Followers

Labels

Thursday, December 15, 2011

NEDERLANDS -- Steve Beckow met Aartsengel Michaël op 12 dec 2011 ’Een Uur met een Engel’ 
Steve Beckow met Aartsengel Michaël op 12 dec 2011
’Een Uur met een Engel’

Archangel Michael: Transcript of “An Hour with an Angel”Ellen heeft zeer vriendelijk snel een transcript gemaakt van onze uitzending van AEM en mij waarvan hij zei dat dit de eerste keer is dat hij op de radio heeft gesproken! Ellen heeft ook gezegd dat ze de andere radio shows gaat uitschrijven. Hier volgt die samen met de feitelijke radio uitzending voor jullie lees en luisterplezier.
Een Uur met een Engel op 12 dec. 2011


Hallo en welkom bij Een Uur met een Engel. Ik ben blij dat speciale gasten bij ons zijn gekomen Aartsengel Michaël en Linda Dillon die AEM zal channelen en ook de Raad van Liefde zal channelen. Ook is bij ons Steve Beckow, de hoofdredacteur van ‘Het 2012 scenario’. Steve zal AEM vragen stellen. Mijn naam is Graham Dewyea, jullie gastheer.
http://www.blogtalkradio.com/an-hour-with-an-angel/2011/12/13/an-hour-with-an-angel


Door de aard van het programma zullen we geen bellers opnemen en de praatkamer zal vanavond gesloten zijn. Maar we nodigen jullie uit om iedere maandagavond bij ons te komen om 9 uur ’s avonds EST en de show zal in het gratis archief komen op Blog Talk Radio voor jullie raadplegingen en vreugde. En nu geef ik het over aan jou Steve, ben je er?


Steve Beckow: Lord, dank u om uzelf beschikbaar te maken voor onze luisteraars. Ik ben heel blij dat alles lukt en dat u in staat bent bij ons te zijn. Laat me even opnieuw kijken wat ik van plan was om u vanavond te vragen. Ik zal u vragen stellen over NESARA, en dat wordt ook het Overvloed Programma genoemd, over het Overbruggings Project, over onthulling en over president Obama. En om te beginnen wil ik graag gelegenheid scheppen om een introductie te maken over deze 12/12 dag terwijl we het eind jaar 2012 naderen.


Aarstengel Michaël: Welkom.


SB: Dank u.


AEM: Ja, ik ben Michaël, Aartsengel van Vrede, strijder van liefde, brenger van waarheid. En ik verwelkom vanavond al mijn geliefde vrienden in deze tijd van ontvouwing op planeet Aarde, van Terra Gaia en Nova Aarde. Laten we zo beginnen.


De ontvouwing waar jullie in zijn geweest is al enige tijd bezig. Maar ik wil, voordat we ook maar beginnen, ieder van jullie vragen om met mij de blauwe vlam van waarheid te ontsteken die ik in jullie hart heb vastgelegd, de blauwe vlam van waarheid die ik in je derde oog heb vastgelegd, en in je keel. Neem dit ogenblik met mij, dat je niet alleen de waarheid hoort van mijn woorden maar ook de liefde van de boodschappen die we vandaag samen delen.


Ik heb jullie deze gegeven. We hebben samen gereisd door duistere tijden en door schitterende tijden, waar jullie vaak naar verwijzen als naar duister en licht. Vaak denken jullie dat je nu in een tijd van chaos zit, dat jullie naar duisternis gaan, en dat is eenvoudigweg niet zo.


En dus wil ik dat jullie dit weten. Alles is in goddelijke orde. We namen niet gewoon een jaar Aardetijd voor deze ontvouwing, voor dit plan. En jullie plan met ons heeft al eonen op zijn plek gezeten en zeker duizenden en duizenden jaren dat jullie deze Aarde hebben gekend en bewoond. Jullie zijn door de zuivering heen gegaan. Jullie zijn door de integratie gegaan van de volheid van jullie zielenontwerp. Jullie hebben je goddelijkheid verankerd.


Dus ik begin vanavond, in deze tijd van wonderbaarlijke verandering jullie, mijn broeders en zusters te vragen, waarom twijfelen jullie? Twijfelen is de oude manier. Het komt uit het oude paradigma(voorbeeld). Dat is van vrees. Dat is polariteit en dualiteit. En het dient jullie niet. Als er een ding was dat ik jullie zou vragen om met me te doen, met het Gezelschap van de Hemel, met de Raad van Liefde, met jullie eigen gidsen en vrienden, met jullie eigen menselijke cirkel, dan zou het zijn om jezelf te scherpen, om koers te zetten, om jezelf te richten naar het licht.


En dan zeggen jullie tegen me, Lord, hoe weet ik dat het licht is? En ik lach, omdat dit in jullie zit. Het zit in je hart, het zit in je denken, en ja, mijn lieve mensen, het zit zelfs in je ego. Jullie hebben het werk gedaan. Moeten we nog verder gaan, terwijl we deze tijd van massale verandering naderen, deze tijd waar we allen op gewacht hebben? Ja, natuurlijk is dat zo. En we zullen er vanavond over praten. Maar terwijl we beginnen, luister met je hart, luister met je vlam en bereid je zelf voor om in vrede, in waarheid en in de heelheid van wie je bent, voorwaarts te gaan.


We hebben nooit gevraagd, nodig geacht of zelfs gewild dat jullie iets anders waren. Want ieder van jullie is uniek, en is deel van dit mozaïek. Ieder van jullie is nodig. Daarom luister je vanavond. Dit gaat niet alleen over het Gezelschap van de Hemel, over de Hogere Rijken, zoals jullie het zo vaak noemen. Het is het toepassen van de ontvouwing van het plan van de Universele Moeder, het is het goddelijke partnerschap dat wij met jullie hebben, dat we met onze geliefde zuster Gaia hebben, dat we door het hele Omniversum heen hebben van wat jullie denken als Galactische mensen en de Inter Galactische mensen. Het is er allemaal een stuk van.


Dus terwijl jullie deze tijd binnengaan, denk nu aan 12-12 van deze dag in jullie tijd en in jullie geschiedenis. Voel de grotere opening van de energieën van eenheid, van evenwicht – want dit is de sleutel. Dit is niet iets wat je hier en daar moet zoeken, rondrennend. Het is wat je vindt als je stopt, als je je verbindt, en dan verder gaat.


Ik wil niet- geen van ons wil dat – dat iemand van jullie naar deze ontvouwing kijkt van wat jullie gedacht hebben dat 2012 is, als een drama. En we hebben genoeg drama gehoord rond deze zaak. En mijn lieve mensen, veel ervan komt van de licht-houders en de licht-werkers. Dus ik zeg tegen jullie, laat dat los. Dit is geen tijd om in dat gekrakeel gewikkeld te worden. Het is tijd om er bovenuit te rijzen. Ja, jullie hebben gesproken over Ascentie. En over deze tijd werd jaren en jaren en jaren gesproken. Het is geen ‘ doom and gloom’ (ondergang en verderf), het zijn jullie die je rechtmatige rol op je nemen met ons in deze tijd van liefde, in deze gouden periode van vrede.


SB: Dank u Lord. Wilt u nog iets tegen onze luisteraars zeggen specifiek wat er op deze 12/12 dag gebeurde?


AEM: Ja, dat wil ik. Want jij kent me goed. Ik wil altijd commentaar leveren op bijna alles, [grinnikt] dus, op deze tijd, en deze periode die gekend wordt als 12/12, die – zoals sommigen van jullie begrijpen en anderen misschien niet – deze begon al vele, vele jaren geleden. En het is de tijd van herstel of opnieuw-vestigen en de komst van evenwicht, van balans in jullie menselijk collectief, in jezelf, op de planeet, voor Gaia, samen met de rest van dit Universum, en zelfs met Universums nog verder. Jullie zeggen tegen me, nou, dat is leuk, maar wat voel ik? Wat weet ik? En ja, hoe weet ik dat?


Nou, de sluisdeuren staan wijdopen. En ze begonnen daarmee, zoals we zeggen, vele jaren geleden – 92, 93 jaren. Ze zijn nog wijder open gegaan, juist op de vorige 11/11, en nu gaan ze weer verder open, op deze dag. Op 12/12, de kwaliteit was meer voor het menselijk collectief. Het was op veel manieren een springstart – van jullie harten, van jullie geesten, van jullie wezen – want dit proces waar jullie over denken dat Ascentie is, waarover we soms naar jullie als over een verschuiving spreken.


Op 12/12 is er een diepere opening. Denk er maar zo over. Als je in een nieuwe relatie zit, of dat nu met een kind of een geliefde is, een partner of een vriend, er is het begin, en er is opwinding en elektriciteit – en een beetje gekkigheid. En dat is wat velen van jullie voelden op 11/11.


Nu, bij 12/12 voel je de relatie meer volwassen worden, zich verdiepen in de zin van vertrouwen en weten dat je echt in een partnerschap zit. En in die relatie – met ons, met elkaar, met jezelf – is er een diepere verankering van evenwicht en onderlinge verbondenheid met alles, met alle vormen, niet alleen met jullie menselijke collectief, met alle elementen, met alle elementen, met jullie Sterren Broeders en Zusters.


Zo gebeurt een verschuiving. Die is er als vertrouwen en liefde zijn hersteld. Het is als het hart zich voldoende opent en voldoende in evenwicht is om te beginnen te gaan naar leven in vertrouwen en in zijn(beingness). Nu, ik gebruik die term en het betekent niet stil zitten. Vaak heb ik jullie gevraagd, vind je vreugde. En dat is waar 12/12 over gaat. Het gaat over een enorme toename in waar je over kunt denken van je hoeveelheid vreugde. Denk eraan, mijn vrienden, dat jullie leven in een oneindig, zich steeds uitbreidend universum. Dat betekent dat vreugde en liefde zich ook uitbreiden.


Velen van jullie zeggen tegen me, maar Lord, ik heb nog nooit werkelijke vreugde beleefd. Dus ik vraag jullie, samen met mijn zuster Gabriël om in je hart te gaan, om mijn blauwe vlam te voelen en die van haar, de gouden vlam en om de vreugde in je te laten doordringen. Hoe dit zich in het werkelijke leven demonstreert dat is een grotere zin van stevig verankerd zijn, met twee voeten op de grond, maar met een zin van welzijn die je al jaren bent ontweken, een zin van weten dat zelfs als alles in je leven niet in orde lijkt te zijn, of in de grotere kosmos, dat jij in orde bent, en dat je in die plaats van eenheid bent. Jullie worden verenigd in liefde en in licht.


Nu, velen zijn op deze dag opgestegen. Ja, en de meesten komen terug, net zoals ze deden op 11/11 en nog vroeger. Ze komen terug als poortwachters, als wegwijzers, om bij dit proces te helpen. Je zegt nu, wel, hoe kan dit nu binnen de ruimte van een jaar gebeuren? Nou, het gebeurt omdat er zoveel vrijwilligers zijn, boven en beneden.


SB: Is er iemand die we kennen, Lord, iemand die aan de lezers bekend is van het 2012 Scenario of bij de andere blogs die daar betrekking mee hebben?


AEM: Ja, die zijn er. En hier ga ik onderscheiding met je oefenen – en met je delen mijn vriend. Omdat ik geen aandacht op deze mensen wil leggen.


SB: All right, dank u.


AEM: Begrijp, ze zijn – net als jij – deel van de legioenen van licht. En ze doen een zeer speciale taak dat deel is geweest van hun contract en deel van hun hartewens en hun belofte. Er zijn er nog steeds, die deze verschuiving niet voltooid willen zien, zelfs als deze al onderweg is. En nu praat ik over het menselijke collectief, niet over Gaia of de rest van het Universum. Het menselijk collectief, velen ervan, en veel ervan, zoals de status quo. Dus ik wil niet dat er aandacht naar getrokken wordt. Er is genoeg aandacht die erop gericht is.


Nu, het is ironisch, of kunnen we zeggen idioot, dat in veel gevallen zij die geloven – en ik benadruk dat woord, omdat het nog steeds hun geloofstelsel is waarin ze gevangen zitten – ze geloven dat ze nog in controle zijn, of de beheersing hebben. En zij wijzen af, zien over het hoofd, minimaliseren vaak de kracht die bij deze onderneming samenkomt, van de lichtwerkers en de lichthouders.


En ik zeg je dat is heel best voor ons, omdat de energie zich aan het opstapelen en aan het groeien is. De beweging is sterker. Die is, om jullie woord ervoor te gebruiken, viraal (als van een virus) Die is besmettelijk. Hij wordt gecommuniceerd in de lucht die je inademt, zodat zelfs zij die geloven en gevangen zitten in hun eigen illusies de waarheid en de verandering inademen. En zij worden er door aangeraakt.


Dus we willen liever dat ze ademen dan dat ze proberen om de levens van degenen te beïnvloeden die werken als poortwachters. Maar ieder van jullie – en ik garandeer dit – ieder van jullie die vanavond luistert, kent minstens een wezen, je kunt het in je denken of je hart zien, dat ze werkelijk veranderd zijn in de laatste paar maanden. Ik weet niet wat het is. Misschien is het beschikbaarheid, misschien is het verandering in hun patroon, hun persoonlijkheid, het licht dat ze uitstralen. Neem een moment en kijk naar hen, kijk echt naar hen en je zult zien wie er is weggegaan en is teruggekeerd om te helpen, en wie er gewoon is vertrokken.


SB: Het is verbazend om te contempleren/ mediteren, Lord. Kan ik u vragen – ik weet dat onze luisteraars meer willen weten over NESARA en disclosure (onthulling). En ik zal alleen opnoemen aan onze luisteraars dat NESARA staat voor Nationale Economische Security en Reformatie Wet, wat een wet is van het Amerikaanse Congres maar het wordt ook het Overvloed Programma genoemd, de Wijsheid Economie en het is de nieuwe economie die gaat komen. En disclosure staat voor of vertegenwoordigt de aankomst van de Galactische wezens die heden rond onze Aarde zitten in verhulde ruimteschepen en die hier zijn om ons te helpen met de Ascentie en om Moeder Aarde voor te bereiden. Lord, kunt u over beide uw commentaar geven?


AEM: Graag wil ik dat. En zoals je weet – Nésara, Nesára / heeft veel tegenstanders, weet je.


SB: Ja, inderdaad.


AEM: Ik heb me afgevraagd wat de vertragingen waren, en deel van de vertraging is waar ik naar wees is, zij die denken dat ze nog in controle zijn, zij die niet willen delen, in hun hart of in hun denken. Nu, ik zeg je dus ook – en dit zal een thema zijn door alles heen wat ik vanavond zeg – twijfel niet dat dit domweg verder gaat. En velen van jullie denken dat het schandelijk of verschrikkelijk is: “Dit zal nooit gebeuren!” Lieve harten, het is deel van de verandering van jullie planeet! Ik heb heel vaak met jullie gesproken over vrijheid en gelijkheid, over eerlijkheid. En daar gaat dit om.


Nou, we hebben benadrukt dat NESARA en onthulling niet onderling afhankelijk zijn, de een van de ander. Maar ze zijn zo nauw verbonden dat het goed is dat je deze vraag samen verbonden gesteld hebt. Dus wat ik nu ga doen is praten over disclosure en ik kom dan terug op NESARA.


Er zijn veel wezens die al zijn overeen gekomen – boven, in de inter galactische raad, beneden in jullie staatshallen, in jullie regeringen, en in jullie machtsstructuren, die heel anders zijn dan in jullie regeringen – zij komen overeen dat het tijd is, omdat ze het niet langer kunnen verbergen. De informatie over de aanwezigheid van jullie Sterren Broeders en Zusters is al lange, lange tijd bekend.


Maar er is die hele sterke golf van ontkenning geweest. Maar nu zit er een vurig verlangen in de lucht. Het probleem zit hem in de regeringen die een dergelijke aankondiging doen, ze vragen zich af wie de eerste zal zijn. En dat komt door enkele van de economische complicaties.


Het gaat weer om de zaak van economie en controle, de wens om de macht te handhaven over het menselijke collectief. En ik gebruik dit woord in de zin van slavernij. En ik weet dat dit een heel sterke term is om te gebruiken. Maar kunnen jullie je voorstellen, vanuit ons perspectief, en vanuit het perspectief van jullie Sterren Broeders en Zusters, dat jullie van je familie worden afgehouden, dat zij geschenken dragen – technologieën, wetenschap, wijsheid, verkeer, handel – zij die in vrede komen om te helpen, en dat jullie van hen worden weggehouden? Omdat dat is het precies – behalve een handjevol van jullie is dit precies wat er is gebeurd.


Maar zelfs ondanks dat, de man op de straat kijkt naar de sterren en ziet de schepen, en vraagt zich af: wat is dat? En er is een groeiend verlangen. Het is net als jaren geleden toen mensen begonnen te praten over engelen. Nu praten ze over hun Sterren Broeders en Zusters alsof het een gegeven is. Hierom, en omdat de economie een factor is, zal disclosure heel spoedig komen.


En laat me jullie vertellen over de angst voor de economie. Het is omdat als zij komen, als de aankondiging gemaakt is, of als ze gewoon verschijnen en wij zeggen, och heden, we hebben bezoekers, ze kennen de technologie en de wetenschap die nodig was om hier te komen. Ze hebben deze geschenken al lange tijd gekend. Nu, sommige van die geschenken zijn al in het menselijk collectief ingeplant door Sterren Wezens die vrijwillig kwamen om te verankeren en om te komen waarvan jullie denken als de eerste golf. Maar als ze komen, zal jullie wereld economie verschuiven. Want de dingen die vandaag waarde hebben zullen een andere waarde krijgen.


Er zal een nieuwe technologie zijn, nieuw gebruik voor bronnen, nieuwe begrippen over het reinigen van de Aarde, om haar klaar te maken voor haar reis naar huis. En zo gaat het, opnieuw, terug naar de zaak van NESARA, en zij die niet willen dat dit verder gaat maar de noodzaak zien als een aansporing voor de mensen en het collectief om loyaal te blijven, om niet in paniek te raken, om niet ongerust te worden, of tot revolutie of burgerlijke onrust te vervallen.


En zo, op die manier doet jullie wereld economie het niet zo goed, maar zullen we zeggen, dat is een weldaad. Het is een zegen. Ja, zelfs nu we weten dat zelfs velen van jullie die hier samen met ons zijn, (eronder) geleden hebben. En daar komen we ook nog aan toe. Maar dit met elkaar delen van de hulpbronnen is niet gewoon onderdeel van het plan van de Moeder, het is ook de manier van de inter-galactische vrede, van deelname, van eerlijkheid bij de distributie.


Gaia is een van de meest diverse, overvloedige planeten van overal. Ja, haar doel is liefde maar ze werd geschapen opdat er geen gemis en gebrek zou zijn. Als je komt om een stoffelijke ervaring van vreugde te hebben, heeft het totaal geen zin dat er gemis en gebrek is. Dus moet er gelijkstelling(gelijkmaking) komen. En die komt uit diverse bronnen. Het zal komen door de regering. En jullie hebben enkele zien beginnen met die hulpprogramma’s. Het zal komen als de banken meer geheel geïnfiltreerd worden en als compassie wordt geïntroduceerd.


Dus degenen van jullie die werken als bankmanagers en als kassier en in het midden management, weten dat jullie er zijn om het licht vast te houden! Het zal komen uit allerlei soorten sectoren. Omdat er een frisse bries blaast over de globe.


SB: Als we vanavond nog tijd hebben, misschien kunt u dan praten over de indruk die mensen hebben dat het kleine groene mannetjes zijn of kleine grijze mannetjes die naar beneden komen uit de schepen, wat natuurlijk een verkeerde indruk is.


AEM: Nee, dat zal het niet zijn. Ten eerste zeg ik jullie dat vanaf de laatste oktober – nou, er zijn al vele jaren veel infiltraties geweest – maar vanaf de vorige oktober zijn er veel troepen op de grond gezet. En als wij zeggen troepen, bedoel ik dat op dezelfde wijze als ik jullie mijn legioen en troepen noem. Ik zinspeel niet op militaire macht en (slag)kracht.


En ze zullen humanoïde zijn, als mensachtigen verschijnen. Ja, ze kunnen misschien wat langer zijn, ze kunnen bepaalde kenmerken hebben, maar vooral omdat ze ook die capaciteit hebben(die daar dus bij hoort), ze zullen veel lijken op mensen die luisteren. En dit is dus ook zodat er geen paniek zal zijn. Dus het is niet zo dat ze zo anders zijn. Ze zullen andere vormen aannemen. Dus, nee, jullie zullen geen groene mannetjes zien tekeer gaan.


SB: Nou, in waarheid Lord, de Siriërs, de Andromedanen, de Plejadiërs en anderen, lijken die niet op ons? Zijn zij niet onze voorouders?


AEM: Dat zijn ze. Dat zijn ze zeker. Nou ja, ze zijn wat geëvolueerd. Maar de humanoïde, waar jij over denkt met menselijke trekken, die zijn er allemaal.


Maar laat me je in overweging geven dat iemand van Andromeda op een missie is naar een ander Universum of naar een andere plaats, dat zij ook het vermogen hebben om te shape-shiften (van vorm te veranderen). En jullie ook. Maar dat hebben jullie (je) nog niet gerealiseerd.


SB: Dus u zegt het…[lacht] Ik wil me graag jonger shape shiften.


AEM: Dat is deel van het plan. Weet je het is een package deal ( een koppeltransactie). En verjonging – dat is weer een volgende manier die je ook kunt zien als wie er door het portaal is gegaan en door de poorten, naar de vijfde of naar de zevende. En je kunt zien dat ze er jonger en jonger beginnen uit te zien. Maar dat is al deel geweest van wat er bezig is met menselijke wezens en met het menselijke ras. Ze zijn verjongd geworden. Nu, velen van hen schoppen en schreeuwen, maar des ondanks, is dat aan het gebeuren.


SB: Nou, ik heb twee vragen die ik wil stellen voordat we geen tijd meer hebben. Een is dat ik van u uw eigen indrukken wil horen over president Obama. En of u aan ons kunt uitleggen waarom deze muur van kritiek aan het gebeuren is en of we dat moeten geloven, dat is een.


En de tweede is als u even terug kunt keren naar een bepaald punt en onze luisteraars een beetje meer vertellen over het Overbruggings Fonds of het Brug Programma. Dus dit zijn de twee vragen waar ik even op in wil gaan, voordat we weer weg moeten.


AEM: Laten we even kort praten over het Overbruggings Fonds – waar wij naar verwijzen als de Brug-NESARA Programma’s. En dit zijn gelden die komen – hmmm kan ik zeggen – uit privé bronnen, alhoewel er enkele publieke fondsen zijn, waarvan ik denk dat het industriële fondsen zijn, die ook naar voren zullen komen. Maar in de grond zijn het privé gelden die zullen komen om met het delen te beginnen en die spirit van vrijheid, van niet onder het juk te zitten. Omdat dit een probleem is geweest voor zo veel lichtwerkers, en dit is iets dat moet worden aangepakt.


Maar een van de dingen wat die doen, de OverbruggingsFondsen – die best al dadelijk gaan beginnen, tussen twee haakjes – is dat ze het begrip beginnen in de lucht te zetten, in het weefsel van jullie gemeenschappen, het begrip dat het belangrijk is om te delen, dat de lichtwerkers en ik bedoel zij die werkelijk dat werk doen, verborgen en in het openbaar, en er ergens tussen in, moeten worden ondersteund.


Dit zijn onbetaalde werken geweest op veel manieren, en velen hebben financiële en persoonlijke offers gebracht om dit te doen. En dus is dit het begin van de erkenning van die waarde. Het is de bemoediging om richting het licht te sturen.


Laten we nu even naar Barack Obama gaan, die jullie kennen als een Sterren Broeder, en hij – nee, hij is mens, maar hij is wat jullie ook denken: Sterrenzaad. Maar we willen dit niet aanmoedigen, omdat hij al genoeg verwarring heeft gehad over waar hij werd geboren!


De muur van kritiek die op hem gericht is, is tweevoudig. Ten eerste, gebruik je vlam van waarheid, je onderscheiding, als je naar al die kritiek kijkt, omdat er heel veel gebrek aan waarheid is in wat er wordt gezegd. Nu, dat betekent niet dat hij bewerkstelligd heeft en verder is gegaan met alles waar niet alleen jullie op hoopten, niet alleen waar wij op hoopten, maar dat is ook deel van het plan, een sleuteldeel van het plan.


Dit land en in feite weten we dat er onderscheiding is, maar als we kijken naar Noord Amerika, is dit een plek van vrijheid, het is een plek van liberty, het is een plek waar je vrij bent om waarheid uit te drukken. En dat was de hoop voor Barack Obama, dat hij dat opnieuw zou vestigen.


Nu, met zijn wens om verzoenend te zijn, in sommige gevallen heeft hij zijn potentieel en zijn belofte van change(verandering) niet gestand gedaan. Hij is door de politiek zwaar belast en ja, door waarheid en evenwicht te zoeken. Maar hij werd ook geleid, zoals jullie allemaal – maar laten we hier heel helder over zijn, het is als een strategie die in de ontplooiing zit. En ja, er is heel veel kritiek. Dus we zeggen dat iets ervan gerechtvaardigd is.


Maar dan vraag ik jullie – omdat ik veel tijd doorbreng met wandelen in deze hallen – waar is jullie hart? Als je kijkt naar deze situatie, waar is jullie hoop en je droom? Laten jullie degenen waar je van houdt en lief hebt zo makkelijk in de steek, of ga je om hen heen staan en helpt hen, als zij hun pad hebben verloren of een misstap hebben begaan? Bemoedig je hen zoals wij jullie bemoedigen om verder te gaan, om die lijn vast te houden, om verder te gaan met dingen die in sommige situaties onpopulair zouden zijn – zoals disclosure, wat zeer spoedig zal gebeuren, tussen haakjes; met zoiets als NESARA; met zoiets als het OvervloedsProgramma. Want het begint in Noord Amerika en dan veegt het over de planeet.


Er zijn veel steden van licht die geactiveerd werden over de hele globe. En ja, jullie weten waar die zijn. Jullie zitten er waarschijnlijk in.


Maar begrijp dit, het is niet de tijd om iets of alles te geloven dat op Barack Obama wordt gericht. Dus waar hij een vergissing heeft begaan, bemoedig hem om dit te corrigeren. En waar hij goed in is geweest, spreek je uit.


SB: All right, Lord. Twee snelle vragen die aanvullend zijn. Was hij geboren op Hawaii en waar werd George Bush, senior geboren?
AEM: Ja hij werd op Hawaii geboren. George Bush, senior geeft geen toestemming om dit te onthullen in het openbaar…. [onverstaanbaar]


SB: Ja, ja, okay. Dank u. Ik wil niets onthuld hebben dat niet is toegestaan. Okay. All right. Laten we even zien. Laat me even wat vragen nakijken die ik hier heb staan. Ik heb normaal veel vragen om u te stellen en dan beantwoord u veel ervan in één antwoord, dus…


AEM: Dus laten we dan over de droom praten!


SB: Zeker.


AEM: Kunnen we dat enkele minuten doen?


SB: Absoluut. Ik wil graag dat u dat doet.


AEM: Laten we praten over de ontvouwing van het plan.


SB: Please, Graag.


AEM: Toen de Aarde – toen Gaia vrijwillig koos om deze vorm van planeet aan te nemen, was die bedoeld om een plaats van liefde te zijn, van vreugde en van stoffelijke ervaring. Dat is de definitie van het rijk waarin zij was gekomen om de derde dimensie als huis te betrekken, met jullie termen. Die was voor wezens, engelen en anderen om vorm aan te nemen, om die ervaring te hebben en om te komen en te gaan.


Dit is wat het vastzittende deel is voor zo velen bij de Ascentie – de vrijheid om te komen en te gaan zoals je wilt, of om van vorm te veranderen. Als je wilde uitproberen wat het was om een boom of een berg te zijn, dan kon je dat doen. Als je een mens wilde zijn, dan deed je dat. Nu, zoals jullie weten, door alle illusies heen die door de mensheid werden gebouwd, dit werd jullie niet opgelegd. Het raakte verloren, deze droom van liefde, en telkens zo nu en dan, zoals je weet, kwamen er Meesters. En zij verspreidden deze liefdesboodschap – in het oosten, in het westen, in het noorden en in het zuiden. En vaak hielden deze boodschappen, deze begrippen ook het feit in dat het menselijke ras en deze planeet ook deel was van een grotere familie. En dat is ook iets dat verloren raakte met de opbouw van illusies.


Dus nu komen we, na een hele lange tijd bij de tijd van verandering, omdat ik wil dat jullie de belofte kennen, om in liefde te zijn, om die absolute verbinding in Eenheid te kennen, niet alleen met mij maar met Alles. En om in de menselijke vorm te zijn, die glorieus is! Het is een van de unieke scheppingen waaraan jullie deelnemen. Jullie gaan kiezen hoe je eruit ziet, waar je naar toe gaat, hoe je werkt. Maar dat zal in gemeenschappen van licht zijn, door en door licht, waar jullie in de Griekse tijd over dachten als licht-staten. En er zullen plaatsen van gelijkheid zijn, van medeleven – van kwaliteiten die vergeten werden. Prudence/omzichtigheid – dat is dezer dagen een zelden gebruikt woord op jullie planeet. Daar zal het zijn waar alles gedijt en waar allen welkom zijn. En in deze tijd terwijl Gaia dit proces en deze ontplooiing begrijpt. Het is het proces van Gaia terwijl ze opstijgt. Ze is al goed onderweg. En natuurlijk, jullie vergezellen haar.


We zeggen dat het menselijk collectief het langzaamst is om hier in mee te gaan, maar dat is nu begonnen, en iedereen is al beginnen te snellen naar die deuren. En de poort is vrede. Het is een wereld zonder worstelen. Dat betekent niet dat jullie van tijd tot tijd geen kibbelarijtjes of irritaties hebben of frustratie, maar dan keer je terug naar je hart omdat je weet hoe je er mee moet omgaan. En jullie zullen de waarheid zien van ieder mens of van een situatie.
Jullie zullen wezens uit andere werelden verwelkomen. Jullie zullen samen delen. Jullie zullen met de Meesters wandelen. Jullie zullen het visioen van waarheid hebben. Jullie zullen zien en horen en jullie zullen niet dat geloof van afscheiding hebben wat zo diep ingedrongen werd. Het was nooit bedoeld dat jullie hier zouden komen vast te zitten, op Aarde, om ons niet te kunnen horen, of om ons niet te kunnen zien, of niet met ons te zijn. Dat is het plan.


Jij zegt hoe kan dat binnen een jaar? En dat gebeurt door de wil, en de verbinding van wil, hart en denken. Onderschat ieder van jullie niet, jullie macht om verandering teweeg te brengen gewoon door je veld op te bouwen. We hebben opgemerkt dat als de portalen voor Ascentie open zijn, er velen zijn die naar de deur komen en dan omkeren en zeggen, wacht eventjes, ik ben nog niet helemaal klaar om de derde te verlaten. En dat is absoluut in orde. En ik zeg je waarom dat zo is. Omdat velen van hen zeggen dat ze bang zijn om degenen te verlaten waar ze van houden, welke ze koesteren. Als de reden liefde is, kan vrees verdwijnen.


Sommigen hebben nog geen vrede gemaakt met de derde. Ze hebben die nog niet gezegend, of bedankt voor de lessen van de derde en ze hebben losgelaten. Het gaat niet over het ontsnappen uit de derde werkelijkheid. Het gaat om daar vrede mee te maken, wat dit ook voor jullie betekent. En zoals dat voelt is daar vrede en sereenheid. Dus, als jullie vrede maken, ben je vrij om te gaan.


Dit is het plan. Het is een plan waar wij allen op wachten, wat nu goed onderweg is. We weten dat jullie soms vermoeid zijn, en dat je je voelt als of je overreden en verslagen bent. Als dit gebeurt, wend je dan tot mij. Laat ons jullie herstellen. Laat ons jullie optillen en je er zachtjes aan herinneren wie je bent. Laat ons je wikkelen in het omhulsel van de Moeder en jullie knuffelen totdat je geheeld bent. Daarom zijn we hier, niet alleen om de weg te wijzen maar om jullie bij te staan en voor je te zorgen.


SB: Dank u Lord. Ik denk dat dit al mijn vragen zijn en ik denk dat we misschien nog een tweetal minuten over hebben. Is er iets, een opmerking die u nog wilt maken bij de afsluiting, Lord?


AEM: Ja. Kijk uit naar jullie inter-galactische galactische mensen, Plejadiërs, Arcturiërs, Andromedanen broeders en zusters. Kijk naar hen uit in jullie buurt, want ze zijn al tussen jullie in. Verwelkom hen. Als jullie naar de hemel kijken, zie dan hoe die verschuift en verandert. Als de aankondiging komt, en die zal komen, blijf dan in het centrum van vrede. Ga niet in het drama. Wees de stem van de rede, wees het anker. Nooit eerder is het zo essentieel geweest dat ieder van jullie je stevig in het hart van Gaia verankert. En op deze manier, als jullie verankerd zijn, ben je vrij om te vliegen. Dus we nodigen jullie uit om met ons te vliegen. We nodigen jullie uit om in je dromen te zweven. Ga in vrede.


SB: Dank u Lord. Dit is zoveel om over na te denken, en het luisteren naar u brengt heel veel vreugde naar me. Dank u zeer om vanavond bij ons te zijn.


AEM: Het is een eer voor me. Weet je dat ik nog nooit eerder op de radio ben geweest! [lach] Onze inter-galactische overdrachten zijn iets anders!


SB: [lachen] Nou, dank u dat u bij ons was….


AEM: Ik ben blij bij jullie te zijn.


SB: Dank u.


AEM: En ik zal ook vragen voor jullie hebben!!


SB: Heel goed. Ik kan er niet op wachten. Dank u Lord.


AEM: Vaarwel.


SB: Vaarwel. 

Translator: Winny

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE