Followers

Labels

Friday, December 30, 2011

Hrvatski - Poruka Uzašle Majstorice gospe Nade, Kanalizirala: Julie Miller



 


Vi imate MOĆ



Poruka Uzašle Majstorice gospe Nade


Kanalizirala: Julie Miller
26. prosinac 2011.



Veličanstveno izljevanje ljubavi koje osjećate ne potječe samo od davanja ljubavi tijekom sezone blagdana koje je u tijeku diljem vaše krasne zemaljske kugle, već postoji i zbog toga što ste svi vi bića koja dijele ljubav bezuvjetno sami od sebe SVO vrijeme. Tijekom takvih energetskih razdoblja kroz godinu, energije su uzvišene i lako mogu preplaviti osobu: osobito ukoliko ste empatični prema drugima i njihovim emocijama te neizrečenim osjećajima. Otvorite svoje srce, dragi, svemu što je unutar vaše JA JESAM prisutnosti. Dodajte svoju bezuvjetnu ljubav u sve što radite. Kada obavljate vaše dnevne zadatke s ljubavlju, umjesto sa Egom,tada osjećate tu ekspanziju u vašem srcu, dragi. Što više ljubavi pustite, to više je i dajete od sebe. Kada iskusite Božansku Ljubav, vaš Ego neće biti uključen u to. Do tog vremena morat ćete naučiti držati svoj Ego na uzici i pustiti vašem ljubećem srcu da bude vaš ISTINSKI vodič prema vječnoj sreći, ljubavi i radosti.



Kako ste sve više u mogućnosti zajedno raditi za više dobro, čak i na poslu koji obavljate na projektul primjetit ćete da se razvija mir i obavija sve uključene. To je mir za kojim se traga, ne samo na radom mjestu, domu ili školi, već i diljem svijeta. Mir počinje sa svakim od vas, koji pronalazi mir unutar sebe. Kopajte, dragi, postanite istinski svjesni tko ste, što vas čini jedinstvenima i različitima od osobe do vas. Uzmite u obzir sve svoje aspekte i pronađite mir u onome što ste otkrili. Volite se bez egocentričnosti. To znači da se volite čisto i iskreno iz vašeg srca, dragi. Izostavljajući sve ljepote koje ste prigrlili.Volite se na isti način na koji vas Božansko voli. Mi vas ne volimo zbog vaše dobro nanesene šminke, skupe odjeće ili vaših akademskih dostignuća. Volimo vas jednostavno takve kakvi jeste. Vidimo vas kako se opetovano penjete kroz mnoge izazove koji su vam donijeli mnogo suza i uzrujavanja. Grlimo vas na svakom koraku tog puta. Hrabrost, odlučnost i ljubav prema očuvanju je ono što stvara vaše prekrasno svjetlo i osobnost. Pa ipak, mnogo toga je dio onoga što vas čini PREKRASNIM osobama, a što se može vidjeti srcem.



Radeći zajedno, pronalazeći sretno zajedništvo koje ujedinjava zajdničke ideje i koncepte za uzajamno napredovanje je ono što želimo i hoćemo za sve. Mi od Božanskog smo dobro svjesni da su konfrontacije moguće na mnogim radnim mjestima, mjestima za učenje, pa čak i u obitljima u kojima postoje komplikacije. Prvo se morate izdići iznad svih prošlih problema i pronaći zajednički jezik da bi se obavilo ono što treba biti obavljeno. VJERUJEM da imate MOĆ da to učinite jer ste bezgranični. Vi imate mogućnost postići sve što želite sve dok razmišljate u pravilim okvirima uma i uvažavate Zakon Primjene. Uvažavajte se predano i s čvrstim fokusom. Vaši napori donijet će vam uspjeh. Nemojte si dozvoliti da skrenete s puta, ostaite na njemu i nastavite se uvažavati. Napravite plan, kartu onoga štp želite postići i kartu kako ćete tamo stići ili što će vam biti potrebno. Dajte si male nagrade nakon svakog postignuća. To će pridonjeti vašem pouzdanju da bi mogli nastavit prema željenom cilju. Budite otvoreni prema mogućim promjenama jer se ponekad ono što želite može na pola puta promijeniti. Vodit ću vam ukoliko zatražite moju pomoć, a tako i mnogi anđeli i vaši vodiči koji vas stalno okružuju. Sve što trebate jest posegnuti jedni prema drugima pomoću riječi u vašem umu ili izgovorenih, a da su izrečene sa najčišćom namjerom vašeg srca.



Ukoliko ostanete snažni, uzemljeni i potpuno fokusirani u pozivanju vaše JA JESAM pristunosti da istupi, ne postoji ništa u vašem fizičkom svijetu što vas može omesti na vašem putu. Uvijek postoji put zaobilaska svake zapreke koja se pojavi. Jasno razmišljate te što je mirnije moguće. U redu je ukoliko trebate napraviti korak unatrag da bi si dali priliku sagledati situaciju. Neki među vama meditiraju o problemu ili uznemirujućoj situaciji. Ostanite snažni i vjerni te VJERUJTE, dragi, u vaše vlastite mogućnosti. Vi ste snažniji i sposobniji nego što uviđate. Pokazali ste i nama i sebi mnogo puta istinitost ovih riječi kada ste bili stjerani u nemoguće situacije i iz njih izašli jači nego ikada prije. Svaki korak koji napravite na vašem putu postajat će sve lakši kako ćete stjecati sve više mudrosti i znanja, ne samo iz vlastitih iskustva, već i od drugih koji su bili voljni otvoriti se i podijeliti ih s vama.



Čak i na par dragocjenih trenutaka, otpustite sve brige i dajte se svjetlosti i ljubavi Boga. Dopustite Bogu da uđe u vaše srce i ispuni vaš duh. Neka taj ulazak Božje prisutnosti postane vaš. Prigrlite taj trenutak, dotaknite ga ukoliko možete, pijte energiju koju dobivate iz dopuštanja samima sebi da se stopite u Božjoj ljubavi i NJEGOVOM/NJEZINOM dragocjenom svjetlu. Moći ćete osjetiti NJEGOVU širinu kada ste spremni suočiti se sa tim značajnim korakom na vašem duhovnom putovanju. Kada ste spremni otpustiti sve brige u tim trenucima, vi dozvoljavate sebi da se otvorite svojoj ranjivosti. Biti ranjiv nije slabost, kao što to mnogi tumače. Moći pokazati svoju ranjivu stranu je rast i razvoj koji će utjecati ne samo na vaš duhovni rast, već i na vaš svakodnevni život. Pokazujući svoju ranjivu stranu znači da se izlažete izrugivanju drugih koji još nisu spremni toliko otvoriti svoja srca. Svatko među vama na drugoj razini i svatko će uvidjeti da drugačije reagira od drugih i posve je jedinstven. Pokažite sebi i svojoj braći i sestrama suosjećanje, ljubav i ljubaznost; istu koju dajete drugima. Vi ste svi, napokon, djeca Božja; stvoreni na NJEGOVU sliku i zaslužujući bezuvjetnu ljubav, suosjećanje, ljubaznost i toliko još toga. Bog bdije nad svoj svojom djecom s jednako ljubavi jer u NJEGOVIM očima, vi ste SVI jednaki bez obzira gdje ste trenutno na svom čudesnom putovanju koje prolazite.



Drago mi je, dragi, zbog današnje transmisije kroz ovaj voljeni kanal, danas izabran od Boga samoga da vam se svima obrati. Uvijek ćete spoznati svoj potpuni potencijal kada uložite najveće napore. Darujte svoju ljubav bez očekivanja zauzvrat. Volim vas, dragi, uvijek i zauvijek.



I bi tako, Uzašla Majstorica gospa Nada kroz Julie Miller



prijevod Marijana





No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE