Followers

Labels

Tuesday, January 12, 2016

Ron Head în Romîna - Consiliul, Ziua Graduarii 05-12-2015



 

Ron Head în Romîna - Consiliul

Ziua Graduarii

05-12-2015

Stim ca transmitem acest mesaj într-o zi care este în afara ciclului normal de model al ultimilor ani. Înseamna ca vorbim despre o tema careia îi acordam multa importanta, si ca este vorba de un mesaj care speram, ca vã va surprinde si încînta. Va cerem sa-l intitulati "Ziua Graduarii". Acest fapt nu înseamna ca munca care trebuie sa fie facuta, sa terminat. Sa începem avînd speranta, ca lectiile sa se termine în curînd; lasati-ne sa va spunem ca numarul de doctorati care asteapta atentia noastra, se întinde pîn la infinit.

Privind împrejurul vostru, veti vedea ca multe persoane se apropie de începutul drumului pe care voi l-ati parcurs. Într-un anumit fel, acesta poate fi cazul. Si vor face calatoria lor de învatatura cu mult mai usor decît voi. Ceea ce ati obtinut, a fost prin efortul propriu, si cu ajutorul acelora pe care nu i-ati cunoscut niciodata.


Observînd de la un punct mai înalt, lumea voastra nu s-ar gasi în locul în care se afla, daca aceste persoane, nu ar fi fost într-adevar asa cum sunt, unde se gasesc, si facînd ceea ce fac în acest moment. Ar fi o lume diferita. Puteti sa întelegeti?

Probabil ca va gînditi, "daca ar fi diferit, ar fi bine". Si va fi. Va fi, pentru ca vor fi reprezentat personaje foarte necesare. Deci, pentru a mentine frecventele pe care le-au atins, puteti sa doriti sa va concentrati asura locului pe care l-au atins, si în acei care si-au propus sa îl atinga.

Aceasta este viziunea noastra despre cei care au cîstigat ca fiind fiinte desemnate ca "umani". Traiti într-o lume care sa îndreptat catre constiinta unei dimensiuni mai înalte. Aceasta constiinta majora este disponibila pentru voi. Multi îsi dau seama de acest lucru. Cîtiva, care într-un anumit mod, sunt mai înalti decît altii, poate doresc sa înceteze de a se compara cu altii. Un alt punct de vedere ar fi: "Oh, vedeti, ce putem sa facem?". Aceasta persoana cu care vreti sa va comparati, detine lucruri pe care voi de asemenea ati dori sa le aveti. Acest lucru este uman. Este dorinta de a înainta mereu. Este bine.

În prezent stati pe un Pamînt cu o dimensiune mai înalta. Ce faceti acum? Putem sa va dam o sugestie? Priviti în jurul vostru, exact unde va gasiti, pe acest Pamînt nou. El se vede ca fiind nou si diferit? Poate nu mult, adevarat? Ce ati putea schimba pentru ca sa-l faceti mai bun? Ce a-ti putea face pentru a îmbunatati ceea ce vedeti? Primii pasi, aproape întotdeauna sunt mici etape, care conduc la noi faze. Si asa se întîmpla.

Va vom indica ceva, la care poate, înca nu v-ti gîndit. Aceasta este ceea ce a-ti facut mereu. A fost în acest fel, ca a-ti dus lumea voastra la locul în care se gaseste acum. Ati facut ceea ce trebuia sa fie facut cînd era vizibil ceea ce era necesar sa întreprindeti.

Ati dori sa suavizati putin calea? Nu va uitati înapoi asa de frecvent, caci ceea ce este perceptibil în jurul vostru, este într-adevar rezultatul energiilor trecute. Este consecinta eforturilor actuale, pe care ar trebui sa le avaliati mai îndelung. Eforturile, gîndurile si sentimentele prezente, sunt acelea care construiesc viitorul. Aparentele actuale în jurul vostru, sunt de fapt, desenul starilor de constiinta trecute. Este un proces putin cam confuz. Va cerem sa ne scuzati, dar ilustreaza destul, ceea ce încercam sa va spunem.

În prezent, multe evenimente au loc împrejurul vostru, care fac cît pot de posibil sa va distraga de la temele despre care vorbim. Putem sa va dam o ideie? Vedeti-va deschizînd drumul printr-o ultima energie densa, pîna la un loc nou si minunat. Ignorati tot ceea ce socheaza direct cu viata voastra, unde va gasiti situati în prezent, si sariti ceva mai departe, pîna la locul unde plaja radianta de soare, sau muntii majestuosi, se vad. Ati facut-o timp de ani. Lasati-ma sa va spun ca, cu toate ca pare a fi o istorie fara sfîrsit, nu este. Realitatea este ca, atunci cînd priviti înapoi, catre trecut, veti vedea ca ceea ce se întîmpla, este ceva foarte important.

Unele fapt importante apar cu mai multa precizie si perfectiune, cînd dati pasii necesari pentru ele. Însa observate de acord cu perspectiva noastra, putem spune ca nu ati gresit niciodata, nici ati dat nici un pas, fara ca sa aveti succes. Si niciodata a existat o etapa de încurajare. Niciodata mai înainte ati simtit urgenta de a o da.

Deci, buni prieteni, dargi prieteni, asa cum obisnuiti sa spuneti, continuati înainte. Exista multi care trag de sfoara zilnic, în fiecare ora. Si multi încep sa vada rezultatele. Bravo, bravo, bravo.

Copyright © Ronald Head. Toate drepturile rezervate. Puteti copia si redistribiui acest material, întotdeauna cînd nu este alterat în nici o forma, continutul ramîne complet, si include acest aviz asupra drepturilor de autor.           

Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE