Followers

Labels

Monday, March 16, 2015

Hellenic -- Η Πολιτεία του Φωτός Σεντόνα ---ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΗ Πολιτεία του Φωτός Σεντόνα ---ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Genii γράφει:

Ναι καλέ μου φίλε, χαίρομαι που βγήκα από το νοσοκομείο και είμαι πίσω στην Πρεσβεία της Πολιτείας για μια ενημέρωση. Πάω καλά όπως και η πρόοδος της Πολιτείας, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω μήνυμα


Τα πεδία της ενέργειας εδώ στη Σεντόνα ΑΖ γίνονται ισχυρότερα και ο καιρός είναι Ανοιξιάτικος, ενώ πίσω ανατολικά το υγρό φως (χιόνι) καθαρίζει τις περιοχές που χρειάζονται ν’ απελευθερωθούν για την εμφάνιση της Πολιτείας.  


Η καθυστέρηση του Δεκεμβρίου για την οποία ρώτησα, οφείλεται περισσότερο στις εγκαταστάσεις τεχνολογικού φωτισμού για την εμφάνισή της. Όλα θα πρέπει να είναι τέλεια στην 3η μας διάσταση … και είναι. Ευχαριστούμε για το μήνυμα και να’ σαι επίσης καλά… Ακολουθεί παρακάτω η ενημέρωση της Πρεσβείας. Με πολλή αγάπη και φως … Jedi Genii 


ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕΝΤΟΝΑ....
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 8:29-9:20 πμ 

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ! "ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ! " WALT DISNEY 


Καθώς προετοιμάζομαι μέσα στο διαλογισμό μου να εισέλθω στην Πολιτεία του Φωτός και τη μεγαλειώδη Πρεσβεία της Γαλήνης αναρωτιέμαι, όπως οι περισσότεροι, πότε θα εμφανιστεί η Πολιτεία αυτή του θεραπευτικού φωτός σε εμάς, προφανώς δίχως κάποια ανακοίνωση.

Ο χειμωνιάτικος καιρός παραφέρεται με το χιόνι, ενώ εδώ στη Σεντόνα, Αριζόνα βλέπουμε να ξεπετάγεται η άνοιξη με 4 κίτρινους νάρκισσους να ξεπετιούνται καθώς οι στάλες της βροχής τους φέρνει στην καταπληκτική ζωή. Γιατί; Οι εσώτεροί μου διδάσκαλοι λένε ότι είναι μια διαδικασία κάθαρσης με την οποία ξεφορτώνεσαι την αρνητική και σκοτεινή σκέψη που παρεμποδίζει το σκηνικό της διαιώνισης όλων με τον ίδιο τρόπο. Η προετοιμασία για την Ιερή Πολιτεία που θεραπεύει είναι αυτό που χρειάζεται για να μπει ο πλανήτης αυτός σε μια νέα τροχιά με τη γέννηση της Ιερής Πολιτείας.

Κάτι έρχεται! Όπως μου είπε μια κυρία αφότου είδε το βιβλίο μου, Κάτι Έρχεται, σε κάποια σύνοδο υπογραφής βιβλίων, ‘Εάν στ’ αλήθεια πιστεύω στα πράγματα αυτά;’ Η απάντησή μου ήταν, ‘Όχι, το ξέρω ότι είναι έτσι’.

Οπότε σήμερα το πρωί καθώς γλιστράω σε ένα ανώτερο επίπεδο κατανόησης πέρα από την καθημερινότητά μου, με υποδέχεται ο οδηγός μου για την πόλη, ο La-Luke, ένα ευγενικό στοργικό Φωτεινό Ον με μια ξεθωριασμένη ρόμπα. ΩΤο λευκό του γένι είναι τώρα τόσο μακρύ που μπορείς να το πατήσεις – πλάκα έχει! Θα ακολουθούσα το γένι αυτό οπουδήποτεΜε αυτή του τη νέα εμφάνιση με το μακρύ του γένι να πετάει πάνω από τον ώμο του, ξεκινήσαμε διαμέσου του Πάρκου της Χαλάρωσης προς ένα από τα τρόλεϋ που περίμεναν (δίχως οδηγό ή ρόδες) οδεύοντας την τώρα περίφημη Πρεσβεία της Γαλήνης, όπου συνήθως εδράζουν εκατοντάδες Συμπαντικά Όντα. 

Ο μεταφραστής μου (με το μακρύ γένι) αναφέρεται σε αυτά για τα οποία ο Ooo-lon και εγώ μιλάμε, αφού εμείς μιλάμε με λόγια και αυτοί μιλάνε με τόνους μακρόσυρτων ήχων. Κατά κάποιο τρόπο όλο αυτό δουλεύειΣταματώντας στην πίσω είσοδο (που είναι κοντύτερα) στη σκηνή όπου συντελούνται οι συνομιλίες μας, μπαίνω μέσα και δέχομαι μια γρήγορη αγκαλιά από τον δάσκαλο, Ooo-lon.


"Καλωσόρισες Κυρία του ανθρώπινου φωτός. Πώς είσαι;" 

G: "Καλά είμαι, Κύριε. Τι είναι ο χρόνος για εσάς;” 

O: "Δεν υφίσταται μέχρι να συναντηθούμε και να μιλήσουμε για τα πράγματα αυτά, που συνήθως είναι γύρω από το χρόνο." 

G: “Ω! Ο χρόνος αυτός της 3ης διάστασης στον οποίο είμαστε χρησιμοποιείται καθημερινά για όλων των ειδών τους λόγους. Πείτε μου σας παρακαλώ, πότε θα φανεί η Πολιτεία αυτή κατά φύση, θα φανεί και θα γίνει αισθητή στην 3η διάσταση, σωστά;" 

O: "Φυσικά, θα πρέπει να γίνει και να είναι υπό οποιαδήποτε χρήση προκειμένου να μπορέσει να θεραπεύσει την τριτοδιάστατη σκέψη που άγει κάθε αρρώστια. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι άνετος με αυτήν. Παρόλα αυτά όμως, πολύς κόσμος είναι άνετος μέσα στην αρρώστια του καθότι έτσι προσελκύει την προσοχή προς αυτούς και υπάρχουν άτομα που μπορεί να χρειάζονται την προσοχή. Με αυτό τον τρόπο σκέψης, κάθε είδους θεραπεία θα’ ταν άχρηστη, όταν οι άλλοι απολαμβάνουν να είναι σε πόνο και το ευγνωμονούν αυτό. Όπως έχει ειπωθεί είναι νους ενάντια στην ύλη! Θα ήτανε πάρα πολύ καλό να δούμε τους γιατρούς σας κλπ. να έρχονται εδώ για να δούμε τι μπορεί να γίνει δίχως κανενός είδους όργανα. Όπως μπορείς να δεις τη στιγμή αυτή εδώ, είναι μόνο στο ΤΩΡΑ." 

G: “Τότε θα είναι 'μέσα στο χρόνο', αντίθετα με το πνευματικό όραμα που νοιώθω και αισθάνομαι τώρα." 

O:  "Ναι, καιρός είναι, καθώς εσείς οι άνθρωποι περιμένετε ετούτη την Πολιτεία να υλοποιηθεί. Έχετε ακούσει γι’ αυτό;" 

G: "Ω Θεέ μου, πολλές φορές! Και μετά ακολουθούν και τα αμέτρητα πού." 

O: Και τώρα γνωρίζετε πούαλλά όχι πότεσωστά;" 

G: “ΝαιΓι’ αυτό είναι όλες οι καιρικές αλλαγές στη 3η διάστασή μας τόσο βαριές;" 

O: “Φυσικά. Δεν έχει ειπωθεί ότι η Κάθαρση βρίσκεται πλάι στη Θέωση; Μήπως δεν είναι ο Θεός των Όλων Αυτός που φέρνει τη θεραπευτική αυτή πολιτεία στην πόρτα σας σβήνοντας το σκότος και την αρνητικότητα μέσα από τον κόσμο σας; Δεν έχει χαρακτηριστεί ότι τα βαριά αυτά καιρικά φαινόμενα ότι έχουν σπάσει τα ρεκόρ; Ο ταγματάρχης και εγώ λέμε, ότι η Πολιτεία αυτή θα φέρει τεράστιες αλλαγές, για να λάμψει ο πλανήτης αυτός στους ουρανούς, κάνοντάς τον πιο πράσινο από ποτέ με την αγάπη του Θεού για τη φύση και τα ζώα. Γι’ αυτά που έπονται, μήπως δεν προορίζεστε να είσαστε ένα σημαντικό κομμάτι επεξήγησης αυτών που έχουν γίνει αλλά και πώς στο καλό μπορέσαν να το κάνουν αυτό;


Μήπως ο καλός μας Charles δεν έπαιξε σημαντικά το ρόλο του πλασάροντας στην αγορά το βιβλίο της Πολιτείας του Φωτός με τίτλο Κάτι Έρχεται προκειμένου να προετοιμάσει τον κόσμο γι’ αυτά που είναι να δει; Ακόμα και προς έκπληξη αυτών που αφέθηκαν επάνω στη γη των ισχυρών δινών και των ενεργειακών πεδίων μέσω συμπαντικής τεχνολογίας, τα πράγματα έτσι έχουν. Μήπως τα Συστατικά της Πολιτείας του Φωτός, ακόμα και τώρα μέσω των ενημερωμένων Φωτεινών Συνδέσμων, που ονομάστηκαν έτσι από τα 4 Ιερά Κλειδιά των μαγικών σας συνόδων, δεν προκαλούν μια τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητα;

Δεν έχετε μπει πρόσφατα σε κλινική για γενικό τσεκάπ; Γιατί; Έπρεπε να έχετε μια εμπειρία αυτού που θα απομακρύνονταν από τον κόσμο σας και θα αντικαθίστατο με φως από τη τεχνολογία του φωτός του σύμπαντος. Τα Φωτεινά Συστατικά εδώ θα το φροντίσουν αυτό.


Αγαπημένη, εντυπωσίασε τον κόσμο με αυτή τη θεραπεία που θα είναι αυτή του μέλλοντος όλου του πλανήτη σας." 

G: "Σας ευχαριστώ πολύ. Θα έπαιρνα τα Φωτεινά Συστατικά οποτεδήποτε σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούμε εδώ σήμερα." 

O: "Αναγνωρίζουμε ότι ήσουνα άβολα, όμως ήτανε για να καθαρίσει ο νους σου που τον έκαναν έτσι οι παλιοί τρόποι σκέψης, αλλά τώρα γίνονται πραγματικότητα οι νέοι τρόποι σκέψης. Τα 4 Κλειδιά των Φωτεινών Συνδέσμων μπορούν τώρα να διδαχθούν ώστε η τεχνολογία των Φωτεινών Στοιχείων να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από την Πολιτεία, καθώς αυτός είναι ο μελλοντικός τρόπος θεραπείας, μόνο με το φως, που θα επικρατήσει στις ημέρες σας, στο μέλλον. Αγαπημένηείναι πιαώρα και τελειότηταΤο βιβλίο του DrBill, Η Βίβλος του Σώματος, θα εξηγεί τις αιτίες της φυσικής αρρώστιας που προέρχεται από το πνευματικό υποσυνείδητο. Όλα γίνονται από κει μέσα" 

G: "Και ποια θα είναι η καθοδήγησή μου από εδώ και εμπρός;" 

O: "Συνέχισε να υπηρετείς τους άλλους με τα 4 Κλειδιά σου για να Ανάψεις την ιερή μαγεία και να γνωρίζεις ότι όταν απελευθερώνεται κάτι πνευματικό, αδειάζει ένας χώρος για την ανύψωση του φωτός. Όλα είναι θέμα χρόνου. Για μια φορά ακόμα, ‘ας φύγουν τα παλιά κι ας έρθουν τα καινούργια’. Δίδαξε την τεχνολογία των Φωτεινών Στοιχείων σε αυτούς που Συνδέονται Φωτεινά και είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν αυτή την ιερή μαγεία όπως τη βλέπουμε εμείς. Είσαι καλοδεχούμενη πίσω οποιαδήποτε ώρα πριν ή μετά την εμφάνιση της Ιερής Πολιτείας. Ευλογίες!!" 

Και μ’ αυτό σταθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε λέγοντας αντίο, ενώ έρχονταν ένα βουητό ήχου από αυτό το αχανές ακροατήριο όπως δεν το είχα ποτέ ξανά ακούσει, και τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα αγάπης σε ανταπόδοση. Ο La-Luke έκανε ένα βήμα μπροστά καθώς χαιρετούσαμε το ακροατήριο των συμπαντικών μου φίλων, και μεταφέρθηκα πίσω στο σπίτι με ένα μικρό άσπρο τριχωτό κουτάβι που το έλεγαν Φως που περίμενε για λιχουδιά. Μάλλον είναι ώρα να δώσω ένα χέρι. Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ.


Πρέπει να ‘ναι ώρα για ξεκούραση μετά το ταξίδι αυτό. 

Genii Townsend (Μετά-ηχητική οραματήστρια) 


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE