Followers

Labels

Friday, October 31, 2014

Hellenic -- Οι Ετεροθαλείς Αδελφοί του Φωτός από το Σείριο: ‘Η Αγάπη ανοίγει την Πύλη προς την Ειρήνη και την Ελευθερία’.


Οι Ετεροθαλείς Αδελφοί του Φωτός από το Σείριο: ‘Η Αγάπη ανοίγει την Πύλη προς την Ειρήνη και την Ελευθερία’.

19 Οκτωβρίου 2014

Πολυαγαπημένα ‘Αδέλφια’ από τη Γη – σας καλωσορίζουμε με την αγάπη και το φως του Πανταχού Όντος – είμαστε οι ετεροθαλείς αδελφοί από το Σείριο και το μήνυμα που έχουμε για εσάς είναι ένα μήνυμα ειρήνης. Έρχεται η ώρα που με πλήρη πεποίθηση θα επιλέξετε την ειρήνη – την ειρήνη με τον εαυτό σας και με το συνάνθρωπό σας. Η ειρήνη αυτή είναι βαθιά εδραιωμένη μέσα στην Ύπαρξή σας – ή καλύτερα στο αρχικό σας προσχέδιο – και η ψυχή σας – η έμψυχή σας Ύπαρξη ήρθε εδώ – για να συνειδητοποιήσει την ειρήνη αυτή. Σεβόμαστε τις αποφάσεις σας, όπως επίσης και αυτούς – που ακόμα αγωνίζονται αφότου – έχουν έρθει σε σύγκρουση με άλλον.

Κοιτάξτε αυτές τις έννοιες από πολύ κοντά – αυτές που σας χωρίζουν από την εσωτερική και εξωτερική σας ειρήνη – με την προσοχή και τη συνειδητότητα της καρδιάς σας – και θα αναγνωρίσετε την πηγή και το έναυσμα, και θα μεταμορφωθείτε σε αγνή αγάπη. Πολλοί από εσάς πιστεύετε – ότι ο πλανήτης σας – στον οποίο κατοικείτε ως επισκέπτες – είναι τόσο μπερδεμένος με διαχωρισμούς και βίαιες πράξεις – για να μπορέσει να πορευθεί ολωσδιόλου στο δρόμο της ειρήνης -  στο δρόμο του φωτός και της αγάπης.

Ησυχάστε όμως γιατί – τα μέσα ενημέρωσης – τα ινστιτούτα ενημέρωσής σας είναι αυτά που κατά πολύ καλλιεργούν τον τρόπο σκέψης των πολλών – αυτών που είναι ακόμα τυφλοί και πιστεύουν σ’ αυτού του είδους τα δημοσιεύματα και τις ειδήσεις. Η αναγνώριση ότι – η πίστη μετακινεί βουνά προκάλεσε τη γαλούχηση της συλλογικής  συνειδητότητας επάνω σε πράγματα – που σας κρατάνε περιορισμένους και  διαχωρισμένους – η αφυπνισμένη όμως συνειδητότητα αναγνωρίζει ολοένα και περισσότερο την αλήθεια – που διαπερνά τα πάντα, καθώς και την ενότητα – που διασυνδέει όλη τη ζωή. Η καρδιά σας είναι το μοναδικό ινστιτούτο – το οποίο θα πρέπει να ακούτε.  Αφεθείτε απλά στον παλμό της καρδιάς σας και θα βρείτε μέσα στα χρόνια σας ακόμη γρηγορότερα την αγάπη – που σας παρέχει την αγκαλιά της ειρήνης. Η αγάπη είναι ο τρόπος και η αγάπη – είναι αυτή που ανοίγει την πύλη προς την ειρήνη και την ελευθερία για όλους. Όλη η αγάπη ξεκινάει από μέσα σας – από μέσα σας και από εκεί βρίσκει το δρόμο της – προς όλες τις καρδιές. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό που είσαστε. Είμαστε οι Ετεροθαλείς Αδελφοί από το Σείριο.

Με Αγάπη, Ευτυχία και Ενότητα …… Shogun Amona 



Μετάφραση – : Con Tanidis

 ---------

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE