Followers

Labels

Saturday, March 28, 2015

Nederlands -- Shogun Amona met De Sirius Familieleden van Licht ”Jullie zijn nu klaar om in het volgende niveau te leven van het verenigde Menselijke-Wezen.” 16 maart 2015


Shogun Amona met De Sirius Familieleden van Licht

 ”Jullie zijn nu klaar om in het volgende niveau te leven van het verenigde Menselijke-Wezen.” 
16 maart 2015  

“Wij verwelkomen jullie in liefde en diepe harmonie van het verenigde Schepper-Wezen – wij zijn de Sirius Siblings(Familieleden.) We zijn nu aanwezig in de vibratie van deze woorden. De ontwikkelingen op Gaia – de onthullingen en voorbereidingen voor het goddelijke moment – zijn allemaal parallel aan het gaan en hoe meer sluiers dunner worden en herinneringen van je ware Zielen-Wezen terugkomen – al te meer jullie de samenhang en verbindingen realiseren – die in waarheid gedeeld worden door al deze niveaus.

De waarheid is – dat alle niveaus van de schepping onafscheidelijk zijn verbonden aan elkaar – in een soort – wat boven je drie-dimensionale voorstelling van schepping gaat – van het universum. Multidimensionaliteit is moeilijk te begrijpen – voor de intelligentie – voor het bekende begrip van zijn. Deze kan niet gepakt worden in de categorie of in een duivenholletje worden gehouden en om deze reden kunnen de hersenen – het intellectuele lichaam – zich er niet mee verbinden en komt soms in problemen.


Zie hoe de matrix – alles dat jullie geslikt hebben, toegestaan en geloofd hebben als werkelijkheid – nu naar de waarheid en het licht gaat – met een snelheid – nooit eerder gezien op deze wijze in jullie tijdlijnen.  De time-lines smelten samen en tegelijkertijd gaan jullie verder en dieper op in je Goddelijke Wezen.

Alles is nu klaar – iedereen zit op zijn plek – in zijn positie. Jullie zijn nu klaar – om te leven – de volgende fase van het verenigde Menselijke Wezen – van liefde, licht en harmonie.

De school van zelf-zuivering zal nu worden losgemaakt door je innerlijke licht – jullie Goddelijkheid – via jullie IK BEN Aanwezigheid. Schijn je licht – jullie harte-licht – in elke situatie en zo zullen allen zachtjes komen in de hoogste vibratie – de zuivere liefde en licht – dat WIJ allen binnenin dragen – dat WIJ allen zijn. We houden van jullie en we sturen jullie onze steun. Wees in vrede en vreugde. WIJ ZIJN de Sirius Familieleden – jullie zusters en broeders van de sterren.

In Liefde, Vreugde en Eenheid ……. Shogun Amona

Quelle: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/


  (vertaling winny)

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE