Followers

Labels

Monday, December 26, 2011

Hrvatski--Marlene Swetlishoff – Arkanđel Gabriel--25_12_11


 


Marlene Swetlishoff – Arkanđel Gabriel – Kvaliteta Ljubavi zvana zahvalnost . 25. prosinca 2011

LJubljeni,

Želim se osvrnuti na kvalitetu Ljubavi zvanu zahvalnost. Ta kvaliteta donosi moćnu energiju jer je, zaista, jedan od kamena temeljaca uspješnog života na Zemlji. Kada Biće prakticira ovu kvalitetu Ljubavi, sve za što Biće iskazuje zahvalnost, umnožava se i eksponencijalno vraća. Kada Stvoritelj našeg Univerzuma prima zahvalnosti i osjećaje radosti i ugode, događa se reciprocitet te, dok Biće prakticira tu kvalitetu u svom svakodnevnom životu, blagoslovi ne prestaju teći bez ikakvih zapreka i zadržavanja.

Dok Biće izražava osjećaje zahvalnosti, otvara se moćna energija prijemčljivosti uslijed stalne povezanosti s energijom Izvora, energijom Stvoritelja, a odgovor Stvoritelja je da daje još više onoga što je izazvalo osjećaje radosti i zahvalnosti. Sav život se udružuje u čudesima koja tek čekaju biti otkrivena i priznata, a Biće koje otkriva taj potencijal je ono koje je zahvalno za sve što se manifestira u njezinom/njegovom životu. Ta kvaliteta Ljubavi otvara nepresušni zdenac dobrota i milosti primanja.

Zahvalnost je praksa bivanja u stanju prijemčljivosti za primljena dobra, a red u životu Bića je vjerovanje i povjerenje da je sve dobro i da Univerzum upravo voli darivati ono što je potrebno i željeno. Zahvalnost donosi osmjeh na lice davatelja i primatelja tako da predstavlja dobitnu kombinaciju za sve uključene. Izražavanje i davanje kvalitete Ljubavi zvane zahvalnost pronalazi put rezoniranja na višim razinama postojanja Bića i otvara obilje životnih dobara i blagoslova koji se tada pretaču u svakodnevno postojanje Bića.

Kroz vjekove, ova kvaliteta Ljubavi prakticirala se u svim načinima života od onih koji su dopustili ovakvo izražavanje u samoj biti svoga bivanja, bez obzira na vanjske okolnosti koje su ih okruživale i to im je dalo snage kroz mnoge situacije kušnje. Biti zahvalan za život sam po sebi je jedan od najosnovnijih i najmoćnijih oblika ove kvalitete Ljubavi. Smatra se velikom časti i privilegijom dobiti dopuštenje pristupa iskustvu života kroz fizičko tijelo. Oni u duhovnim sferama raduju se kada im je dana ta mogućnosti jer mnogi na duhovim razinama čekaju eone vremena da bi im se pružila takva prilika.

Svo Čovječanstvo koje sada hoda na površini Zemlje, bilo je preradosno kada im je dan život na ovom planetu tijekom ovih iznimno uzvišenih vremena. Uzbudljiva je i prekrasna mogućnost koja pruža kvalitetu koja je zajdnička svim Univerzumima i većina Duša je ekstatična kad ih se pozove da svojim jedinstvenim vještinama i talentima služe Božanskom Planu. Među svim Svjetovima koji su napučeni svjesnim oblicima života, iskustva koja ovaj Svijet pruža u svrhu duhovnog rasta, učenja i razvoja, istinski su bez premca.

I tako, ova mogućnost prepoznata od svih Duša da je to što ispunjava njihovo Biće sa zavalnošću te dok hodaju Zemljom, oni su puni i prepuni zahvalnošću za vremena koja su pred nama. Svaka bol, svaka tuga, svaka žalost je znak na putu života prema većem znanju i svjesnosti svih Božanskih kvaliteta na način koji se ne bi mogao drugačije očitovati.

Sada vas ostavljam da promislite o mojim riječima u zahvalnosti za vašu vjeruju i povjernje u Božansko. Znajte da nikada niste sami na putu vaše Duše natrag prema svjetlu, mi smo uvijek uz vas.

JA JESAM arkanđel Gabriel


prijevod: Marijana
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE