Followers

Labels

Monday, October 6, 2014

Hellenic -- Los Pleyadianos via Kris Won - 2 Οκτωβρίου 2014



Πέμπτη


          Ευλογημένοι εκείνοι που πιστεύουν δίχως να έχουν καμία απόδειξη.
                       

          Οι ορδές των εχθρών του Φωτός θα πέσουν σαν ταγριεμένα λιοντάρια από τους γενναίους εκείνους που εξήλθαν από το Πλέγμα και θα τους αντιμετωπίσουν με δριμύτητα, στην προσπάθειά τους να επιταχύνουν την τελική διαδικασία προς το εκπληκτικό αυτό πεπρωμένο που αναμένει την ανθρωπότητα του πλανήτη αυτού.        


          Οι γενναίοι όμως αυτοί Εργάτες του Φωτός, οι Αγωνιστές του Πνεύματος της μεταβατικής αυτής περιόδου, δεν είναι άνθρωποι που εύκολα εκφοβίζονται. Θα καταθέσουν όλη τους τη γενναιότητα και τη σθεναρή τους αποφασιστικότητα στον αγώνα εναντίον των δειλών δυνάμεων του σκότους, που δε θέλουν να παραδώσουν την εξουσία που έως τώρα  είχαν επάνω στον κόσμο.

          Η γενναιότητα και η αποφασιστικότητά τους είναι τέτοιες που, προσωπικά πιστεύουμε ότι θα κερδίσουνε στο στόχο τους να απελευθερώσουνε την ανθρώπινη φυλή με ή χωρίς τη βοήθειά μαςπαρότι κάποιοι από τους Γαλαξιακούς μας Συμμάχους δε συμφωνούν με την εκτίμηση αυτή που αποδίδουμε στην κατάσταση, και που πιστεύουν ακόμα στο ρόλο της βοήθειά μας προς τους ντόπιους Εργάτες του Φωτός της φυλής σας, την οποία θεωρούν έως και αναγκαία για την επιτυχία της Ανάληψής σας.   

          Κάποιες φορές είναι θέμα υπαινιγμών. Ίσως αυτό να οφείλεται στα αποτελέσματα που έχετε κατά τη διάρκεια της σημαντικής αυτής περιόδου, όπου αρπάζετε τη δύναμη από τους διεφθαρμένους σας ηγέτες και από όλα τα άλλα άτομα που περιέβαλλαν τους εαυτούς τους με μια αχανή σκοτεινή οικονομική αυτοκρατορία εξαπατώντας τις κυβερνήσεις σας, τους διοικητικούς σας υπαλλήλους, τους εργαζόμενους και εν γένει όλη την ανθρωπότητα.
         
          Το τέλος που περιμένει αυτά τα ξιπάσματα είναι θλιβερό, αυτά τα αχόρταγα για δύναμη υποκείμενα, που απέτυχαν από εγωισμό να χρησιμοποιήσουν την οικονομική δύναμη που τους έβαλε ο Θεός στα χέρια τους προκειμένου να εξαλείψουν την ανέχεια των όντων εκείνων που υποφέρουν.

          Μέσα στην άγνοιά τους, θεωρούν ότι είναι κύριοι του πλούτου αυτού, ενώ αληθινά δεν ήταν παρά μονάχα προσωρινοί επιστάτες της αφθονίας αυτής που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ώστε να βοηθηθεί η εκπλήρωση του Σχεδίου του Θεού επάνω στη Γη, αντί να εμπλουτίζει αποκλειστικά τους παραφουσκωμένους τους λογαριασμούς.  

          Είμαστε ταδέλφια σας από τις Πλειάδες, και θα θέλαμε να ξέρετε μέσω του καναλιού αυτού για την αδελφική μας αφοσίωση σε σας, καθώς και για την υπόσχεσή μας να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί, σε περίπτωση που αποτύχετε σε κάποια από τις αψιμαχίες σας με τις ανάδρομες δυνάμεις που έως τώρα κυβέρνησαν τον κόσμο σας.
             
          Παρατηρούμε καθημερινά την κάθε τους κίνηση, καθώς και τις κινήσεις αυτών που σέρνουν τη μιζέρια τους και που τραβολογούν την τύφλα τους με φιλοδοξία, απληστία και ανείπωτο εγωισμό μέσα σε μια φυλή νοήμονα όπως η δική σας.

          Πραγματικά, εάν το κρίνουμε ότι θα πρέπει να επέμβουμε, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, χτυπώντας αποφασιστικά στα αδύνατα σημεία που γνωρίζουμε ότι έχει ο εχθρός που κυκλοφορεί ανάμεσά σας.
             
          Όμως θα πρέπει να το κάνουμε με τρόπο που να μην αντιβαίνει στη Γαλαξιακή μας δέσμευση για μη μαζική στρατιωτική επέμβαση εναντίον των διεφθαρμένων σας ηγετώνγιατί η ελεύθερή τους βούληση θα πρέπει να είναι σεβαστή και να συμμορφωνόμαστε με αυτήν καθότι αποτελεί μέρους του τρόπου της ζωής σας και των συμφωνιών που κάνατε ως ανθρώπινη φυλή πριν ενσαρκωθείτε στις Μονάδες σας επάνω στον πλανήτη που όλοι σας τώρα κατοικείτε.

          Είμαστε κάμποσοι εξωγήινοι πολιτισμοί που σας προστατεύουμε και επαγρυπνούμε για την ασφάλειά σας, και δεν επιτρέπουμε στα σκοτεινά αυτά άτομα να συνεχίζουν να καταλαμβάνουν όλους σας τους φυσικούς πόρους προς το δικό τους συμφέρον, κρατώντας σας σε μια κα τάσταση μερικής σκλαβιάς και μόνιμης δουλείας.

          Μας εκπλήσσει ο εγωισμός και οι σκοτεινές τους πράξεις, και ακόμα τρέμουμε μπροστά στους πιο εξελιγμένους πολιτισμούς που σας συνοδεύουν σε τούτους τους μεταβατικούς καιρούς, οι οποίοι παίζουν ζωτικό ρόλο στην επίτευξη της πολυπόθητης Ανάληψης

          Μη φοβόσαστε, μην αμφιβάλετε και μην κάνετε κακές σκέψεις, γιατί παρότι μπορεί να χειροτερέψουνε τα πράγματα σε τούτες τις τελευταίες αψιμαχίες μεταξύ του φωτός και του σκότους, εμείς δε θα επιτρέψουμε στους σκοτεινούς να τη γλυτώσουν με τα σχέδιά τους. Η πολιτική, κοινωνική και οικονομική τους βασιλεία βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης, και είναι λυπηρό πως παρότι το γνωρίζουν αυτό, συνεχίζουν πεισματικά την προσπάθεια να κρατήσουν τη δύναμή τους εις βάρος της γήινης ανθρώπινης φυλής.

          Δεχθείτε την αδελφική μας αγκαλιά και την επαναβεβαιωμένη μας δέσμευση στη συμμαχία με τις δυνάμεις σας ώστε να αποκαταστήσουμε την ευημερία και τη χαρά που δικαιούστε, γιατί αποτελούν κληροδότημα και δικαίωμά σας ως Τέκνα του Θεού που είστε.

          Ειρήνη, Αγάπη και Ευημερία.


Πηγή: Πλειάδιοι
Διαμέσου: Kris-Won

Μετάφραση: Con Tanidis 

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE