Followers

Labels

Monday, October 27, 2014

Overgebracht door Jennifer Farley, ThetaHealing Instructor/Practitioner

Doorgegeven via ContraMary.


Overgebracht door Jennifer Farley, ThetaHealing Instructor/Practitioner
(vertaling winny)

Zoals jullie waarschijnlijk weten waren er gisteren diverse jonge mensen die gewond werden in een zinloze handeling van geweld, minder dan 45 km van waar ik woon. Ik vroeg Schepper om een paar woorden van troost en dit is wat ik kreeg. Mij werd gevraagd om dit Schrijven als herinnering toe te wijzen aan degenen die hun leven verloren en voor hen die voor altijd worden gemerkt door deze ervaring.

“Als je overweldigd wordt door negatieve daden, of door gedachtezand-woorden van jullie bestaan op de Aarde laag, denk dan alsjeblieft hieraan; voor elk van die negatieve zaken, zendt het Universum een oneindig aantal positieve zaken uit. Dat kan best niet zo schijnen te zijn, maar de balans is altijd hevig uitgeslagen ten gunste van jullie. Het enige dat van jullie wordt gevraagd voor dit prachtige geschenk is om liefde te sturen, te denken en te voelen en die te zijn. ~Schepper”




“When you become overwhelmed by the negative actions, thoughts and words of your Earth plane existence, please remember this; for every one of those negative things, The Universe sends out an infinite number of positive ones. It may not seem like it, but the balance has always been heavily weighed in your favor. The only thing that is asked of you in return for this wonderful gift is to send, think, feel and be love. ~ Creator  

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE