Followers

Labels

Sunday, January 3, 2016

Romîna --PREVIZIUNEA ENERGIEI PENTRU IANUARIE 2016


PREVIZIUNEA ENERGIEI PENTRU IANUARIE 2016

ANUL MIRACOLELOR - IANUARIE 2016

Mesajul lui Emmanuel Dagher

30 Decembrie, 2015.

Prietenul meu de suflet, Un An Nou Fericit - La Multi Ani ! Înainte de a atinge binecuvîntãrile pe care anul 2016 le pastreaza, sa ne gîndim putin asupra cadourilor care ne-au fost aduse de anul trecut.

În ce calatorie ne-a purtat anul 2015 ! Daca suisurile si coborîrile au fost extreme pentru tine, sa stii ca nu ai fost singur.

Daca eu as putea rezuma acest an care a trecut în douã cuvinte, ele ar fi "trezirea" si "belsugul".

Cînd noi ne gîndim la aceste doua cuvinte, de multe ori le asociem cu conceptiile usoare ale noii ere, care pot parea a fi în afara atingerii majoritatii persoanelor. Cu toate acestea, a experimenta o trezire si a intra într-o constiinta majora de belsug, nu întotdeauna este " povestea de zîne cu fluturasi si curcubeu" pe care multi si-o imagineaza ca este. Atît de eliberatoare pe cît poate fi o trezire, ea este, de multe ori, precedata si urmata de perioade care aduc modele de supravietuire adînc înradacinate , cu care mintea sa identificat în aceasta viata si în cele anterioare.


Aceste modele, includ frica, haosul, grija, vina si judecarea. 2015 ne-a adus întelegerea ca, oricare ar fi modelele în care mintea ar putea sa cada în timp ce încearca sa se protejeze, este important sa se respecte demnitatea experientelor sale, si sa i se dea dreptul sa existe exact asa cum se prezinta în acest moment. Capcana în care cad multe persoane care sunt pe o cale spirituala, este aceea ca, ele cred întotdeauna ca trebuie sa gîndeasca în mod pozitiv, si trebuie sa se prezinte în moduri în care ele cred ca reflecta perfectiunea interioara. Facînd acest lucru, într-adevar ne îndeparteaza mai mult de real, si de trezire si de fericirea care dureaza. Cînd noi, ca fiinte spirituale suntem capabili sa-i dam mintii dreptul sa existe exact asa cum ea este, si îi repectam demnitatea experientelor sale, chiar atunci cînd este într-un acces de furie, noi ne deschidem pentru a primi compasiunea profunda  a Eu-lui nostru Spiritual. Acest tip de compasiune, are puterea de a vindeca totul. Acest tip de compasiune deschide noi cãi de îmbunatatire ale vietii, pentru ca mintea sa se joace, fara ca ea sa aiba nevoia sa reziste, ca rezultat al gîndului sau, ca ceva îi este luat ei. În ultima analiza, acest lucru este ceea ce duce o persoana sa pastreze o stare de a fi complet treaza. Eu de asemenea am ales cuvîntul "belsug" pentru 2015, pentru ca de-a lungul anului trecut, multi au început sa-si schimbe propria perspectiva  despre ceea ce într-adevar este belsugul. Belsugul nu se limiteaza la ceea ce o persoana acumuleaza material în viata sa. Belsugul este atins în momentul în care o persoana întelege ca este un rezultat direct cînd ea opteaza pentru a se iubi pe sine însusi, pe ceilalti, si Universul. Daca o persoana experimenteaza orice forma de lipsa în viata sa, fie în finantele sale sau în relatiile sale, aceasta se datoreste faptului ca ea nu-si ofera suficienta dragoste ei însasi, si în esenta, altora si lumii în jurul ei.

Nu exista absolut nimic gresit în a opta prin a avea o viata de aparenta lipsa. Este o alegere, care trebuie sa fie respectata. Cu toate acestea, daca dta. esti cineva care este pregatit pentru a iesi dintr-o realitate care reflecta lipsa pentru dta., si pentru a gerentiona mai mult belsug, fã pur si simplu un compromis cu tine însuti, ca dta. te vei iubi într-un mod sacru si atent, facînd din aceasta o prioritate în viata ta, începînd din acest moment. Acest lucru poate include a se alimenta într-un mod mai sanatos, cheltuind mai mult timp pentru lucrurile pe care le iubesti, a se relationa cu persoane mai gentile si respectuoase, si bine înteles, tratîndu-se în acelasi fel. Încearca acest lucru în primul trimestru al lui 2016, si observa schimbarile frumoase care încep sa apara pentru tine, ca rezultat.

2016 - ANUL MIRACOLELOR

Cînd am început sa ma conectez cu energia lui 2016, cuvîntul "miracole" a început sa apara. O mare parte din crearea miracolelor, este de a fi deschis si pregatit pentru o actiune inspirata. În 2016, multe din lucrurile pe care doream sa le creãm în vietile noastre personale, vor fi realizate. Miscari de grupuri, ca de exemplu, revolutii politice, vor asuma o pozitie inferioara în acest an, si o mai mare centrare în propria expansiune, se va gasi în centrul scenei. Este prin expansiunea personala ca suntem capabili sa cream un impact mai mare în lume, pentru ca nu mai facem totul pentru "ei", si da, mai mult pentru sfîntul "EU SUNT", unde suntem mai puternici.

Acest Nou An, va alimenta de asemenea multe persoane cu energia entuziasmului, care s-ar fi putut sa para, ca a fost pierdut cîtva timp, în special pentru acei care se simteau obositi în timp ce parcurgeau o cale mai spirituala. Aceasta alimentare ne va ajuta mult sa ne simtim motivati pentru a realiza lucrurile cu mai multa viteza. Un alt component pentru a primi mai multe miracole în vietile noastre, este acela de a mentine lucrurile mai usoare si amuzante. Energia lui 2016, ne va ajuta pe multi dintre noi sa avansam catre acest mod de a fi. A fi serios îsi are locul sau. Cu toate acestea, a se amuza, a mentine un sens de humor si a fi jucaus, sunt de asemenea importante. A accepta o viziune mai amuzanta în viata, va înlargi nu numai relatiile noastre personale. Carierele noastre si afacerile, de asemenea se vor dezvolta ca un rezultat al acestui fapt. Daca dta. întelegi ca ai ramas ceva mai serios, sau întelegi ca mintea vrea sa intre în modelele sale de supravietuire, pur si simplu întreaba-te: Ce pot sa fac în acest moment pentru ca sa ma distrez mai mult?

Si apoi, desigur, urmeaza toate ideile care îti apar. Acest lucru va crea mai mult spatiu pentru ca minunile sa intre în viata ta. În afara de aceasta, în acest an, este probabil ca dta. vei întelege unele solutii surprinzatoare, în afara cutiei pentru încercari ne-rezolvate. Aest lucru va avea loc, atunci cînd optam prin a asuma mai multe riscuri, cînd investim mai multa energie în cele mai mari vise si viziuni ale noastre, si mergem dupa muzica bateriei noastre, fara sa încercam sa ne adecvam sau sa placem altora, cu scopul de a fi apreciati. A fi deschis la aceste noi energii, va ajuta minuni mai mari, si succes în toate domeniile vietilor noastre.

INFLUENTA GLOBALÃ

Global, anul 2016, este un an bun pentru ca sa ne îndepartam de structurile vechi si rigide, si sa intram în noi concepte care sa sustina o mai mare fluiditate, creativitate si sprijin pentru toata umanitatea, nu numai pentru cîtiva putini alesi.

Fii atent la dezintegrarea vechilor ideologii si structuri, în timp ce noile tehnologii, afaceri si moduri de viata centrate în inima, sunt purtate în fata scenariului mondial.

Cheia pentru a înainta de-alungul anului miracolelor, cu o mai mare usurinta, este de a ramîne deschis, si de a însoti fluxul. Pentru cei care sunt capabili sa ramîna în aceste stari de existenta, minunile se vor multiplica, si amplia, în moduri surprinzatoare.

INTENTIA PENTRU 2016

O intentie frumoasa de stabilit pentru 2016 ar fi: " Începînd din acest moment, eu accept, primesc si înteleg pe deplin, fiecare minune care î-mi va fi prezentata.

" Eu ramîn deschis si în fluxul natural de viata, în asa fel ca eu sa continui sa ma înlargesc pentru o mai mare bucurie, iubire, pace, libertate, bogatie financiara, sprijin, creativitate, echilibru, stabilitate, distractie, satisafctie, conexiune, Amintire Divinã, sanatate pura, si minuni, cu usurinta si har.

" Toate acestea, sau ceva înca si mai mare ! Si asa este !

Pîna pe data viitoare,

Miraculos al tau,

Emmanuel
Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE