeneasca este capabila sa înteleaga cîteva din atributele Divinului – virtuti mereu mentinute în loc de legea Divina care se exprima exterior, ca pace, bucurie, integritate, plenitudine, belsug, armonie, etc., acestea, constituiesc Esenta propriei Fiinte sustinute, care contine ''ceva'', si de acolo, exista numai UNU al acestui ''ceva'', si tot ceea ce se afla incorporat în El, trebuie sa fie unica realitate.
Umanitatea/omenirea, inconstienta despre adevar, si experimentînd o lume de dualitate si separare, de-a lungul a multe vieti, a ajuns sa accepte o putere pentru bine si pentru rau, luînd în consideratie toate aspectele externe.
A sosit momentul sa se avanseze catre constiinta Puterii unice.''Numai Dumnezeu, este Putere'', trebuie sa devina raspunsul interior la toate situatiile, fie fizice, emotionale, sau mentale. Divinul, si toate fatetele sale, trebuie sa fie vazute si acceptate ca realitate, si prin urmare, unica putere.
Unde se afla aceasta putere ?
Este propriul meu Eu, autentic - Eu-l care sunt într-adevar, acel care a format si mentine acest corp pe care îl folosesc, Eu-l care face sa bata inima mea, si atrage spre mine, tot ceea ce am nevoie, atunci cînd am nevoie. Eu-l care Eu Sunt, si se manifesteaza, ca orientare, si ma sfatuieste în momentele grele, pentru ca el, este complect si întreg, nu necesita nimic.
Numai Dumnezeu, este Putere.
Dumneavoastra, acum, sunteti gata pentru ca sa traiti, miscati, si sa aveti fiinta voastra, într-o constiinta care stie ca tot felul de Constiinta Divina, de asemenea este incorporata în fiecare expresie individuala a acestei Constiinte Divine. Este acest, EU SUNT.
Asta este ceea ce maestrul Iisus, a vrut sa spuna, atunci cînd a spus : ''Eu, prin mine însumi, nu pot sa fac nimic'', sau ''dvs, veti face opere majore ca acestea''. El nu a pretins niciodata a fi unicul fiu al lui Dumnezeu, însa, o lume ignoranta, care cauta puterea în afara de sine proprie, a declarat, ca Iisus era, unicul fiu al lui Dumnezeu.
Numai Dumnezeu, este Putere.
Lasati ca asta sa devina mantra cu care dvs, acceptati toate experientele, în tot timpul zilei.
O constiinta despre O Putere, este o constiinta de vindecare, caci ea, nu recunoaste nici o putere în boala. Ea este pacificatoarea, pentru ca cunoaste, numai pe UNU, care se manifesteaza ca multi. Acei care au atins constiinta de O Putere, sunt capabili sa vada ca lumea se prabuseste împrejurul lor, cu perceptia ca niciodata va putea sa atinga realitatea.
Începeti sa practicati acest '' Numai Dumnezeu este Putere'', în fiecare eveniment aparent mic, al vietii zilnice. Va doare un genunchi … spuneti-i mintii voastre, ca D-zeu, nu ar putea sa se exprime ca durere, pentru ca asta, ar fi dualitatea, în Acel care Este infinit de complect si întreg.
Durerea, în toate formele sale reflecta, o credinta personala într-un Eu separat de Dumnezeu. Numai Dumnezeu este Putere .. deci, luati-va toate hotarîrile omenesti, pe care puteti sa fiti orientati sa le luati. Realizarea voastra asupra lui Dumnezeu ca o unica putere, deschide usa pentru ca Belsugul Divin sa se manifesteze, ca cea mai buna solutie posibila penntru dvs.
Procesul de a scoate putere din toate aparentele, indiferent de cît de înspaimîntatoare vor fi, este un pas necesar în calatoria evolutiva a tuturor, însa acum dvs, sunteti gata.

Mereu vor exista greutati într-o lume care înca mentine un sistem de credinte  tridimensionale, însa acum dvs, aveti instrumentele care se gasesc la un nivel superior. Dezastrele, ase întîmpla  numai indivizilor evoluati, pentru ca :
-Ei sunt voluntarii planului de viata a cîteva persoane, pentru ai ajuta sa se trezeasca, sau, pentru a realiza o manifestare mai profunda, a vreunui adevar necesar, pentru propria sa crestere spirituala.
Spiritele evoluate, nu traiesc vieti cu evenimente la întîmplare, formate din energiile dualitatii si ale separarii, asa precum cei care înca nu sau trezit, însa au nevoie sa învete sa caute adevarurile ascunse, în evenimentele grele ale vietii.
Este în aceste momente ale calatoriei ca, cercetatorii spirituali înteleg ca trebuie sa aleaga pe cine trebuie sa adoreze : pe Dumnezeu, sau pe om.

Libera alegere/arbitru, permite ca toti sa-si ia timpul de care au nevoie, însa majoritatea dintre dvs, recunoasteti ca a sosit momentul de a intra în adevarul dvs. Un timp, pentru a se îndeparta de puterea atribuita conceptelor tridimensionale, fie ele personale sau globale, si independent ca par a fi bune sau rele. Sa întelegeti ca aparentele bune, sunt tot atît de iluzorii ca si cele rele, si ca numai D-zeu este Putere.
Acei care-si petrec cele 24 de ore, cele 7 zile ale saptamînii, agatati la aparatele lor tehnologice, niciodata îsi gasesc timp pentru a ramîne în liniste, nu aud vocea interioara, înca mica, si deci, continua sa nege si sa respinga ideia ca exista o voce micuta, care le vorbeste din interiorul lor.
Cîtiva din jurul vostru, nu vor sti exact ce sa schimbat, însa vor percepe ca dvs, sunteti mai tacuti, mai centrati, si mai putin reactionari. În acest punct, dvs, probabil, veti întîlni alte persoane, care vin sa va ceara sfaturi, atrase de energia voastra de pace, pe care ei o cauta.
 Acest fapt, se petrece, atunci cînd munca spirituala începe, si dvs, deveniti lucratori ai Luminii, în toate activitatile de munca, jocuri, relatii, sarcini, etc.

Multe ''învataminte religioase'' învatau ca lumea nu era spirituala, si ca trebuia sa fie lasata în urma, daca cineva pretindea sa devina ''sfînt''. În acest fel sau nascut manastirile tuturor religiilor.
A existat un timp în care aceste locuri, erau singurele unde pacea, singuratatea si cautarea spirituala, putea sa se petreca fara lupta, însa deoarece cu totii încercau sa-si cîstige starea lor de constiinta în acest mod, multe manastiri sau transformat în locuri de dogme, norme, reguli si dezinformare.
Cu toate acestea, multe din manastirile din prezent, servesc pentru a oferi un flux de Lumina si Iubire lumii, prin constiinta evoluata a membrilor care înteleg si practica nivelele cele mai adînci ale adevarului.
Este o noua zi, si un timp nou, si viata spirituala trebuie sa fie traita în lume, însa nu plecînd de la ea.

Viata de pe Pamînt, nu mai trebuie sa fie o separare între profan si spiritual, pentru ca aceasta este energia veche, falsa si iluzorie a trecutului.
Exista numai UNU.
O putere, O realitate, O lege, O cauza, Un efect, si acest UNU, esti DUMNEATA. 
Noi suntem Grupul Arcturian.
 Translator - Star Child



No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE