Followers

Labels

Monday, December 5, 2011

Suzanne Spooner, 11-29-11
Suzanne Spooner, op 29 nov. en 2 dec. ‘11 met ‘TAUK’
“ Jullie zijn je eigen Goeroe”


God, Prilon (mijn Hoger Zelf) en Ron (mijn vader)

Suzan: Hallo God en Prilon!


G&P: Hallo Suzy, we zijn hier om je deze update te geven. De ziel van je vader is hier om bij ons te zijn.

Suzy: Oh, goed! Hallo Dad!!
 
Ron: Zal ik verder gaan met de update?

Suzy: Ja graag.

Ron: Al lange tijd op Aarde hebben zielen het begrip dualiteit ervaren. Dit gebeurde in overeenstemming met de universele wet van de Schepper. Nou, jij en veel andere zielen zitten in het proces om de dualiteit te verlaten voor de ervaring van hogere dimensies.

Dit is ook in overeenstemming met de universele wet.

Niet langer is jullie denken, van een hogere communicatie, met ons geblokkeerd. Dit word gevoeld als een opening van het hart en is nodig voor de ascentie/omhoog gaan van jullie energieveld.

Het verhuizen naar deze dimensie is een subtiele overgang van transformeren van het stoffelijke lichaam met de energielichamen.

Denk nooit dat jullie die open zijn voor deze overgang, onwaarheden fantaseren. Er zijn zielen die instemden met deze transitie terwijl hun bewustzijn besloot om stevig geworteld te blijven in 3D. Zij, net als alle zielen, hebben een andere ervaring dan hun Hoger Zelf of onderbewustzijn.

Het verschil van degenen die meer bewust open zijn voor deze overgang dan van degenen die dat niet zijn, is zeer minimaal.

Jullie bewuste zelf is als een dunne, buitenste laag van een ui. Jullie Hoger Zelf en alle andere lagen die Jullie insluiten, is veel dikker of omvat meer van je goddelijk oorsprong. Dat betekent niet dat een ontwaakte of een niet ontwaakte ervaring voor niets is. Dit verklaart gewoon dat jullie meer zijn dan dit ene stoffelijke wezen.

Open je hart om je een vereniging voor te stellen met al je lagen. Maak een plaatje van jezelf als multi-dimensionaal wezen van licht. Het werk van dit leven is enorm groot. Alle zielen verkozen hoe ze het beste deze overgang zouden beleven. Mooie details van jullie ascentie (als je je die voorstelt) zijn belangrijk voor het ontwaakte collectief om hun individuele groter goed en het groter goed van allen voor te stellen.

De boodschappen van degenen die channelen zijn net filmtrailers die je ziet voor de grote film uit. Ze geven jullie een glimp van mogelijkheden en stimuleren jullie voorstellingen om je eigen nieuwe ervaring in het Nu te scheppen. Jullie zijn je eigen Goeroe. Wees open voor ideeën van anderen maar volg alleen wat goed voelt in je eigen hart. Jullie zijn meester van dit leven en van alle andere lagen van je ziel.

Suzanne Spooner is de “mede-schepper” van de TAUK ervaring, of van “De Kunst van Universeel Weten” TAUK is het bewezen systeem dat een lang vergeten waarheid leert dat alle mannen, vrouwen en kinderen een verbinding hebben met God en met vele meesters. Bezoek Suzanne op www.TAUKsite.com or www.tauksuzanne.com
-----------------------------------------------

Suzanne Poulson Spooner met ‘Tauk’(=gechanneld gesprek)
Een boodschap en uitleg over Parallelle Levens van mijn Hoger Zelf Prilon op 2 december 2011


Bron:http://aquariuschannelings.com/2011/12/03/suzanne-poulson-spooner-tauk-message-explanation-of-parallel-lives-with-my-high-self-prilon-2-december-2011/
Suzan: Hallo Prilon.

Prilon: Hallo Suzy, je hebt je dingen afgevraagd over parallelle levens ?

Suzy: Ja, ik wil een dieper begrip krijgen van dit onderwerp.

Prilon: Ik ben blij je te kunnen helpen. Alle zielen hebben veelvoudige parallelle levens. De reden hiervoor is dat je ziel alle mogelijkheden wil beleven en haar goddelijke aard stelde zich een manier voor om dit te doen.
De makkelijkste manier om dit te begrijpen is om te beginnen met het leven dat je nu leeft. Jij was de derde dochter van Ron en Ruth. De ervaring die jij kent is vond plaats op deze ene tijdslijn.
Suzy: Dat betekent het leven zoals ik dat ken?

Prilon: Ja. Er waren tijden waarin je het besluit nam je leven te veranderen om bij iemand te zijn, ergens anders te gaan wonen of een opleiding te doen, dit zijn eenvoudige voorbeelden. Iedere keer dat je een besluit nam om door te gaan met een bepaald pad was er een deel van je ziel die andere paden wilde ervaren. Daarom creëerde je ziel nog een werkelijkheid in een andere tijdslijn om die andere paden te beleven. Dit zijn parallelle tijdslijnen.
De meeste mensen beleven een déjà vu. Dit is je huidige zielservaring die een parallelle levenservaring herkent. Dat is waarom plekken/gebeurtenissen/mensen je bekend voelen als je weet dat je daar niet bent geweest in dit leven met hen/of daar.
Iedere ziel heeft het goddelijke vermogen om oneindige tijdslijnen te creëren om alle mogelijkheden toe te staan. Laat me dit herhalen: Iedere ziel heeft het goddelijke vermogen om oneindige tijdslijnen te creëren om alle mogelijkheden toe te staan.


Iedere ziel zal gewoonlijk een nieuwe tijdslijn creëren als er een stevig besluit moet worden genomen. Het openen van een portaal naar die nieuwe tijdslijn wordt gedaan door jullie Hoger Zelf. Jullie vroegen je af hoe je leven zou zijn als je bij die persoon of deze persoon zou blijven, wat voor soort leven je zou hebben als je hier of daar was. Op het moment dat je de wens die een andere mogelijkheid een plaatje geeft, verbindt aan je Hoger Zelf, is de schepping van die tijdslijn bewerkstelligd.
Daar jullie in een 3D ervaring en duidelijk in de dualiteit zitten, hebben jullie maar alleen vage herinneringen van die andere tijdslijnen. Ze kunnen gevoeld worden als levendige dromen of grote dagdromen. De dichtheid van jullie werkelijkheid heeft een geheugenverlies nodig zodat jullie deze tijdslijn ten volle kunnen beleven. In andere tijdslijnen zitten jullie in hogere dimensies zonder geheugenverlies. Jullie ziel familie heeft op jullie gewacht om dit begrip te verstaan in jullie huidige 3D ervaring.
Als jullie bewust jullie parallelle levens kunnen belichamen die jullie heel goed hebben weten af te ronden. Neem dit op en als jullie klaar zijn zullen we een toertje maken van je parallelle levens.
Suzan: Dank je, ik kijk er naar uit!
Channeled By Suzanne Spoonerwww.theartofuniversalknowing.com ~Website

www.tauksuzanne.com ~Blog
Bron: Suzanne Spooner, 11-29-11: You Are Your Own Guru
www.TAUKsite.com  

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE