Followers

Labels

Monday, December 26, 2011

Hrvatski - Vijeće Pleida - Wes Annac 
Pleidsko Visoko Vijeće o našim razočaranjima, uranjanju u sebe i odricanje od nižih vezanosti

Naš pisar je tražio da više ne dajemo novosti o razvoju događaja vezanih uz razotkrivanje i Prvi Kontakt, ali, dragi, mi vam dajemo novosti o tome s jasnim razlogom. Direktno ćemo surađivati s mnogima među vama kada dođe vrijeme za iscjeljivanje ovog svijeta, i imajući to u vidu želimo uspostaviti s vama ne samo partnerstvo, već i prijateljstvo. Stoga, dajemo vam te vijesti da biste znali do neke mjere što se događa; s vama dijelomo ono što možemo, ali dio povjerljivih informacija držimo podalje od vaših mračnih koji bi koristili te infromacije na našu štetu, stoga moramo biti pažljivi što dijelimo. Postoje određene stvari i razvoji koje moramo, samo privremeno, držati u tajnosti. Ne uživamo u tom manjku transparentnosti, ali činimo što je nužno da bi pomogli osloboditi vas iz veoma čvrstog stiska tamnih nad vašim svijetom. Mračni nisu navikli da im se nešto naređuje ili na poraze, budući da su kroz vašu povijest mogli koristiti novac da bi se domogli gotovo svega što su poželjeli.

Sada je vrijeme kada se vi trebate osloboditi od tame u vašem svijetu, a mi smo ovdje da i vam pomogli da ostvarite tu tešku misiju, no nismo ovdje da bismo obavljali vaš posao, dragi. Ovdje smo jednostavno s vama u ulozi promatrača, dok u isto vrijemo polako razlažemo vašu tamu tako da se svi možete osjetiti slobodnijima i lakšima, tako da svi možete obaviti posao koji je nužan da bi vas se odvelo u uzašašće u obliku Svjetlosnog tijela. Osjetit ćete se mnogo lakšima kada se mračni u potpunosti razoružaju, njihova sama odsutnost sa Zemlje povući se s njima mnogo težine koja je služila da vas se drži potlačenima. Ne želimo vas ispunjavati nadom o veličanstvenoj budućnosti koja 'nikada' neće doći, mi vam jednostavno govorimo kako će izgledati razdoblje pred vama. Doista, kada čitate o veličanstvenoj budućnosti o kojoj smo vam govorili, s vaše trenutne pozicije borbe u nižim dimenzijama, sve o čemu govorimo može se činiti budalastim snom, ali, dragi, to nije tako!

Pomogli smo vam da se razvijete tehnološki u skladu s vašim ciklusima kao što je bilo u planu vašeg nebeskog Stvoritelja. Ukoliko bi se obavilo istraživanje o tome, istražitelj bi mogao uvidjeti da su vaši 'procvati' tehnologije u vašoj pisanoj povijesti bili sve samo ne slučajni; sva vaša velika dostignuća su slijedila božanski plan i vi sada dolazite do kraja tog plana da bi preuzeli uzašli oblik, ukoliko je takva vaša želja. Mnogi među vama, čak mnogi koji trenutno slijede kanalizirane poruke i koji su pomalo očarani ovim kretanjima, mnogi među vama mogu zapravo odlučiti ne uzaći u ovom krugu, a taj izbor bi mogao biti takav kada uvidite sve što je potrebno za uzašašće. Imati namjeru, želju uzaći počet će podizati vašu osobne vibracije u smjeru uzašašća, a duž tog puta vi ćete uvidjeti i shvatiti stvari o sebi, stvari koje su vam toliko drage da će biti teško odreći ih se, pa ćete uvidjeti da mnogo tih stvari zapravo vam sprečava napredovanje na putu uzašašća.

To će postati najteže lekcije, te o otpuštanju prisnih vezanosti, ali mi želimo da znate da su takve vezanosti za mnoge od vas direktna povezniva sa nižim dimenzijama i služit će da vas se još više zarobi u nižim dimenzijama dok vam daju iluziju da dalje napredujete na putu uzašašća. Ukazujemo vam da mnogi od vas sada žure na putu uzašašća tek da bi uvidjeli da postoje aspekti nižih dimenzija kojih se još nisu spremni odreći. Za neke će biti teže nego što očekuju odreći se straha, borbe i (potrebe) za konfliktom i dok nam je jasno da se čini da se tih poslatica lako odreći, mnogi će tek spoznati koliko duboku ulogu ima strah, borba i konflikt u vašim životima i dnevnim navikama. Neki među vama, čak i duše koji čitaju ove poruke kao i poruke drugih Božanskih izvora, razmišljali su koliko žele otići od sve negativnosti, svog straha i borbe, no tek da uvide da su mnogi od vaših obrazaca i uzoraka djelovanja uz koje ste vezani, duboko ukorjenjeni u strahu, još uvijek osnovani na činjenici da živite u dualističkom trodimenzionalnom svijetu. Mnogi će imati poteškoća odreći se žalopoljki i prepiranja jer dio njih još uvijek čezne za takvim niskim vibracijskim činima.

U potpunosti razumijemo težinu situacije u kojoj se nalazite u i na vašem svijetu te da mnogi među vama koji znaju za sebe da su sjeme zvijezda ili da su inkarnirani entiteti viših dimenzija s drugih svjetova, počinju osjećati koliko je doista teška situacija na Zemlji. Mnogi od vas su se tek počeli buditi, a koji su svakodnevno izloženi niskim vibracijama, počinju se pitati 'zašto sam odabrao/la da to ponovo učinim?'. Kada primimo takve misli i čuđenja od vas, ne možemo a da se ne nasmiješimo. To kažemo dijelom stoga koliko su mnogi među vama bili spremni odgovoriti na izazov Zemlje, kada vam je direktno bilo rečeno koliko će biti teško. Doista, čak i oni koji žive svoja uvjerenja nisu u potpunosti znali koliko je težak planet Zemlja za razvoj, no grije nam srca ne samo to što vidimo da se budite u te istine, već i to što ih uspješno rješavate i dalje napredujete više na putu uzašašća negp ikada prije, na planetu koji je daleko teži nego bilo koji planet na kojem ste do tada Živjeli.


Želimo vam sada ukazati da se istinski sagledate i osjetite dalje od nižih dimenzija Zemlje. Doista si dopustite osjetiti da unatoč mnogim preprekama koje su bačene na vaš put, naigled svakoga dana, vi nadrastate te prepreke i uviđate svoju Božansku prirodu. Sada je vrijeme da se povežete sa sobom, da se u potpunosti upoznate i zavolite jer sve dok to ne budete moglu, bit će vam teško voljeti i povezati se s drugima. Time se vraćamo na ono što smo govorili daće se neki željeti ostati u navikama nižih vibracija poput prepiranja i života u strahu. Mnogi na vašem svijetu su zarobljeni tamo gdje imaju problema s ljubavlju prema sebi te kao takvi imaju tendencije istresati se na drugima jer se tako osjećaju bližima sebi. Neki na vašemu svijetu osjećaju kao da mogu ukazivati na primjećene mane drugih jer tako miču fokus sa sebe i stoga se mogu osjećati bolje u vezi sa sobom. To je tek privremeni zanos koji nikada ne traje i koji, dokazano, ne pomaže nikome tko je umješan, osobito onima koji kritiziraju.


Stvari će biti mnogo jasnije i lakše jedom kada budete mogli biti sa sobom, te ponavljamo, mi razumijemo frustraciju usmjerenu na nas koja se sada proširila na mnoge vas. Kako je navodio naš pisar, mi želimo da doista znate da nikada nismo željeli da slijepo slijdite naše poruke. Nikada nismo željeli da postane fiksikrani na određene datume ili da se zakačite na svaku riječ. Mi smo tek jedan od mnogih izvora koji trenutno pomažu Zemlji, a vaše uzašašće i događaji koji će voditi do vašeg uzašašća, zapravo, su posve u vašoj domeni, ne našoj. Jednostavno želimo raditi s energijom koju vi na zemlji manifestirate u naše ime. Kada vam pogled bude dovoljno visoko, a vaša raspoloženja dobro, manifestira se energija s kojom možemo raditi i koristiti za prednost Svjetlosti. Kada ste potišteni, uzrujani i osobito kada su niža raspoloženja i energijame usmjerene prema nama, vrlo malo toga možemo učiti te ponekad mormo napustiti vašu atmosferu ukoliko su vibracije preniske. Ne moramo često odlaziti i već neko vrijeme to nismo morali jer većinu vremene kolektivna energija vašega svijeta je vrhunska, s izuzetkom proteklih dana i tjedana.

Najdraži, ukoliko vam može pomoći, više ne slijedite naše riječi. One su vodstvo koje naš pisar daje drugima te su upute koje smo podijelili s njim da podijeli s vama. To se može usporediti s bezuvjetnom fiksacijom na religiju; koliko mnogo mnogi među vama slijede naše riječi i fiksiraju se na određene datume i pojavnosti. Gledali smo kako mnogi od vas ignoriraju istinski savjet o tome kako možete napredovati na vašem duhovnom putu da bi posvetili svu pažnju na datum ili na događaj za koji je rečeno da će se manifestirati. Razumijemo u potpunosti da mnogi među vama žele čudo čišćenja kkoje će iznenada promijeniti Život kakav poznajete, ali mi jednostavo tako ne djelujemo. Da, nakon određene točke morat ćemo preuzeti kontrolu nad stvarima jer Zemlja i nebo ne žele više odlagati stvari, ali nismo ovdje da bi bilo koga osobno zadovoljili ponašajući se u skladu s određenim standardima koje ste ustvrdili na Zemlji s kojima mi ništa nemamo. Kako istaknemo određene događaje koji bi se mogli dogoditi, u njih ulijemo određenu količinu energije nade, ali nikada previše jer u potpunosti znamo i svjesni smo da se situacija na Zemlji stalno mijenja, stalno se razvija i, shodno tome, stvari se ponekad mijenjaju.

Tami na vašem svijetu je dozvoljeno isto onoliko slobodne volje kao i vama, pa onda kada planiraju zle sheme, mi ne odlučujemo, zapravo, koja će se ili se neće među njima uspješno manifestirati. Ona koja o tome odlučuje bi bila vaša kolektivna karma te karma pojedinaca koji mogu biti pogođeni takvim tamnim događajima u njihvoj manifestaciji. Vaši mračni ne uviđaju, ali oni direktno pridonose vašem uzašašću i čišćenju vaše kolektivne karme dok izvode svoja užasna djela. Jednom kada se nadiđe događaj koji je tamne prirode, karma se automatski čisti od strane onih koji su iz prve ruke iskusili takab događaj, te kao takvima, događajima niže prirode se nikada više neće dopustiti da se ponove. I dok ih se drži na krakoj uzici, vaši tamni još uvijek imaju slobodnu volju kao i svi vi; to je iskustvo zajamčeno od strane našeg Nebeskog Stvoritelja koji nikoga ne osuđuje, nikada. Ipak, sa svakim tamnim činom koji se dogodi, vaši tamni gube priliku da ga ikada više ponove. Tako da sa svakim korakokm koji vaši tamni poduzmu, sami sebi sve više i više zakapaju, da se tako izrazimo.

Ukoliko vaša kolektivna energija nije dovoljno visoko za potpuno uklanjanje vaših tamnih do vremena za konačan Božanski datum, Nebesa će se direktno miješati da bi se u svakom slučaju maknuli. Mi možemo u Nebeskim razinama osjetiti da bi naš Stvoritelj osjećao da vaš proces uzašašća ne bi bio potpun ili bi bio donekle nedovršen ukoliko bismo mi odstranili tamne prije nego se sva vaša karma očisti i sve lekcije budu naučene, ali mi smo već daleko napredovali na našem putu da bi dopustili da oni koji nas vode znaju da su poteškoće koje svi prolazite preteške da bi vas se još pustilo koprcati u tim niskim vibracijama. Istinski želimo da znate koliko smo lobirali, da se tako izrazimo, za naš trenutni dolazak i vaše oslobođene od tamnih vašeg svijeta, ali nam je ukazano da vi morate razotkriti mračne i očistiti karmu, naučiti lekcije sami prije nego možemo doći i informirati vas o vašoj povijesti, koja se bitno razlikuje od onoga što vas se navelo vjerovati.

Nakon određene točke, počet će se primjenjivati Zakon Milosti i mi ćemo moći biti s vama i pomoći vam da razotkrijete mračne dok vam pomažemo da uživate u prosperitetu i čistoći na površini vaše Zemlje koju ste željeli i zaslužili. Naši zemaljski saveznici prilično naporno radili da bi se omogućio toliki prosperitet i ne toliko dalekko u budćnosti vi ćete svi biti oslobođeni borbe i veza koje su vas držale okovane u vašim obrascima i navikama nižih dimenzija. Ukoliko to želite, ne slijdite više naše poruke, jer je sada zaista vrijeme da pogledate u sebe, da se pogledate u ogledalu i uvidjeti aspekte vas sami koji su nekompatibilni sa uzašašćem, s višim vibracijama. Mnogi među vama su osjetili da slijeđenje kanaliziranih poruka donekle uzrokuje manjak rada na sebi koji iskreno želimo vidjeti da obavljate, te vas upozoravamo da ćete se razočarati ukoliko ćete slijediti taj prazan put prema uzašašću kada se ne odigraju događaji koji su predskazani. Da li primjećujete, drage duše, da postoji mnogo uzašlih duša na vašem svijetu koje su daleko više zainteresirane za korake koji su nužni za napredak na putu uzašašća, nego kada će izvanzemaljci stići na vaš svijet?

Nikada nismo željeli da bilo tko od vas gleda na naše ili bilo koje druge kanalizirane poruke kao jedini izvor duhovnosti, radije vas upućujemo na rad na sebi koji je nužan. Slijedeći put kada budete čitali kanalizirane poruke, obratite pažnju koliko ih se bavi davanjem datuma i čudesnim, iznenadnim događajima (te koliko se ispraznima takve poruke čine) te koliko ih se bavi onime što možete učiniti u beskonačnom trenutku SADA da bi napredovali na vašim putovima uzašašća. Rast, uzašašće i rad na vama je ono što je najvažnije, a mi smo ovdje tek da bi vam pomogli da to i postignete. S vremenom ćemo vam davati novosti, ali samo ukoliko budemo mogli biti sigurni da nisu u pitanju nikakvi trikovi ili da će se datumi moći manifestirati, ali, drage duše, datumi su tek mali, majušni dio poruka koje vam dajemo od srca! Mnogi su posumnjali da smo ovdje da bi vas zavarali, a onima koji počinju raditi predbilježbe za takva razmišljanja, sada poručujemo, ukoliko mislite da smo prijetvorni, ukoliko naše poruke ne rezoniraju u vašem srcu ili se ne čine ispravnima iz nekog razloga, bilo kojeg razloga, tada smo mi izvor koji nije u skladu s vašim vibracijama te bi vam stoga preporučili da se okrene od naših poruka ili bilo kojih poruka koje ne rezoniraju s vama i umjesto da obraćate pažnju na druge vanjske izvore s kojima bi mogli rezonirati, okrenite se radu na sebi, vašim osobnim vodičima i vašem Višem Ja jer će vaše vlastite energije uzašašća uvijek rezonirati u skladu s vma ai napredovat ćete na svojim putevima onako kako znate da biste trebali.

Hvala pleidanskom Visokom Vijeću.

kanalizirao Wes Annac
prijevod Marijana


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE