Followers

Labels

Wednesday, March 19, 2014

Greek - Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014


Αγαπημένα αδέλφια που κατοικείτε τον κόσμο αυτό του Θεού που είναι γνωστός ως Γη:

Έχουν διεξαχθεί αμέτρητοι πόλεμοι στη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας. Πόλεμοι αιματηροί, που επισφράγισαν τις ζωές εκατομμυρίων ανδρών, αφήνοντας πίσω στα σπίτια τους χήρες και ορφανά.

Καθώς ο άνθρωπος προόδευε μέσα στους αιώνες προς το σήμερα, ο εξοπλισμός του έγινε πιο θανατηφόρος, πιο περίτεχνος και πιο επιλεκτικός, εντούτοις η επιθυμία του να καταστρέφει παραμένει η ίδια.

Η ανθρώπινη τεχνολογία εξελίσσεται αλματωδώς, δε συμβαίνει όμως το αντίστοιχο και με την ηθική του.


Στο παρελθόν, και άλλοι πολύ πιο αρχαίοι πολιτισμοί από το δικό σας έκαναν το ίδιο λάθος. Παρόλα αυτά, στην προκειμένη περίπτωση είναι η Θέληση του Θεού αυτή που δε θέλει να καταστραφούν οι πόλεις σας από το νερό και τη φωτιά, αλλά να βοηθηθούν τα Έθνη σας με τους κατοίκους τους, και με καθοδήγηση εάν αυτό είναι δυνατό, ώστε να μην είναι στη μοίρα σας να πεθάνετε κάτω από την οργή των στοιχείων.

Εμείς, που σας επισκεπτόμαστε από μέρη τόσο μακρινά και ανόμοια, είμαστε εδώ ανάμεσά σας για να σας υποστηρίξουμε παρέχοντας τη βοήθεια που χρειάζεστε σε τούτους τους τόσο ευαίσθητους, και ειδικά επικίνδυνους καιρούς, δεδομένου του θανάσιμου εξοπλισμού που τώρα κατέχει η ανθρωπότητα.

Παρότι πάντοτε υπολογίζατε στη βοήθειά μας, η βοήθεια που τώρα σας παρέχουμε από την επιφάνεια, τα Μητρικά μας σκάφη ή άλλα μικρότερα, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που δεχθήκατε στο παρελθόν.

Είμαι ο Ηγέτης όλων των Λεγεώνων από τους πολισμούς που σας επισκέπτονται, οι οποίοι είναι κυρίως πέντε, καθώς και άλλων που επίσης σας βοηθούν αλλά είναι λιγότεροι σε αριθμό, και που τελούν άλλου τύπου υπηρεσίες για τον πλανήτη.

Οι εργασίες που επιτελούνται από τους πέντε κυριότερους πολιτισμούς, έχουν σχέση, ως προς το μεγαλύτερό τους μέρος, και πάνω από όλα, στην προστασία και διαφύλαξη του πιο ευάλωτου πληθυσμού που ζει σε συνθήκες περισσότερο επισφαλείς σε σχέση με τα υπόλοιπα αδέλφια τους.
Βοηθάμε οπουδήποτε μπορούμε, παρότι είναι αλήθεια ότι η βοήθεια αυτή θα έπρεπε να έρχεται κυρίως από τους ανθρώπινους οργανισμούς σας και από τους ισχυρότερους οικονομικά ανθρώπους των Εθνών σας.

Αντί αυτού, βλέπουμε με λύπη τις κύριες μεγάλες επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να μοιραστούν τον πλούτο τους με το πληθυσμό που μειονεκτεί να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα υπερισχύσει στον τομέα του, και να ενδιαφέρονται μονάχα για το πώς θα αυξήσουν περισσότερο τον πλούτο τους, φιλοδοξώντας αχόρταγα για περισσότερο χρήμα, και κωφεύοντας και κλείνοντας τα μάτια απέναντι στον αυξανόμενο πόνο του πιο ευάλωτου πληθυσμού που παλεύει με το ζόρι να τα βγάλει πέρα, μη έχοντας καμία ελπίδα για βοήθεια από εκείνους που έχουν τη δύναμη, είτε αυτή είναι οικονομική, πολιτική ή κοινωνική.  

Η συμπεριφορά αυτή είναι απαράδεκτη και ανάρμοστη για κάποιον που θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του «ανθρώπινο ον»!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, επεμβαίνουμε έτσι ώστε όλοι αυτοί που έχουν τη δύναμη επάνω σ’ άλλους, εάν δε χρησιμοποιήσουν τη δύναμη αυτή για να βοηθήσουν στην καλυτέρευση της εν γένει κατάστασης των συμπολιτών τους, να απομονώνονται από τις θέσεις επιρροής τους και να απομακρύνονται από αυτές, προκειμένου να αντικατασταθούν από άλλους ανθρώπους που έχουν την πρόθεση να το κάνουν.

Αυτό το καταφέρνουμε λίγο-λίγο, βοηθούμενοι από τις μάζες που αφυπνίζονται, και που άρχισαν να κινούνται και παλεύουν απέναντι στους καταπιεστές τους, διεκδικώντας ελευθερία και δικαιοσύνη για τους αντίστοιχους συνανθρώπους τους.

Μη ξεγελιέστε, γιατί στο τέλος θα την πετύχουμε τη δικαιοσύνη και την ισότητα μέσα στις κοινωνίες σας. Να μην αμφιβάλετε καθόλου γι’ αυτό.

Υπάρχει ένα πολύ πιο ισχυρό όπλο από αυτό που κατέχουν οι χώρες εκείνες με το μεγαλύτερο εξοπλισμό στον πλανήτη: η Αγάπη. Εκείνοι από εσάς που έχετε καρδιά γεμάτη από Αγάπη, προστατεύεστε πραγματικά πολύ περισσότερο από εκείνους που κατέχουν τα πιο αμυντικά και περίτεχνα εξοπλιστικά μέσα, μέσα στον κόσμο.

Γι’ αυτό, καλλιεργείστε την Αγάπη μέσα στις καρδιές σας, και υπερασπιστείτε κατόπιν τα δικαιώματά σας, ώστε να σας μεταχειρίζονται με δικαιοσύνη και ισότητα εκείνοι που έχουν τη δύναμη μέσα στις αντίστοιχες κοινωνίες σας. Να ξέρετε, αδέλφια μου, πως όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον Θεό, και εξ’ αυτού δικαιούμαστε να ζήσουμε μια ζωή άξια, με όλες τις βασικές μας ανάγκες απόλυτα καλυμμένες, συνάμα και με προστασία.


Στην Αγάπη που μας ενώνει όλους κάτω από τα ουράνια,
Αστάρ Σεράν


Πηγή:    Ashtar Sheran 

Κανάλι:   Kris~Won

             Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE