Followers

Labels

Tuesday, March 11, 2014

Romanian - UFO in the Radar Readings of Malaysia Airlines Flight 370


UFO in the Radar Readings of Malaysia Airlines Flight 370

Aveti probleme cu acest email?

Apãsati aici:


Salutãri!

Pînã acum toatã lumea a auzit vorbindu-se despre cei doi pasageri care foloseau pasapoarte Europeene, furate de la turisti în Tailanda, ca fiind cea mai mare probabilitate a disparitiei avionului Malasya Airlines MH370 provenind din capitala Malasiei, Kuala Lumpur, e zburînd cãtre Beijing, China, si cã acesti doi oameni care au furat pasapoartele, sunt bombisti sinucigasi.

Familiile si prietenii care-i asteptau pe cei dragi ai lor în Aeroportul din Beijing, sau plîns cã au fost tratati ca niste cîini de cãtre Malasya Airlines, atunci cînd nu au fost informati despre problemele referitoare la zbor, pînã dupã cîteva ore dupã ce zborul ar fi trebuit sã fi aterizat.

Vãzînd relatarea în playback pe radar,  a momentelor care au dus la disparitia avionului, unul poate ierta lui Malasya Airlines pentru a nu fi mai comunicativi, în acest caz – pentru cã playback-ul pe radar nu este numai derutant, el aratã douã anomalii distincte, asa cum au fost arãtate de cãtre intrepidul cetãtean-reporter, si You Tube popstar, DAHBOO7.

Redarea pe radar descrie zeci de zvioane în zbor în regiunea respectivã, în acelasi timp. Prima particularitate, se vede în partea stîngã jos, a ecranului. Un obiect rotund apare în vecinãtatea Zborului 370 (si printre multe altele), pe care radarul nu la « citit » automatic ca avion.

Dintr-o datã, acest obiect rotund, ia forma unui « avion »pe ecranul radarului, si îsi accelereazã rata vitezei, care trebuia sã fie cel putin de cinci ori viteza avioanelor dinprejur, mergînd cãtre Est, peste Marea Chinei de Sud. Apoi, imediat brusc – obiectul se opreste si apare ca plutind pe loc.

În aceeasi perioadã de timp, existã unele dovezi cã la scurt timp dupã trecerea Peninsulei Malasiei, Zborul 370 a avut probleme. Avionul a fãcut trei curbe: dreapta, stînga, dreapta, la o altitudine de 35.000 de picioare, si la o vitezã de 473 de noduri – chiar înainte ca radarul sã meargã instantaneu de la 35.000 picioare la 0, cu avionul cãlãtorind încã cu aceastã vitezã pentru încã cîteva momente, la 0 picioare de altitudine, înainte de a dispãrea de pe ecran. Asa cum a fost scris, avionul continuã dispãrut, chiar dacã marea este relativ joasã, acolo unde a dispãrut.

În ceea ce priveste celãlalt obiect descris aici, el dispare de asemenea. Nu au existat relatãri asupra acestui obiect – sau avion, sau ce aveti voi ; dacã a fost un avion comercial, asa ca multe altele în zbor peste aceastã regiune, în timpul momentelor finale care preced disparitia Zborului 370 – însã obiectul în chestiune, cu sigurantã nu sa comportat ca un avion comercial.

Indiferent dacã acest obiect misterios nu a  avut nimic de a face cu disparitia Zborului 370 – ceea ce ESTE evident, este cã lecturile radarului au demonstrat în acest clip, semnale captate de ceea ce poate fi denominat numai cu termenul de UFO (OZN).

(Video : 4 minute) :










-          Alexandra



P.S. Vã rog sã împãrtãsiti Email-urile TV Interzise, si video-urile, cu prietenii si colegii vostrii folosind link-ul "Forward to a Friend", în acest newsletter de mai jos.



Acesta este modul în care de dezvoltãm. Multumiri.

Alexandra Bruce

Daily Videos from the Edges of Science   






Ati pierdut o emisiune? Toate emisiunile FKTV sunt susținute





No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE