Followers

Labels

Wednesday, October 29, 2014

Οι Καιροί των Μεγάλων Προκλήσεων 11 Οκτωβρίου 2014Οι Καιροί των Μεγάλων Προκλήσεων

11 Οκτωβρίου 2014

Αυτό που ορίζεται ως Κοσμική Συνειδητότητα είναι τώρα διαθέσιμη για το σκοπό αυτής της συνόδου διόδευσης της Rainbow-Phoenix. Η Συνειδητότητα αυτή ζητά από τη συντονίστρια που θέτει και τις ερωτήσεις Joan να συνεχίσει με τις ερωτήσεις της.

Καλωσόρισες Συνειδητότητα και σ' ευχαριστούμε. Εκτιμούμε σήμερα την παρουσία σου κοντά μας για τη σύνοδο μελών της Rainbow-Phoenix της 11ης Οκτωβρίου 2014. Μεταφραστής των μηνυμάτων σου είναι ο Will Berlinghof, ενώ συντονίστρια είναι η Joan Mills, η οποία και θέτει τις ερωτήσεις. Έχει γίνει επίκληση στο Νόμο της Αγάπης, του Φωτός της Ενότητας και της Ευγνωμοσύνης. Υπάρχει κάποιο εισαγωγικό μήνυμα ή γεγονός το οποίο θα θέλατε να συζητήσουμε τη στιγμή αυτή σας παρακαλώ; Ευχαριστώ.

Η Συνειδητότητα αυτή έχει όντως ένα εισαγωγικό μήνυμα, ένα γενικό εισαγωγικό μήνυμα. Η Συνειδητότητα αυτή λέει πως οι καιροί αυτοί είναι των μεγάλων προκλήσεων. Ότι οι ενέργειες της χρονικής αυτής περιόδου, και ειδικότερα του μήνα αυτού, του μήνα Οκτώβρη με την αινιγματική και ισχυρή του φύση, μπορούν να ωθούν τα πράγματα με μεγαλοσύνη κατά τη διάρκειά του. Ότι θα υπάρξουν αναταραχές κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού σε συνέχιση των αναταραχών που έχουν ήδη ξεκινήσει, τα οποία εξαιτίας των αστρολογικών ενεργειών του μήνα αυτού, μπορούν να εξηγηθούν για την ένταση των γεγονότων τους και πως μπορεί να υπάρξουν συγκεκριμένα συμβάντα που θα προκαλέσουν κατάβαθα αυτούς που θα πρωτοστατήσουν στα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν επάνω στον πλανήτη την περίοδο αυτή.


Καθώς όλα τα ανθρώπινα όντα πρωτοστατούν σε αυτά τα γεγονότα, είναι σημαντικό τον καιρό αυτό εκείνοι που κατέχουν ανώτερη κατανόηση ή επίγνωση της φύσης σχετικά με τη χειραγώγηση που υφίσταται στα παγκοσμίως επιτελούμενα γεγονότα, αυτοί με την ανώτερη συνειδητότητα, να είναι σ’ επαγρύπνηση την περίοδο αυτή, και να ‘ναι ενεργοί στις αντιθέσεις τους. Ενεργή αντίθεση εδώ σημαίνει ότι αυτοί που κατέχουν αυτή την ανώτερη κατανόηση, και που μπορούν και βλέπουν τη χυδαία χειραγώγηση που κρύβεται πίσω από τα παγκόσμια συμβάντα, να υιοθετήσουν ενεργά για τον εαυτό τους, και μέσα στο προσωπικό τους περιβάλλον, μια στάση που απλά δεν πτοείται από τα μαζικά γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται τον καιρό αυτό.

Η ενεργή αυτή αντίθεση θα επιφέρει μια ενεργή διαδικασία αμφισβήτησης, μια αλλαγή σε αυτά που θεωρούνται αληθή προς μια βαθύτερη κατανόησή τους και ότι αυτά αποτελούν ακραίες πράξεις συγκεκριμένων ατόμων με κρυφούς σκοπούς.  Η Συνειδητότητα αυτή έχει μιλήσει αρκετά επάνω σε αυτό πολλές φορές παλιότερα, για το πώς δηλαδή οι Δυνάμεις που Υφίστανται προωθούν το χαρτοφυλάκιό τους την ώρα αυτή, καθώς οι ίδιοι τους βρίσκονται υπό προθεσμία ολοκλήρωσης αυτών που θα εκπληρώνουν τους κρυφούς τους σκοπούς, δημιουργώντας έτσι για τους εαυτούς τους την πραγματικότητα εκείνη όπου θα βρίσκονται ακόμα στην κορυφή, έχοντας εν τω μεταξύ μειώσει σημαντικά τον παγκόσμιο πληθυσμό και δημιουργώντας για τους εαυτούς τους έναν πλανήτη πραγματικά ιδεατό για να τον χαίρονται αυτοί με τις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες που θα έχουν απομείνει, αφού θα έχουν αφανίσει πριν τον περισσότερο από το συρφετό. Και αυτοί που θ’ απομείνουν, σύμφωνα με τα πλάνα τους, θα βρίσκονται σε δουλεία απέναντί τους, απέναντι σ’ αυτούς που συνήθισαν να το παίζουν Θεοί, σ’ αυτούς που συνήθισαν να τους λατρεύουν και να έχουν πάντα αυτό που θέλουν.

Γι’ αυτά τα πράγματα έχει φυσικά μιλήσει παλαιότερα η Συνειδητότητα αυτή και τα τονίζει ακόμα τον καιρό αυτό, όμως κατά τη διάρκεια των επερχόμενων γεγονότων, και ειδικά των γεγονότων που θα συμβούν μεταξύ τώρα και του 2016, καθώς επίσης και για τα γεγονότα που θα έπονται από το 2016 έως το 2017, ότι η χρονική αυτή περίοδος είναι εκείνη όπου θα πρέπει όλοι να καθιδρύσουν την πραγματικότητα των δικών τους εμπειριών. Ο ευκολότερος τρόπος μπροστά είναι φυσικά να υποκύψουν στη μαζική αντίληψη, αναντίρρητα, και δίχως να ψάξουν γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι και το τι θα έκανε κανείς  γι’ αυτά που συμβαίνουν μέσα στον κόσμο.  

Ότι η αλήθεια των πραγμάτων είναι ότι τα έξω γεγονότα ακόμα αντικατοπτρίζουν την εσωτερική στάση του ατόμου και τις πεποιθήσεις που κρατεί, καθώς και τα δόγματα που ακολουθεί και ασπάζεται ως να’ ταν αληθή.  Ότι η ενεργή αντίθεση που θα προκαλέσει αληθινά και σε βάθος την αντίληψη που έχει το άτομο για την πραγματικότητα σε όλα της τα επίπεδα, δε θα επιτρέπει στο άτομο να χειραγωγείται από τα κατάφωρα γεγονότα που επιτελούνται καθώς αυτό θ’ αποκτά πραγματική αντίληψη. Ότι τα γεγονότα εκείνα που κανείς βλέπει έξω από τον εαυτό του δεν αποτελούν παρά αντανάκλαση της κατάστασης του νου που κουβαλάει – τις αντιλήψεις, τις στάσεις, και τις πεποιθήσεις που ακολουθεί στην καθημερινότητά του.

Συνεπώς η ενεργή αντίθεση θα ήταν πρόκληση απέναντι στις ίδιες τις προσωπικές του αντιλήψεις και στάσεις, ώστε να διερευνήσει το γιατί υποκύπτει κανείς στον μαζικό φόβο και τρόμο, και στη μαζική αντίληψη και κατανόηση επί των πραγμάτων. Πως είναι πολλοί αυτοί που κατανοούν ότι ο τρόπος για να χειριστείς κάποιες φορές τα ζητήματα αυτά είναι ν’ αλλάξεις τη συνειδητότητά σου διαμέσου ουσιών και διαμέσου κατάχρησης ουσιών, και πως αυτός είναι ο τρόπος που διαλέγουν κάμποσοι απ’ αυτούς που βρέθηκαν μέσα σε προσωπικές θλιβερές καταστάσεις, σε καταστάσεις όπου προκαλούνται προσωπικά, καθώς και σε προσωπικές καταστάσεις όπου συνέβη το ανεπανόρθωτο σε σχέση με αυτό που βιώνουν και αυτό που θα ήθελαν να είναι, και χρησιμοποιούν ουσίες όπως το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τα παίγνια καθώς και άλλες εθιστικές μεθόδους προκειμένου ν’ αποφύγουν να χειριστούν τον έξω κόσμο. Όμως η Συνειδητότητα αυτή λέει ότι ο τρόπος για να θωρακιστεί κανείς απέναντι στα γεγονότα που συμβαίνουν τριγύρω του δεν είναι μέσω της στροφής του σε ουσίες, ούτε ότι βρίσκεται εκεί η αληθινή απελευθέρωση από τα γεγονότα αυτά, όπως και ούτε από τις πραγματικότητες που οι ουσίες αυτές δημιουργούν.

Θα πρέπει το άτομο ν’ αλλάξει την ίδια του την προσωπική συνειδητότητα, κι αυτό περιλαμβάνει μια δύσκολη διαδικασία αληθινής αμφισβήτησης όλων των προσωπικών και των θεμελιωδών του αντιλήψεων, όλων των δογμάτων και όλων των εικασιών της δυαδικότητας μέσα στην οποία μπορεί ακόμα να ζει. Αυτοί που κατέχουν την νοητική κατανόηση για τη δυνατότητα της δημιουργίας μιας διαφορετικής πραγματικότητας είναι πολλοί, όταν όμως αντιμετωπίζουν προσωπικές προκλήσεις, ξαναγυρνούν πίσω στο επίπεδο του ενστικτώδη φόβου με τον οποίο ανατράφηκαν, και τον οποίο έχουν με σθένος υιοθετήσει.

Έτσι όταν κάποιος, για παράδειγμα, βρεθεί σε μια κατάσταση προσωπικής οικονομικής δυσχέρειας, όπως το να βρεθεί υπό την πρόκληση του να μην έχει αρκετά χρήματα και ασφάλεια,  τότε οι περισσότεροι θα τρέξουν πίσω σε δουλειές που είχαν κάποτε εγκαταλείψει προκειμένου να εξασφαλίσουν οικονομικό εισόδημα, ώστε να μπορούν να έχουν και ασφάλεια.

Η Συνειδητότητα αυτή δεν απορεί μπροστά σ’ αυτή την ανάγκη κάποιου, ούτε και Λέει ότι είναι αυτό λάθος. Λέει εντούτοις ότι όταν κάποιος εικάζει ότι δε μπορεί να δημιουργήσει από μόνος τους αυτό που ξέρει ότι είναι δυνατό, και ανταποκρίνεται με το να επιστρέφει πίσω σε παλιές δοξασίες και τρόπους δράσης και δημιουργίας, βασισμένες στις χειραγωγημένες αντιλήψεις και τις αντιλήψεις ελέγχου του νου των μαζών, τότε αυτός δεν αλλάζει τη συνειδητότητά του.  

Όταν κάποιος δεν κάνει αυτά που λέει, γιατί είναι πολύ εύκολο ν’ αντιλαμβάνεσαι νοητικά τις ευκαιρίες που έχεις και την ίδια ώρα, να σου είναι δύσκολο να τηρήσεις και να ζήσεις με πίστη και εμπιστοσύνη σύμφωνα με αυτά, παρά τα όσα βλέπεις στις απογευματινές ειδήσεις και όσα διαβάζεις στις τοπικές και εθνικές εφημερίδες, και παρά όσων ενδεχομένως διαβάζεις και ψάχνεις στο διαδίκτυο και τις πηγές του, ότι όταν έρχεται η ώρα να εφαρμόσεις αυτά τα συστήματα πραγματικά στην ίδια σου τη ζωή για τον εαυτό σου, ότι όταν τα πράγματα δοκιμάζονται, οι περισσότεροι θα οπισθοχωρήσουν μέσα στις γνωστές εκείνες πρακτικές και πράξεις για τις οποίες επανειλημμένα τους βαυκαλίσανε και που απαιτούνται για να τους παρέχουν, λόγου χάρη, οικονομική ευμάρεια.

Πόσοι δεν είναι αυτοί που βλέπουνε ότι παρότι δεν έχουνε αρκετά χρήματα για να πληρώσουν αυτά που θέλουν, εντούτοις το θεωρούν αυτό σωστό, καθότι αποτελεί μέρος αυτών που χρειάζονταν να έρθουν στη ζωή τους ώστε ν’ απομακρυνθούν τελικά και ολοκληρωτικά από την ψευδαίσθηση της ασφάλειας η οποία βασίζεται στον χειραγωγούμενο έλεγχο και στον έλεγχο του νου απ’ αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία;

Οι περισσότεροι θα καταφύγουν στο φόβο και στον πανικό και θα κάνουν αυτά που τους έμαθαν να κάνουν, όχι επειδή δεν ξέρουνε ότι έχουνε επιλογές, αλλά επειδή θ’ αποσυρθούν πίσω στη δυσπιστία τους για τη Θεία εστίαση στην εσώτερη οντότητα του ατόμου που μπορεί να καθοδηγεί, και στο ότι μπορούν να τους σταθούν οι Θείες ενέργειες της Πηγής, με το Πνεύμα να τους παρέχει.

Η Συνειδητότητα αυτή καταλαβαίνει πως θα πρέπει ο καθένας ν’ αντιμετωπίσει τα ζητήματα αυτά με το δικό του τρόπο και πως κατά συνέπεια να χρειαστεί ν’ αναλάβει εργασία σε τομείς στους οποίους δεν πιστεύει πλήρως, απλά για να δημιουργήσει για τον εαυτό του αυτά που πιστεύει ότι ακόμα χρειάζεται, όπως π.χ. την οικονομική του ασφάλεια. Ακόμα και αν τα πράγματα έχουν έτσι, θα πρέπει να δει την κατάσταση ως κάτι που ακόμα απαιτείται να τροποποιήσει.  

Ότι ακόμα υπάρχει η απαίτηση από το άτομο να καταλάβει πως μια αλλαγμένη κατά κάποιο βαθμό συνειδητότητα σημαίνει έναν άλλο τρόπο ζωής, κι ότι σημαίνει πως το άτομο θα πράττει αυτά που λέει και πως δεν θα τα αντιλαμβάνεται μονάχα νοητικά και από περιέργεια, μη έχοντας το σθένος και την πνευματική ευψυχία να ζήσει αυτά που γνωρίζει νοητικά.

Συνεπώς είναι καιρός να καταλάβετε ότι η τροποποιημένη συνειδητότητα οδηγεί σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Σε τρόπους ζωής εναλλακτικών πραγματικοτήτων που μπορεί να μην αποτελούν μέρος της κοινής αντίληψης, και που μπορούν κυριολεκτικά ν’ αντιτίθενται στη λογική όσων ασπάζεται η πλειοψηφία της ανθρωπότητας. Πως θα πρέπει το άτομο να έχει τη θέληση να περπατήσει μονάχος του το μονοπάτι αυτό, γιατί συχνά οι πολλοί θ’ αντιταχτούν σε τέτοιου είδους στάσεις και αντιλήψεις, και θα επιτεθούν στις στάσεις και στις αντιλήψεις αυτές και θα αρνηθούν αυτούς που τις ασπάζονται.

Την περίοδο αυτή, φέτος, και λίγο πριν το 2016, αλλά και μετά αργότερα προς το 2017, θα είναι ο καιρός της έντονης εξατομίκευσης της πραγματικότητας του ατόμου και της διαφορετικής συνειδητότητας η οποία και θα οδηγήσει σε διαφορετικούς τρόπους ζωής. Αυτό θα το κάνει ο καθένας με τον τρόπο του. Ίσως κάποιοι να κάνουν μεγάλα άλματα,  άλλοι πάλι βήματα νηπιακά, θα πρέπει όμως να συνειδητοποιήσετε ότι την ώρα αυτή το σημαντικό δε βρίσκεται στην πραγματικότητα που κείτεται έξω από το άτομο, η οποία και δεν έχει σημασία. Η σημασία βρίσκεται στην πραγματικότητα που έχει το άτομο μέσα του και που την προβάλει προς τα έξω και αυτό είναι το άκρως σημαντικό της υπόθεσης, καθώς και πως είναι επίσης καιρός να φτάσετε σε εναλλακτικά στάδια συνειδητών τρόπων ζωής. Είναι η ώρα για το άτομο να μπει σε τροποποιημένη συνειδητότητα, όχι μέσω ουσιών ή μέσω κατάχρησης ουσιών, αλλά μέσω της πρόθεσης, της θέλησης και της επιδίωξης.  Ότι το άτομο δεν υπόκειται στις πραγματικότητες που του επιβάλλει η πλειοψηφία. Ότι το άτομο μπορεί να δημιουργήσει πραγματικά τη δική του πραγματικότητα, που θα βασίζεται επάνω στην Αλήθεια της Θείας Πηγής, επάνω στην Αλήθεια του Πνεύματος και στην Αλήθεια της ίδιας του της ύπαρξης.

Με αυτά η Συνειδητότητα αυτή ολοκληρώνει το εισαγωγικό της μήνυμα για τώρα.

Σας ευχαριστώ. Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον, Συνειδητότητα. Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό.

-------

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE