Followers

Labels

Tuesday, December 13, 2011

An Hour With An Angel – 12-12-11 – Radio Show Summary and Audio 


An Hour With An Angel – 12-12-11 – Radio Show Summary and Audio Een “voor-afje” voor een transcriptie van een interview van Steve Beckow met Aartsengel Michaël op 12 dec. 2011 via Linda Dillon.
Het hele stuk komt, als de transcriptie klaar is.


Voor de Engels-verstaanders: Hieronder is het audio archief voor de eerste show van Een uur met een Engel, die in de lucht gaat iedere maandag op de blogtalkradio:


Om naar de show te luisteren: klik je onder het plaatje van AEM (Aartsengel Michaël) op “play in your default player” of “download the episode”.

We hadden wat kleine probleempjes die de audio het meest aan het begin van de show beïnvloedde , maar in zijn geheel was het een hele goede eerste keer. Een transcript komt er nog aan (en de vertaling ervan. winny)

Aartsengel Michaël sprak over de betekenis van 12-12-2011, over NESARA en de overbruggingsfondsen, over disclosure, de duistere hoeden, de Galactische mensen, de wereld economie, over Barack Obama, ons potentieel en de visie voor Moeder aarde.

Hier zijn enkele hoogtepunten:

“Disclosure zal heel spoedig gebeuren, duistere hoeden en regeringen hielden het proces op, maar het kan niet langer wachten. Veel regeringen hebben erin toegestemd dat het nu tijd is voor disclosure (onthulling); er zit een verlangen in de lucht. Als de Galactische mensen komen, zal de wereld economie verschuiven om de aarde klaar te maken voor haar reis naar huis. De Galactische mensen zien er als ons uit, velen zijn al hier op Aarde….

“Velen ascendeerden (stegen op) vandaag en de meesten zullen terugkeren om te dienen als poortwachters om te helpen bij de verschuiving die op planeet Aarde gebeurt.

“De duistere hoeden hebben NESARA en de overbruggingsfondsen vertraagd. AEM benadrukte dat fondsen voor welzijn zullen worden vrijgegeven, beginnend bij de overbruggingsfondsen voor Lichtwerkers, waarbij hij aangaf “dat die best direct al beginnen”, en wat belangrijk is om ons te laten doorgaan naar het licht. NESARA is nodig om vrijheid, gelijkheid en eerlijkheid te laten gebeuren, en dit zal beginnen in Noord Amerika en zich over de rest van de planeet verspreiden. Er moet gelijkwording komen op de planeet vóór haar planetaire ascentie.

“Barack Obama is een sterrenbroeder en hij wordt geleid. Hij werd in Hawaii geboren. Met zijn wens om verzoenend te zijn, heeft hij niet tot zijn vermogen en zijn belofte geleefd, toch is hij deel van de strategie die zich ontvouwt. Bemoedig Obama waar hij wel goed doet. Geef de hoop voor hem niet op of laat hem of anderen waar jullie van houden, niet in de steek.

“Gaia was bedoeld een plaats van liefde, vreugde en stoffelijke ervaring te zijn. Zij was bedoeld om een plek te zijn waar wezens, engelen en anderen konden komen en gaan als ze dat wilden, maar deze droom raakte verloren. Het was nooit bedoeld dat we hier op Aarde zouden komen vast te zitten. Nu is het tijd om dit te veranderen, zodat er een wereld zonder worsteling zal zijn, en om met de Meesters te wandelen, en om wezens uit andere werelden te verwelkomen.

“Sommige hebben nog geen vrede gemaakt met de 3de dimensie. Het doel is niet om uit de 3de dimensie te ontsnappen maar om er vrede mee te maken. Als je vrede maakt, zul je vrij zijn om te gaan. 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE