Followers

Labels

Friday, October 23, 2015

Romîna – Înaltul Consiliu din Orion – Diferenta între a astepta si a dori 15-09-2015

.:


Înaltul Consiliu din Orion 
Diferenta între a astepta si a dori
15-09-2015

Salutari dragilor,
Suntem Înaltul Consiliu din Orion.

Vom vorbi despre conceptul de A Astepta din nou, o data ce mai vorbisem despre acest lucru mai înainte, si am spune ca lectia este necesara, pentru ca sa poata sa fie reamintita mai clar.

Asteptînd ca situatiile si circumstantele sa fie diferite  de ceea ce sunt în viata voastra, fie ca se refera la relatiile voatre existente, afacerile voastre, corpul vostru, orice ar fi, retrageti atentia voastra de unde va gasiti în acest moment, si într-un sens ca nu onorati (locul/timpul) unde va gasiti în prezent. Odata ce în prezent, nu intereseaza unde va gasiti, nu intereseaza care sunt circumstantele, si am spune ca mereu exista ceva pentru a onora aceasta chestiune. Acolo sunteti, si diminuirea acestui loc unde va gasiti, simtindu-se suparat de a astepta ceva diferit, creeaza o separare mai mare între dumneavoastra si sufletul dvs.


Stiti ca Sufletul, este forta animatoare, si aceasta forta animatoare a vietii voastre, va adus la aces moment în timp, pentru experientele care sunt disponibile în acest moment. Observînd mai departe ceva, care este deosebit, nu va onorati Sufletele voastre, care va duc la acest loc.

Si în timp ce lucrurile se pot simti, mai putin ca fiind ideale, oriunde v-ati gasi în acest moment, ?cum gasiti rectitudinea momentului, rectitudinea experientelor, rectitudinea oportunitatilor de a învata si de a creste? Inclusiv, ideia ca nu sunteti complet prezenti unde va gasiti pe moment, ca multumire fata de Sufletul vostru pentru ca va dus acolo, creeaza o separare de Sufletul vostru.

Tot ceea ce ati fi dorit sa faceti în prezent, este sa traiti mai mult viata de acord cu Sufletul vostru, o viata unde Sufletul este conectat, o viata unde vocea Sufletelor, volumul acestora, suie în viata voastra. O parte din forma de a trai mai mult în conexiune cu sufletul vostru este, sa fiti complet prezenti în CEEA CE ESTE, în jurul vostru, în momentul în timp, si în loc sa va condamnati pe voi însisi din aceasta cauza, si sa condamnati pe altii în jurul vostru, va încurajam sa gasiti o forma de a elibera judecata în jurul vostru, sa lasati sa asteptati acest lucru care este exterior dvs., si aceasta înseamna ca va desconectati de Sufletul vostru.

Acest lucru la care va gînditi în viitor, si pe care îl asteptati, poate este parte din sistemul vostru de dorinte, si în cursul de unde va gasiti în prezent, Sufletul va va duce catre acest loc unde aveti nevoie sa va fiti. Punctul de putere, punctul de schimbare si punctul de conexiune cu Sufletul, este unde va gasiti în prezent. ?Cum puteti sa începeti sa apreciati ceea ce exista acolo, sa apreciati unde va gasiti si sa apreciati lucrurile care va provoaca în moment, pe care începeti sa le luati ca fiind mai putin personale, începeti sa aveti senzatia perspectivei la nivelul Sufletului în acest lucru?

În loc sa spuneti: ?Ce ar fi facut Isus?, Puteti sa spuneti: ?care este învatatura Sufletului meu aici?, ? Ce este ceea ce experienta la nivel de Suflet încearca sa-mi aduca cu acest lucru?

Fiti constienti de aceasta în acest moment în timp, permiteti un nivel major de infuzie a Constiintei Almice în viata voastra zilnica.

Avînd în vedere ca este o imposibilitate de a sta cu Sufletul vostru, si a sta într-o stare de nemultumire, deslegare, pentru soarta voastra în viata voastra actuala. ?Deci, cum obtineti pacea, acolo unde va gasiti? Sau, ?cum veti obtine o mai mare întelegere de ceea ce exista pe terenul vostru, la momentul în timp, si a fi prezent în respectivul?

Daca nu vreti sa raspundeti la ceea ce Sufletul vostru va adus acum, nu veti fi capabili sa raspundeti la ceea ce credeti ca veti avea dupa aceea. Toti marii sfinti, întelepti, maestrii si mistici, au spus ca trebuie sa fi prezent în acum, si acest lucru este parte din tot. Nu exista nici o putere în viitorul vostru, si nu exista putere personala în trecut, timpul este o iluzie, asa ca sa astepti ca ceva sa se întîmple, ca o schimbare sa aiba loc în viata voastra, nu are sens, daca timpul nici macar nu exista, si participati la ceea ce exista aici si acum.

! În acest moment !
! În acest moment !
! În acest moment !
! În acest moment !

Exact acum, exact acum, aici acum, acum, acum ...

Asa este cum se simt lucrurile pe care le asteptati, acel care va lansat catre viitor, puteti sa începeti sa-l aduceti în acum al vostru.

Unul dintre modurile în care puteti face acest lucru, este fiind constienti de ceea ce gînditi constient si inconstient, puteti inclusiv sa-l asterneti pe hîrtie, avînd o agenda a zilei la îndemîna, si luînd cîteva note cînd va dati seama de zgomotul fondului care trece în capul vostru. Avînd prezente gîndurile care exista în fond, raspunsurile automate la situatii, fie persoane sau experiente, lucruri pe care le auziti, lucruri care vin în spatiul vostru. ? Care este prima voastra reactie la acest lucru?

Putetin sa evitati sa reactionati la acest lucru, puteti sa folositi mintea voastra si experientele voastre pentru a le schimba, însa, ?care este prima reactie? ?Cum va simtiti cînd se întîmpla acest lucru? Scrieti-l, si fiti atenti la acest standard, la aceste lucruri care va îndeparteaza de la momentul prezent. Cînd sunteti impulsionati de lucruri în spatiul vostru la moment, în mod normal, sunt lucruri car va duc în alt timp si alt loc, în viitor sau în trecut.

Uneori forma cea mai evidenta de a vedea acest lucru, obiceiul de a reactiona la anumite circumtante si simtind într-un anumit mod, pentru ca ceva sa petrecut, sau cineva a spus ceva, sau anticipeaza ca cineva sa spuna ceva, si notati acest lucru, si observati primul vostru raspuns, si vedeti daca în realitate este ceva al momentului prezent, sau daca acest moment prezent impulsioneaza sa va arate ceva în alt timp si loc care asteapta.

AcdO - ?Acest lucru are un sens pentru voi?

Paul – Da.

AcdO - ?Exista o întrebare?

Paul – Numai ca sa înteleg mai clar. Daca Paul si Holly au un vis. Voi folosi o analogie comuna în momentul cînd exista mai multi bani. Exista dorinta de a avea aceea ce exista în viitor, însa nu exista putere în acest lucru, dar exista o dorinta, dar de asemenea exista a trai momentul. Fara îndoiala, cînd traim în moment suntem conectati cu momentul. Puteti clarifica difrenta subtila între, a avea înca dorinta, dar de asemenea a fi în moment?

AcdO – Ideia de mai multi bani. Toate acestea sunt foarte subtile în ele, si daca cineva are dorinta de ceva diferit, este bine si perfect. Însa sa asteptati sa fiti fericiti, sa fiti relaxati, asteptînd, amintiti-va ca începem toate acestea cu ideia de a astepta, asa ca exista diferenta între a astepta si a dori, este o diferenta importanta. Daca astptati sa fiti fericiti, asteptati sa fiti în pace, asteptînd sa aveti succes pîna cînd altceva se va întîmpla, atunci nu sunteti complet prezenti în ceea ce se gaseste pe terenul vostru, la moment. Si nu vedeti lucrurile pe care le puteti alege ca sa va simtit fericiti despre ele, sa alegeti sa va simtiti satisfacuti de ele, sa alegeti sa fiti în pace în acest moment în timp. Asa ca puneti obstacole spunînd: ca nu va fi bine pîna cînd acest lucru pe care îl astept „ va fi în cîmpul meu”, si le impuneti o conditie, astfel încît, prin urmare de asemenea spuneti ca nu puteti sa fiti fericiti sau sa va simtiti satisfacuti, sau sa simtiti pace, sau .cu succes aici, pentru ca puneti acest lucru la mijloc.

Paul – Despre acest lucru ati vorbit în ultima canalizare.

AcdO – Da. Din acest loc în care va gasiti la moment, puteti vedea dorinta de mai multe, si sa fiti complet multumiti si sa vedeti cadourile care exista în jurul vostru si sa doriti mai mult. Însa dorinta, si cum Abram a spus, „a trimite aceste rachete”, este diferit de a astepta ceva care va ofera acest lucru pe care îl asteptati. Foarte subtil, însa diferenta este semnificativa.

A astepta si a dori, sunt doua energii foarte diferite. Pentru ca a dori mai mult, înseamna ca nu ati fost complet prezenti pentru cadourile pe care le aveti acum. Una din formele pe care puteti sa începeti sa lucrati acest lucru, este de a observa ce asteptati. ?Ce asteptati? ?Ce exista acolo în mintea voastra, cînd aceste lucruri care trec în viata voastra pot fi diferite? Notati-le si fiti prezenti pentru ceea ce ateptati.

Nu puteti pur si simplu sa stergeti asteptarea, dar observati ce asteptati. !CU ADEVARAT OBSERVATI! Si întrebati-va, ?unde puteti gasi aceeasi energie, pe care o aveti deja?

Nu trebuie sa fie o corelatie de unu la unu. Daca spuneti ca asteptati sa va simtiti relaxati si în pace si încrezatori în viata, vedeti unde puteti sa va simtiti relaxati, în pace si încrezatori în viata, în acest spatiu pe care îl aveti acum. Nu asteptati conditii sa fiti diferenti pentru a se conecta cu acest lucru. În viitorul vostru, poate ca va veti gîndi ca sunt banii, însa în prezentul vostru, puteti gasi ca este ceva care nu are legatura cu banii, însa mentine aceste energii de pace, încredere la acest moment în timp.

Acum, sa doriti daca puteti sa fiti fericiti, puteti sa începeti sa vedeti ce asteptati si sa începeti sa vedeti evidenta acestuia în jurul vostru, si sa puteti începe sa lucrati cu aceasta energie, si sa vedeti cum va simtiti. Nu înseamna ca niciodata nu doriti ceva, însa ceea ce se întîmpla este ca, aceasta dorinta devine o extensie si o expansiune de la locul unde va gasiti, si pacea, fericirea, încrederea,usurinta si fluxul vostru nu este conditional.

Dorinta nu este conditionala, a astepta este conditional. ? Are acest lucru vre-un sens?

Paul – Da.

AcdO – Aceasta este diferenta. Acest lucru are nevoie mult de prezenta mintii, pentru a putea incorpora acest lucru, însa este un concept foarte important în termeni de manifestare. A întelege ca, cu cît mai mult lucrati cu Sufletul vostru si energia care este prezenta în viata voastra ca un rezultat al deciziei Sufletului vostru pentru aceasta experienta pe care o aveti, permite Sufletului vostru sa fie mai incorporat în viata voastra. Este ceva foarte puternic. O saptamîna întreaga ati putea sta în acest lucru.

A astepta, zice ca nu este suficienta decizia Sufletului vostru, a astepta zice ca, cadourile de la cine sunt ,si cadourile pe care viata vi le ofera acum, sunt conditionale si nu puteti sa le aveti deoarece le-ati pus pe un drum conditional pentru a avea ceea ce vreti.

Cînd recunoasteti ceea ce aveti în cîmpul vostru, recunoasteti emotiile, sentimentele de nivel înalt în jurul oricarui lucru pe care îl aveti acolo, atunci dorintele voastre vor putea curge din aceasta pentru ca nu exista nimic conditional. Este numai mai mult din acest lucru. Mai mult din acesta. ?Are sens?

Paul – Da,clar. Multumesc pentru ca îl împartasiti.
AcdO – Fiti binecuvîntati.

Suntem Înaltul Consiliu din Orion.

© 2015 Copyright Holly Hawkins Marwood.

Acest mesaj canalizat poate fi reprodus în totalitatea sa, mentinîndu-se în formatul sau original si fara nici o alterare sau schimbare în orice forma si aratînd legatura su  numele autorului, prezentate în mod clar asa cum se vede mai jos.

Canal: Holly Hawkins Marwood




Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE