Followers

Labels

Monday, October 6, 2014

De Sirius Bloedverwanten van Licht: “Waar je ook naar kijkt – jullie zullen de dingen zien – waarop je innerlijke focus ligt.”

De Sirius Bloedverwanten van Licht:  “Waar je ook naar kijkt – jullie zullen de dingen zien – waarop je innerlijke focus ligt.”          
                              

(vertaling winny naar Engels, Petra Duits-Engels.)

De Sirius Verwanten van Licht; Waar jullie ook naar kijken – jullie zullen de dingen zien waarop je innerlijke focus ligt.”     19 september 2014

Geliefde Broeders en Zusters van de Aarde – wij verwelkomen jullie in liefde en licht van het Al-Ene Wezen. Wij zijn de Sirius Verwanten. Vandaag zijn we hier – nu -  om een nauwere kijk te hebben op de ontwikkeling van jullie tijdslijnen – waar jullie op reizen – denk daaraan, in jullie voorstelling. 

Gaia neemt constant toe in haar frequenties en jullie allen voelen dit – want jullie zijn verbonden aan Gaia. Gaia wil nog steeds zeer vriendelijk samen gaan met al haar kinderen – zo vriendelijk mogelijk. In dit aspect van jullie tijdslijnen en jullie idee van tijd als er een chronologisch opeenvolging in het spel komt – is het hoe meer Gaia’s frequentie stijgt, hoe meer tijdslijnen er mee samen gaan – een verbinding met de werkelijkheid.

Als resultaat daarvan beginnen meer mensen zichzelf te beleven als onderling verbonden wezens – in het kort – beginnen zij zich te realiseren en te leven met hun zielen kwaliteit. Vele, vele jaren van jullie tijd werden jullie geconditioneerd – dat jullie niet meer zijn dan je stoffelijke wezen – je stoffelijke lichaam – maar niets is verder weg van de werkelijkheid dan dit. Al jullie wetenschappen en bereikingen zijn gebaseerd op deze wereld visie en zij hebben geprobeerd om de wereld in de stof te verklaren – om te beschrijven en die vast te zetten. Nu – als het bewustzijn van de werkelijkheid komt - die via het hart komt, door alles dat is – vrijelijk en voortdurend en die zich uitstort en alles wekt – worden de dingen duidelijk en helder.

Het oude wereld zicht op afscheiding wordt weg geruimd en die belevenis is voor sommige mensen een prettige opluchting en voor sommige anderen een dramatische manier – want materie en vaste vormen hebben gezorgd voor veiligheid en grip. Realiseer jullie, geliefde Familieleden van de Aarde – dat in dit proces niemand iets zal verliezen – behalve de vrees. Waar je ook naar kijkt – daar zul je dingen zien – waar je focus op ligt. Dit is een kosmische wet en wij allen volgen die wet van reactie. Laat jezelf zien en voelen – dat alles met alles is verbonden en in liefde  is – dat het leven overal is en laat – jullie Hogere Zelf – je Ziel – de controle overnemen van het innerlijk.

Jullie zitten midden in het proces om volmaakt te ontwaken en jullie bewustzijn zal op elk moment worden verbonden en aangepast worden.  Alles gebeurt in overeenstemming met het goddelijke plan. Alles gebeurt in liefde – van welke soort die opkomt. Blijf in vertrouwen en geniet in vrijmoedigheid van jullie ontwaking. Bewustzijn is alles wat er is. Liefde is alles wat er is. Wij danken jullie en zenden jullie liefde vanuit ons hart. Wij zijn de Familieleden van Licht van Sirius.

In Liefde, Vreugde en Vereniging …… Shogun Amona

Translation German – English: Petra STNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE