Followers

Labels

Friday, December 30, 2011

Hrvatski - Hilarion: Vaša viša čula sada dolaze u prvi plan, Marlene Swetlishoff 


Hilarion: Vaša viša čula sada dolaze u prvi plan

Kanalizirala Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

prosinac 25-31, 2011Predragi,

Vi, koji ste hodali usamljenim putem Svjetlosti, uskoro ćete se pridružiti mnogima, a mnogi koji su započeli svoj put, pridružit će se vama. Za svaku žrtvu koju ste pridonjeli za najveće dobro, Univerzum već nudi niz prekrasnih sinkroniciteta, čuda i darova.

Sve što trebate učiniti jest da otvorite svoja srca primanju i budete u stanju vjere i radosti. Tražite ih u svom svakodnevnom životu, prepoznajte ih, primite ih, uživajte u njima i zabilježite ih. Uskoro ćete znati bez sjenke sumnje da ste uvijek bili voljeni i zbrinuti te da nikada niste hodali sami.

Na vašem tragu puta kušnje naišli ste na mnogo toga što nije ljubav ili empatija, prihvatili ste te energije misleći da su vaše osobne. Došlo je vrijeme kada će moć razlučivanja i intucije rasti u skokovima, a vi ćete uvidjeti da imate mogućnost odvojiti se od energija i izazova drugih te pri tome još uvijek darivati Ljubav i suosjećanje.

Svaki među vama je prolazio testove i kušnje koji su vas poticali da se okrenete svojoj nutrini u vašoj potrazi za transparentnošću i čistoćom. Čak i dok stare energije još uvijek naviru iz dubina vašeg Bića, znajte da je samo pitanje vremena kada će od vas otpasti zauvijek, ostavljajući mjesta samo za čuđenje i divljenje.

Vaša viša čula dolaze u prvi plan i mi vas molimo da budete pripremljeni i primite na znanje da će vam ovo otvoriti mogućnosti percepiranja misli drugih kao i njihovih unutarnjih motivacija čak i prije nego ih oni postanu svjesni.

Važno je da koristite odmak u ljubavi kada se te pojave počnu očitovati i da se ne usklađujete s onim što do vas dopire. Budite promatrač i znanstvenik umjesto da zadirete u otkrivanje i unutarnje poslove drugih, posvetite se otkrivanju i bilježenju sinkroniciteta, otkrića, frekvencija, vremenskih usklađenosti, intuitivnih naznaka koja će se događati tako da možete početi percepirati početak novih vas koji se manifestirate na potpuno nov način.

Istinski test viših sposobnosti je ostati u energiji Ljubavi u svemu što radite, čak i kada vašom percepcijom otkrijete kakvi su tuđi motivi u pozadini koji će vam postati kristalno jasni, a mislit će se da su skriveni od vas. Samo promatrajte i ne sudite niti ne reagirajte.

kticirajte ljubaznu blagonaklonost i suosjećanje. Ovo je privremeni stadij koji bi vam mogao izazvati nelagodu, ali to je slijedeći korak na vašem putu prema višoj svjesnosti i precepciji te nastavak Majstorskog usavršavanja vas samih. Poput brusača dijamanata, vi ste čistili i polirali svoje vanjsko ja da bi bolje odražavalo briljantnost i čistoću koja leži unutar vas, tik pod površinom, čekajući da se očituje kao iskra i zasja.

Vaše Svjetlo sada dosiže daleko veće razdaljine oko vašeg fizičkog tijela i vi možete imati utjecaja na energetska polja onih s kojima dolazite u kontakt. To će dobivati na moći tako da je najvažnije da prakticirate vanjsku i unutarnju disciplinu i koračate putem mira i harmonije tako da svi koje dotičete budu osnaženi i blagoslovljeni.

Ostati uravnoteženima u vašem svakodnevnom životu je ključno i kada se osjećate van ravnoteže na bilo koji način, vratite se u nju što je brže moguće. Na raspolaganju imate mnogo alata koji su vam predstavljeni i sada je vrijeme da ih upotrebite. Samodisciplina je još jedna od neophodnih vještina za Majstorstvo kao i razboritost i mogu se primjenjivati samo vašom namjerom.

Pokušajte profiltrirati sve što vam se događa kroz srčanu čakru tako da se uvježbate da budete osoba centrirana u srcu, a ne osoba koja sve procesuira umom. Mnogo puta, srce će vas odvesti u samu srž stvari sa izravnošću i čistoćom koja će vam donijeti slobodu od sve zbrke i sumnje. Znajte da je svaki od vas bezgranično Voljen i uvijek ovijen energijom Anđela dok koračate ovim Svijetom u služenju Božanskom Planu za najveće dobro sviju.

Do slijdećeg tjedna...

JA SAM Hilarion


prijevod Marijana

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE