Followers

Labels

Monday, March 16, 2015

Nederlands -- Genii Townsend Update Opnieuw – De Licht Stad – City of Light

Genii Townsend Update Opnieuw – De Licht Stad – City of Light

Ambassade bezoek op 13 maart 2015 – Het gebeuren laten worden van Wonderen!
 GOD’S LIEFDE VOLLEDIG UITGEBREID

In een meditatieve staat van bewustzijn zie ik mijzelf naar een ingang van een City poort gaan. Ik  ben alleen en niemand anders wordt er gezien. Het is zeer rustig … Genii erg vreemd.

Terwijl ik door de poort ga groet mijn StadsGids La-Luke me met een omhelzing, maar alleen deze keer geen geluid en geen trolley rit. We lopen gewoon naar de Ambassade over de hoofdstraat, waar ook niemand gezien wordt. Wow- interessant!

Als we aankomen bij de Ambassade lopen we in de hoofd lobby naar het toneel. Niemand zit er in de audiëntie waar gewoonlijk honderden universele wezens zitten.

We lopen naar het toneel waar Ooo-lon gezien wordt om me een helpende hand te verlenen naar een wachtende serie fantastische zetels. Mijn gids vertrekt en dit massale gebouw is in totale stilte. Wat is er aan de hand?


Genii: Mij is gevraagd om terug te komen. Wat gebeurt er?

Ooo-lon: Welkom Dame van Licht. Inderdaad kreeg je de raad om terug te keren.

G: Ik vraag me af waarom en waarom is het zo stil?

O: Ah, deze Stad bereidt zichzelf voor om te worden onthuld en degenen die gewoonlijk hier komen uit galactische gebieden zijn druk om dit naar voren te brengen zoals werd beloofd. Er is zoveel gezegd over de komende verschijning en niemand zal in het stoffelijke teleurgesteld zijn.

DIT IS DE KALME ADEM VAN GOD bij het vooraf weten dat echt iedereen klaar moet zijn voor dit Stads/City gebeuren.

G: Ik weet niet zeker wat ik moet begrijpen wat je zegt. Wat moet ik doorgeven?
O: Om je de exacte tijd en dag te geven waar jullie naar uitkijken en het is moeilijk om dat in deze tijd te zeggen. Sta me toe om je een voorbeeld te geven, jou die van het vrouwelijke geslacht bent waar een geboorte plaats vindt. Dus dan, tijdens de stoffelijke geboorte wordt de moeder gewoonlijk gevraagd om diep in te ademen en om dan te duwen, om dus de baby te helpen geboren te worden.

De kalme stilte die je voelt in het hier en nu is een van die diepe op grote schaal momenten van ‘God Ademt’ om te helpen bij het geboorte proces van de City. Met Gods adem zal deze Stad in een ogenblik worden geboren, en alles wat je gezien hebt bij je bezoeken hier, zal door jullie wereld worden gezien.

Je bent hier terug geroepen zodat ik je persoonlijk kan vertellen om voorbereid te zijn.

G: Ik ben al 30 jaren voorbereid.

O: Ik ben me daar bewust van dus is een beetje meer niet van consequentie. Lieve mens, WIJ SPELEN HIER GEEN SPELLETJES! Het is in de stilte van Gods liefde die de adem van leven uitzendt … om te activeren wat in jullie wereld wordt gezien als een onmogelijke droom die waar wordt. Het zou zijn alsof God een diepe adem heeft ingenomen en de volgende duw kan het zijn.

Deze woorden zijn niet om je opgewonden te maken en je dan met niks achter te laten. Die zijn om je voor te bereiden. Het is dàt simpel in zijn buitengewone complexiteit.

G: Ik weet niet wat te zeggen.

O: Het is een lange wachttijd geweest, maar ieder moment is het waard geweest. Jullie zullen dit zien als het wachten verdwijnt en als vreugde de lucht vult, want de City baby is dan geboren. Dus nu dan, wees in rust want de show kan ieder moment beginnen.

Deze stilte zegt veel en God’s liefde brengt de 2de Komst van de Christus voort.

Haal diep adem, diep genoeg zodat liefde zijn intrede kan doen en jullie planeet in een ogenblik (split second) verandert. Ik laat je nu los in je eigen wereld op de AH-H-H toon. 

En daarmee stopte de hele scene en ben ik terug met mijn puppy die uitkijkt om met mij in mijn wereld te spelen.  Interessant, wat er gaat gebeuren. Gelukkige ons --- Dank God! 

Genii Townsend (trans-audio visionary)
(vertaling winny)  

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE