Followers

Labels

Monday, December 26, 2011

Hrvatski - AA Uriel kroz Jennifer Hoffman – Univerzum radi s vama 


AA Uriel kroz Jennifer Hoffman – Univerzum radi s vama


Da li znate da univerzum radi s vama, a ne za vas? Univerzumu nije moguće dati vam nešto što želite ili stvoriti situaciju za koje već niste imali namjeru imati kao dio vaše realnosti. Univerzalna energija ne kreira nešto iz ničega. Samo kreira ono što ste već ustanovili, u energetskom prostoru, u vašem stvarnom svijetu. Čim ste definirali želju i učvrstili namjeru, kompletirali ste vibracije koje će kreirati realnost. Razumijevanje ovoga je ključ manifestacije što želite u životu.

Kada se molite Bogu ili Izvoru da 'popravi ovaj problem', Univerzum je nemoćan odgovoriti vam jer još ništa niste stvorili. Da li prihvaćate odgovornost za situacije koje ste stvorili, svjesno ili nesvjesno? U Univerzumu ne postoji nesvjesna kreacija, stvoreno je uvijek jednako. I vi morate stvarati prostor za rješenja ustanovljujući mogućnosti za tu realnost. Možete tražiti pomoć jer osećate da je Univerzum daleko mudriji nego što ste vi, ali to nije istina vašeg bića. Vi imate svu mudrost i znanje Univerzuma na raspolaganju i vaša mogućnosti da ih iskoristite je ograničena samo vašim sustavom vjerovanja.

U ovo vrijeme toliko vam je kreativne energije dostupno da možete kreirati samo govorom ili razmišljanjem o onome što želite. Da li ste svjesni onoga što tražite? Također je važno, u ovom razdoblju, da razumijete kako ste stvorili poteškoće u vašem životu tako da možete mijenjati uvjerenja i percepcije koje su u temeljima tih situacija. Ukoliko ne napravite taj korak, tada će svaka nova realnost odražavati ta uvjerenja sve dok ih ne promijenite.

Čuda nisu proces kroz koji Univezum kreira nešto o čemu nikada niste niti sanjali kao o mogućnosti. Univerzum ne kreira čuda za vas, ona predstavljaju vaše energetske pomake koje ste stvorili za same sebe. Ona odražavaju promjenu vaše percepcije, trenuak kada ste zatražili novu stvarnost, bez straha, očekivanja i prosuđivanja. Možete primiti samo ono što tražite i znate da postoji u vašem polju potencijala i mogućnosti. Dok manifestirate svoju realnost, upamtite da je kreirana od vašuh uvjerenja, percepcija, misli i riječi. Pomoć vam je uvijek dostupna jednom kada shvatite da Univerzum surađuje s vama u stvaranju čuda u vašem životu, a problemi se rješavaju kada razumijete njihov izvor, prihvatite njihovu lekciju i informaciju koju imaju za vas te ste voljni stvoriti rješenje.

(Primjedba: Ovo je ponovona objava jednog od prvih kanala arkanđela Uriela iz 2004. godine)

prijevod: MarijanaNo comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE