Followers

Labels

Thursday, March 12, 2015

Croatian -- Tulya svemirski brod kroz Kris-Wona


Tulya svemirski brod kroz Kris-Wona

7. ožujka 2015

Draga braćo i sestre,

Prije nekoliko godina smo vas kontaktirali putem ovog kanala, Kris-Wona, i to činimo opet danas.

Željeli smo da dobijemo mogućnost da razgovaramo s vama, da saznamo kako ste prošli od naše zadnje komunikacije (za istinu, to je jedini put da smo komunicirali s vama) jer je bio niz povoljnih okolnosti da bi se ova komunikacija ostvarila.

Mi volimo komunicirati s vama na ovaj način. To je koristan i praktičan način da se družimo; s jedne strane, Tulya svemirski brod, a s druge, ljudska bića kojima je suđeno da čitaju ovu poruku, jer je to zapisano u njihovoj knjizi života.Prije tri godine dali smo vam jednostavan način da nas kontaktirate, ali smo primijetili da je unutarnja razina povezanosti u još uvijek preliminarnoj fazi, te da još uvijek trebate više razvijati svoju telepatiju.

"Tulya" na galaktičkom jeziku, irdinskom, je riječ koja znači "zeleni rekreativni prostor". Kao parkovi na vašem planetu. Kao oaza u pustinji. Kao vrt uz kuću.

To je naziv koji vrlo dobro odgovara našem brodu, jer velika većina naših zadataka je za čuvanje flore i faune vašeg planeta Gaje, čak i na mikroskopskoj razini. To je vrlo važno jer život je nastao, a također može i završiti, na razinama nevidljivim ljudskom oku. To je moć bakterija, na primjer, i sve što se događa, nastaje ili umire na staničnoj razini.

Promjena koju je ljudsko biće na ovom planetu na pragu da doživi, za svoju vlastitu evoluciju i za dobrobit svih Gajinih bioloških sustava, ima svoje početke na mikroskopskoj razini, izravno u vašem genetskom kodu, u vašem kodu DNK. Ono će promijeniti cijelu svoju osnovu kemijskih, nuklearnih i bioloških sustava, koji će mu donijeti napredak na način koji nikada nije doživio prije.

Do sada, čovjekovi spiralni lanci DNK su dvostruki, ali njegov cijeli energetski sustav je bombardiran, iako postupno, na takav način da mutira na atomskoj razini, uzrokujući restrukturiranje njegovog genetskog koda sve dok se njegov DNK lanci ne promijene od postojeća 2 lanca do 12 lanaca, a nešto kasnije, kad vaša fizička tijela budu jača i naviknuta na to genetičko proširenje, vi ćete biti ponovno bombardirani na atomskoj razini i vaš DNK će usvojiti 24-spiralni lanac.

Ništa neće biti isto kao prije, na staničnoj razini, a time, vaše mentalne, fizičke i duhovne sposbnosti ubrzano će se povećati. Bit ćete u mogućnosti napraviti takve izvanredne podvige koje samo možete zamisliti u vašim filmovima znanstvene fantastike. Ali ne zaboravite da stvarnost UVIJEK nadilazi fikciju.

Kao što većina vas zna, SVE je međusobno povezano, također i različita tijela koja čine DUŠU. Ako se fizičko tijelo transformira i mutira svoju temeljnu strukturu, sva njegova suptilna tijela koja su također spojena isto će biti zahvaćena.

Dakle, ako ga promijenimo na atomskoj i subatomskoj razini, također ćemo dobiti mutaciju u svojim psihičkim sposobnostima. Na primjer, u bliskoj budućnosti vi ćete također biti sposobni da ostavite svoja fizička tijela da bi otišli na astralnu razinu bez da čekate da zaspite; ili ćete biti u mogućnosti da znate kako su vaši najmiliji bez korištenja bilo kakvog elektroničkog uređaja, kao što su internet ili mobitel. Ali vi ćete ih još koristiti neko vrijeme dok ne shvatite da ih ne trebate da bi komunicirali.

Mi, u Tulya svemirskom brodu, zajedno s drugom braćom i sestrama iz drugih solarnih sustava i izvan galaksije, smo sa vama u ovim teškim trenucima tranzicije, podržavajući vas u svim pozitivnim projektima koje čovječanstvo provodi kako bi postiglo taj brzi skok u svojoj evoluciji, a također da vas odvratimo od onih koji su kontraproduktivni za vaš razvoj kao ljudske rase na ovom planetu.

Mi radimo ne samo iz naše pozicije kao posjetitelji, nego i unutar vlastite rase. Mnoga djeca koja su rođena u vašem svijetu, uistinu, vaša starija braća i sestre, poput nas, infiltriraju vaše društvo kako bi (vam pomogla) promijeniti ga i raditi u suradnji s vama na promjenama koje dolaze na vaš put vrlo brzo. To su oni koje zovete "Indigo", "Dijamantska" ili "Dugina" djeca.

U nekoliko kratkih godina moći ćete vidjeti koliko će vam ona pomoći na tom putu. Sila koja pokreće tu djecu da se žrtvuju i snize svoje vibracije na vašu razinu je snaga ljubavi. Oni su prožeti nepromjenjivom željom da služe, i spremna su učiniti sve što mora biti učinjeno da pomognu postići ono zbog čega su došla ovdje; da vas katapultiraju prema nad-ljudskom stanju, ono božanske prirode s većim kapacitetom koji će postati zajednički nazivnik za cijeli ljudski rod na ovom planetu.

Budite dobrodošli, dakle u preambulu ovih unutarnjih i vanjskih promjena svih vas, onih koje će ispuniti cijelu vašu dušu sa svjetlom i ujediniti će i približiti sve vas, s jedne strane, vašoj mlađoj braći nižih sfera, a s druge strane, božanskoj biti koja ste vi uistinu i koju ste ovdje došli doživjeti.

Izvor: Talya svemirski brod

Kanal: Kris-Won
Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE