Followers

Labels

Wednesday, December 14, 2011

NEDERLANDS -- BEVESTIGD: “ Het trillioenen-dollars proces dat de financiële tirannie zou kunnen beëindigen.”


 
CONFIRMED: The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny 


BEVESTIGD: “ Het trillioenen-dollars proces dat de financiële tirannie zou kunnen beëindigen.”


Als je belangstelling hiervoor hebt probeer dan zelf bovenstaande bron aan te klikken om het filmpje te bekijken en meer gegevens die op David Wilcock’s website staan.


Written by David Wilcock Monday, 12 December 2011 12:12
Het zou het grootste, meest explosieve verhaal in de moderne geschiedenis kunnen worden. We beginnen nog maar net de stukjes samen te passen en te begrijpen wat er achter de verborgen schermen van de financiële wereldpolitiek gebeurt, en hoe een alliantie van 117 naties werkt om de Aarde te bevrijden van de financiële tirannie.

[ UPDATE VAN DEZE MORGEN: Op dezelfde dag dat dit artikel werd gepubliceerd, werd Benjamin Fulford tegen zijn wil vastgehouden zoals beweerd wordt, in een hotel door een “CIA soort groep” … en zijn leven kan in gevaar zijn.

Dit veroorzaakte dat hij zijn optreden in een tv show miste, en daar stond hij op de rol. De video’s staan aan het einde. Dit kan serieus worden. We bidden voor Ben’s welzijn en moed om het woord te helpen verspreiden. Publiciteit is bescherming !

UPDATE OM 12:44 UUR DEZELFDE NACHT: We ontdekten dat Fulford in leven is en OK. Hij kan voor zijn eigen bescherming in het hotel vastgehouden zijn, maar dat weten we nog niet. Meer informatie zal volgen als we die krijgen en dat zal dan hier onder/later worden ge-update. ]

DIT KAN HET BESTE ZIJN DAT ONS OOIT IS OVERKOMEN.

Terwijl ik deze woorden schrijf, komt de gemiddelde mens het verontrustende als het al niet zeer ernstigste nieuws is, onder ogen.

Niet alleen zou het rampzalige debacle van 2008 op het punt staan zich te herhalen het kan dit keer zelfs nog veel erger worden.

Vanaf 28 november 2011 kondigden media contacten aan dat we minder dan 10 dagen af zouden zitten van een complete ineenstorting van de Euro….en daarmee zou de rest van de economieën van de wereld ook naar beneden worden gehaald.

Alleen nog een grandioze “bailout” borgtocht manoeuvre werd gebruikt om wat tijd te winnen – maar dit heeft weinig gebracht aan het knagende ongemak in het publiek, specifiek terwijl het wapen gekletter in het Midden Oosten opnieuw koortsachtig wordt.

Dit is tenminste het perspectief van de voornaamste media over wat er gaande is – en godzij dank, is dit compleet ongegrond.

In klassieke termen van Orwell – zoals “Oorlog is Vrede, Vrijheid is Slavernij, Onwetendheid is Kracht”— is de “Wereld Financiële Ineenstorting” van de voornaamste media, hun doemgeschreeuw, misschien wel het beste dat ons ooit is overkomen.
Tenminste in de bekende opgeschreven geschiedenis.

EEN ZEER MYSTERIEUS, ZEER KALM EN OP ZEER GROTE SCHAAL FINANCIËEL SCHANDAAL

Je staat nu op het punt om in een verhaal te duiken dat al enige tijd nu, dat niets anders is geweest dan een enorm klinkend idee --- een prachtig “wat als”… verhaal. Bijna niets van dit verhaal kon in de voornaamste media gevonden worden.

Maar, de bizarre oorsprong van het verhaal kwam kort in FOX’ Nieuws in de Glenn Beck show in 2009.

( Bekijk dat filmpje dus op het bovenstaande adres. ) Wilcock raad je aan om dit eerst te bekijken omdat het je direct naar het mysterie zal trekken --- dat eventjes heel kort in de voornaamste media stond, maar dat verdween na een huiveringwekkende stilte:

CONFIRMED: The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny 


Hierboven staat dat dus in: 


Merk dat Beck zegt dat FOX het Treasure Department heeft geraadpleegd over dit geval, en een officiële afwijzing kreeg in een brief, als antwoord --- in de grond zeggen ze dat ze “geen commentaar hadden over die 134 miljard dollars in ‘bonds’ van de VS.(dit zijn obligaties of schuldbekentenissen) die gevangen werden aan de Italiaanse grens, omdat het “bewijs was bij een nog voortgaand onderzoek”. 


Beck gaat dan verder om het aantal landen te noteren die de grootste aantallen US obligaties heeft. In volgorde, dat zijn China met 763,5 miljard, Japan met 685,9 miljard, het Verenigd Koninkrijk met 152,8 miljard, Rusland met 137,0 miljard en Brazilië met 126,0 miljard.
Gebaseerd op de openbare, niet geheime aantallen van 134,5 miljard dollars in US obligaties alleen geproduceerd worden door Rusland, Engeland, Japan of China… door niemand anders. De hoeveelheid geld is zo enorm dat als Rusland dit geproduceerd had, dan zouden ze nog maar 2,5 miljard dollars in US obligaties over hebben!


Joe Wiesenthal, de hoofdredacteur van BusinessInsider.com zei dat of als dit een regeringsdump van obligaties was of een vervalsing operatie dat het in ieder geval “gigantisch” was in omvang en “van iets dat nog nooit eerder gezien werd—niet alleen in omvang maar ook in uitgekiendheid.”


Volgens Wiesenthal zou, om deze obligaties te vervalsen, “het een soort technologie moeten zijn waarvan je verwacht dat alleen een regering die heeft.”


Wiesenthal gelooft ook dat de 1934 uitgifte datum op de obligaties suggereert dat ze misschien ingewikkelde vervalsingen zijn. 


Zie verder op voorgaande url.


Translator: Winny
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE