Followers

Labels

Monday, December 26, 2011

Hrvatski - Uzašli Majstori: “Uzašašće nikada ne prestaje”, Wes Annac


 Uzašli Majstori: “Uzašašće nikada ne prestaje”

Najdraže uzlazeće duše planete Zemlje, mi smo Uzašli Majstori. Mi smo mala zajednica vječno uzašlih duša prisutnih u višim dimenzijama. Obraćamo se kroz pojam “Majstori” jer smo nadišli niske vibracije dualnosti i svladali smo našu tamnu stranu te njome vladamo, a kako rastemo, sve više i više učimo. Svi vi koji uzlazite steći ćete sposobnosti Majstora, a kada uzađate i sami ćete postati Majstori. Razumijevamo da mnogi od vas pretpostavljaju da je to samo oznaka, ali taj pojam je daleko više. Biti Majstor znači istinski nadići niže vibracije, preuzeti kontrolu nad kompleksom svog tijela i duha te pobijediti tamu koja prevladava u nižim dimenzijama. Istinsko majstorstvo uključuje displinirano ponašanje, postajanje Svjetlom istovremeno govoreći 'Ne!' ometanjima i manipulacijama nižih vibracija. Uzaći znači činiti sve to. Tako da uviđate, pojam 'Majstor' nije tek puka etiketa ili pojam proizašao iz ega, na svaku dušu koja nadiđe treću i četvrtu dimenziju može se gledati kao na Uzašlog Majstora.Zapravo, postoje duše koje su naprednije od nas, kojima se mi divimo i nazivamo ih Majstorima. Vaše uzašašće nikada ne prestaje, drage duše, pa i mi rastemo i učimo svakoga trenutka upravo kao i vi. Mnogi na Zemlji nas doživljavaju kao učitelje onih koji ne razumiju sve ono što mi razumijemo, ali mi prihvaćamo i ulogu učenika, sve više i više učeći i proširujući naše vlastite horizonte. Svaka duša koja je bila sudionikom Zemljinog uzašašća, na tlu ili u višim razinama, naučila je toliko mnogo iz tog iskustva. Mi možemo reći da je kraj ciklusa uzašašća obično puno mirniji, a kao i na većini planeta u ovom univerzumu i Kreaciji, Svjetlo je dominantan faktor.

Mnogi od vas imaju sjećanja na mirna uzašašća iz drugih svjetova u prošlim Živorima, uzašašća koja su protekla prilično glatko i odvila se s malo poteškoća. Jednom kad duša postane svjesna uzašašća i odluči rasti i više naučiti, njezin proces uzašašća ne može se zaustaviti. Svi vi i svaka duša bilo kojeg drugog svijeta dijelite blagoslov s neograničenim brojem duhovnih vodiča. Čak i oni koji uzčaze na miroljubivim planetama primaju mnogo pomoći, a sama se pomoć pruža mnogo otvorenije jer na miroljubivim svjetovima ne postoji ništa što izvanzemaljske i uzašle duše sprečava da budu sa onima koji uzlaze. Mi doista pomažemo svima koji uzlaze na Zemlji, ali zbog teške situacije na Zemlji, moramo malo prikriti našu pomoć. To se može gledati kao dobrobit, budući da mnogi od vas na Zemlji možete imati problema s vjerom, s održavanjem vjernosti i uvjerenja da je doista u tijeku prekrasan uzlazak natrag na razine koje poznajete kao Dom. Vjera je veoma veliki dio u vašem uzašašću, budući da sve što osjećate i mislite jest kreirano u vašoj virtualnoj realnosti koju predstavlja trodimenzionalna Zemlja.
Mnoge su duše na vašem svijetu u potpunosti sigurne da ne postoji ništa poslije vaših sadašnjih Života. Putem pristrane znanosti i nesvjesnih djela poricanja, mnoge duše su uvjerile same sebe da je ta zasićena realnost u kojoj se nalaze jedina realnost koja postoji i jednom kada napuste tu realnost da prestanu postojati. Mnogo toga je dokazano i nastavit će se dokazivati objedinjavanjem znanosti na vašem svijetu što će jednom zauvijek ušutkati ljudski strah od smrti. Ipak, one duše koje nastave s poricanjem odbijaju uvidjeti te dokaze te umjesto toga budu koristile svaki raspoloživ izgovor da bi opovrgnule bilo koju teoriju koja se ne slaže s određnim načinom razmišljanja, načinom razmišljanja kojim su se zanijele. Naša najveća briga na tom području jest činjenica da se doista stvara mislima i osjećajima te budući da su mnogi uvjereni da je smrt kraj, i budući da će i oni umrijeti, bit će im teško pronaći svjesnost. Neki od njih će nakon smrti prebivati u nekoj vrsti manje 'crne' praznine, crnoj koju će doživljavati kao ništavilo. To je isto ono mjesto na koje odlazite kada zatvorite oči, ali samo onda kada je pinealna žlijezda toliko okamenjena da niste u mogućnosti pojmiti 'svjetlucavu' energiju po zatvaranju očiju.

Kao što mnogi od vas doista ne vjeruju da su u vlastitom osobnom duhovnom prostoru kada zatvore svoje oči, tako i oni kada zatvore svoje oči ne vide ništa osim crnog ništavila. To ništavilo je, u stvari, ono što se može podrazumijeti kao praznina Kreacije s potencijalom za postojanje i u tim svetim prostorima možete stvarati ono što vam želi Srce. Upravo kao što oni koji vjeruju da zatvaranjem očiju ne dospijevaju nikamo i oni koji vjeruju da ne postoji ništa poslije smrti, iskusit će to ništavilo dok ne budu u mogućnosti nešto stvoriti. Neki od vas mogu misliti da nije teško stvoriti okolinu nakon smrti, ali ukoliko je sustav mišljenja takav da je smrt apsolutni kraj, oni će se kratko vrijeme moći osjećati donekle ugodno u tom ništavilu. Jednom kada ponovo steknu budnost, moći će upregnuti sile Kreacije i astralnih planova Života u koje se svi vi vraćate nakon smrti. Zakon privlačnosti je veoma snažan, čak i nakon smrti stvarate ono što očekujete.

Željeli bismo da odvojite malo vremena i srdačno čestitate onima koji se bore za sebe protestirajući protiv nepravednih i nepoštenih postupaka onih koji čine jedan posto, duša 'u službi sebe' u vašem svijetu. Organizirali smo događanja koja su dovela do revolucija diljem svijeta i protesta u nebeskim razinama, budući da svako zbivanje koje se dogodi na Zemlji, isprva je stvoreno u astralnim razinama Zemlje, a tek potom poslano da se očituje u vašoj realnosti. To je razlog zašto vas nastavljamo podsjećati na vaše Stvarateljske moći jer kada zamišljate ili mislite o nečemu, vi stvarate to nešto da bi se manifestiralo na vašem fizičkom planu razumijevanja. Mnogi od vas koji čitaju ovo poruku su, također, bili uključeni u manifestiranje revolucionarnih događanja diljem svijeta dok su prebivali u razinama sna. Razumijemo da mnogo vas može to smatrati senzacionalističkom ili pretjeranom tvrdnjom, ali mi niti najmanje ne pretjerujemo. Svi vi Svjetloradnici na Zemlji ste već iznimno napredna uzašla bića u vašoj domeni, vi ste to bili prije vaših pothvata na Zemlji, a sada ste još jači kako izlazite iz konačnog ciklusa nižeg uzašašća Zemlje. Vi ste svi iznimno moćna bića te toliko mnogo nas, u biti, gleda vaša Zemaljska iskustva radi smjernica u našim osobnim iskustvima. Zemlja je veoma težak planet za inkarnaciju, ali toliko mnogo vas je, dragi Svjetloradnici, krenulo na ovaj poduhvat i završavate ga kao prvaci!!

Sada bismo htjeli razjasniti neke nejasnoće koje neki od vas imaju u vezi s mnogim različitim pojmovima koje koristimo. Prije smo raspravili upotrebu pojma 'Majstor' povezano s prirodom našeg uzašlog stanja, a sada bismo htjeli govoriti o pojmu 'Svjetloradnik'. Mnogi od vas misle da samo neki od vas koji uzlaze su doista 'Svjetloradnici', ali to jednostavno nije tako!Svatko među vama koji čita ove poruke i postaje zanesen duhovnošću i Svjetlom obavlja Svjetlorad pa je stoga i Svjetloradnik. Gotovo sve što možete raditi u vezi sa duhovnošću i Svjetlom, može se smatrati Svjeloradom. Meditacija je Svjetlorad. Zazivanje vaših vodiča da vam pomognu rasti i učiti jest Svjetlorad. Izvještavanje drugih o vašem zemaljskom uzašašću pokretanjem bloga ili samo govoreći ljudima o uzašašću jest Svjetlorad. Drage duše, mogli bismo nabrajati unedogled! Svaki među vama jest Svjetloradnik, član Zemaljske Ekipe ili kako god to želite nazvati. Kao što smo gore naveli, mnogi od vas (koji su) inkarnirani na Zemlji su, u stvari, Uzašli Majstori, Arkanđeli i članovi naprednih izvanzemaljskih rasa koje pomažu Zemlji u ovo vrijeme, kao i članovi Galaktičke Federacije Svjetla. Mi, u biti, nismo skovali pojam Svjetloradnik, već ste ga stvorili oni među vama na Zemlji da bi se označilo sve one koji pomažu Gei i njezinoj populaciji u njihovom uzašašću.

Mnogi od vas su spoznali prazninu u stvarima treće dimenzije koje su vas prije veoma usrećivale. Kao način podnošenja treće dimenzije i nižih vibracija, mnogi od vas su se vezali na vanjske, trodimenzionalne stvari koje su vam donijele sreću. Mnoge duše na vašem svijetu još uvijek imaju problema s tim poremećajem. Bez sumnje ste čuli za duše koje su ovisne o narkoticima, hrani, sportu, video igrama i sl., a to su neke od duša koje su se vezale na vanjske stvari da bi pronašle sreću. Uvriježen način razmišljanja na vašem svijetu jest da ne postoji ništa nakon fizičke realnosti, posljedično se sreća može naći samo preko vanjskih stvari. Previše duša cijelim srcem vjeruje da posjedovanjem materijalnih stvari ili postizanjem fizičkih zanosa predstavlja jedine načine postizanja sreće, dok je zapravo potrebno sreću potražiti unutar sebe. Sreća i Mir se mogu pronaći samo iznutra, a svrha mnogih fizičkih zanosa jest daljnje odvajanje svjesti o višim razinama.

Mi smo mala zajednica neograničenih Uzašlih Majstora koji vas sve svakodnevno vode na Zemlji. Želimo da znate da uprkost onome što čujete izvana, uzašašće je napredak i svi dobro napredujete. Bez rada toliko vas na Zemlji, Majka Gea vjerovatno ne bi mogla uzaći. Uprkos rastućem broju duša koji rade za Svjetlo diljem vašeg svijeta, još uvijek se mnogo duša trudi zbuniti ljude, a mnoge se duše predstavljaju kao Svjetlosna Bića koja imaju sve odgovore, dok je njihova prava svrha manipulirati ljudima. Mnoge duše koje to rade imaju donekle utjecajne pozicije jer preuzimanjem utjecajnih pozicija jest jedni istinski način manipuliranja širim slojem duša.


Bilo da je u pitanju poznata duša ili netko na internet forumu, ohrabrujemo vas da koristite precizno procjenjivanje i krajnji oprez sa svim što pročitate ili čujete. Nemojte nešto prihvatiti samo zato jer je to rekla duša koja tvrdi da ima sve odgovore, a osobito ne bismo željeli da slijepo slijedite naše poruke bez ikakvih promišljanja. Osigurajte se u vašim poduhvatima s drugim dušama jer nikada ne znate tko je naklonjen prevarama. Sve vas mnogo volimo i želimo vam da uživate energije viših dimenzija koje vam svo vrijeme šaljemo.

Hvala Uzašlim Majstorima.

kanalizirao Wes Annac

prijevod : Marijana

 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE