Followers

Labels

Wednesday, March 19, 2014

Romenian- Ashtar through Kris-Won


Luni, 17 martie 2014


Dragi frati si surori care locuiti aceastã lume a lui Dumnezeu, cunoscutã sub numele de  Pãmînt:

Numeroase rãzboaie au avut loc de-alungul Istoriei umanitãtii. Rãzboaie sîngeroase care au cefuit vieti de milioane de oameni, lãsînd vãduve si orfani în cãminele lor.

Așa cum omul a progresat de-alungul secolelor până în prezent, armele au devenit mai mortale, mai sofisticate și mai selective, însã dorința sa de distrugere a rãmas aceeași.

Tehnologia omului a evoluat cu pasi de giganti, cu toate acestea, sentimentul sãu de moralitate nu a crescut în mod egal.


În trecut, alte culturi, mult mai vechi decât a voastrã, au făcut aceeași greșeală; cu toate acestea, cu aceastã ocazie, este Vointa lui Dumnezeu ca orașele voastre sã nu fie distruse prin ape nici prin foc, dar ca natiunile voaste cu populațiile voastre sã fie ajutate, instruite dacă este posibil, pentru ca destinul lor sã nu piarã sub furia elementelor.

Noi, care vã vizitãm  din locuri uneori atît de îndepãrtate precum atît de diferite, noi suntem aici, printre voi, pentru a vã oferi ajutorul de care aveti nevoie în aceste momente delicate si atît de special de periculoase, având în vedere armamentul mortal cu care omenirea conteazã în prezent.

Cu toate cã întotdeauna ati contat cu ajutorul nostru, atît la suprafatã asa cum si de la navele noastre mamã sau de la altele mai mici, ajutorul pe care îl oferim în prezent este cu o mult mai mare diferență decât ati primit în timpuri trecute.

Eu comand toate legiunile de civilizatii vizitante, care sunt cinci în principal, și, încã altele, care de asemenea ajutã, însã cu mai puține efective, si care îndeplinesc alte sarcini de serviciu pe planetă, de altã naturã.

Sarcinile pe care le efectuãm cele cinci civilizații principale, sunt în mare parte legate de protecția și salvaguardarea în special a populatiei mai vulnerabile, și care locuieste în situatii mai precare decât restul fraților si surorilor lor.

Noi ajutăm în ce putem, dar cu adevărat ajutorul ar trebui să vină în cea mai mare parte, de la organizațiile umanitare și de la persoanele cele mai puternice economic a natiunilor voastre.   

În schimb, vedem cu tristețe că principalele macrointreprinderi care ar putea împărtăși bogăția lor cu populațiile cele mai defavorizate, trãiesc înfruntîndu-se reciproc unele cu altele, în scopul de a deveni entitatea cea mai puternicã în domeniul sãu, și sunt interesate doar în încasarea banilor din ce în ce mai multi pentru averile lor, fãrã a avea nici o limită aspirațiilor lor de a câștiga din ce în ce mai mulți bani, fãcîndu-se surzi și închizând ochii fatã de suferința tot mai mare a populatiilor mai vulnerabile și care luptă pentru a supraviețui, fără nici o speranță deja, de a fi ajutate de către cei care mînuiesc puterea, fie ea economicã, politicã sau socialã.

Acesta este un comportament inacceptabil, și nepotrivit pentru cineva care se numește o "fiintã umanã"!

Noi intervenim, astãzi mai mult decât oricând, pentru ca toate persoanele care au fost investite de putere asupra altora, dacă nu folosesc această putere pentru a ajuta pe cetățenii lor să-și îmbunătățească situația generală, să fie îndepărtati de la locurile lor de influență și sã fie  lipsiti de ele, pentru a fi înlocuiti cu alte persoane care, da, sunt dispuse să o facă.

Treptat vom reusi, cu ajutorul de trezire a maselor, care au început să se mobilizeze împotriva asupritorilor lor, și care cer libertate și dreptate pentru popoarele lor.


Sã nu vã îndoiti că în cele din urmă vom reusi sã existe dreptate și egalitate în comunitățile voastre; sã nu aveti nici-o îndoială despre asta.

Există o armă încã mai puternicã pe care o detin țările cu cel mai mult armament de pe planetã: IUBIREA. Acei dintre voi care au o inimă plină de iubire, sunt într-adevăr mai bine protejati decît cei care dispun de cele mai sofisticate arme de apărare din lume.

Cultivati deci,  dragostea în inimile voastre, și apărati apoi drepturile voastre de a fi tratati cu justitie și echitate, de cãtre cei care detin puterea în comunitățile voastre respective. Dar să fiti conștienți, frații mei și surorile mele, cã toti sunteti egali în fața lui Dumnezeu, și, prin urmare, demni de a trãi o viață decentă și cu nevoile de bază bine acoperite și păzite.

În Iubirea care ne unește pe toti sub Cer,

          Ashtar Sheran


Origine: Ashtar Sheran

Canal:       Kris~Won



Traducere: Florica

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE