Followers

Labels

Monday, January 25, 2016

Romîna -- SANANDA SI ARHANGHELUL MIHAIL - O CHEMARE URGENTA pentru PAMÎNT - de Elsa Farrus


Sananda si Arhanghelul MIHAIL - O Chemare Urgenta pentru Pamînt - de Elsa Farrus

18 Jan. 2016
Suntem Sananda si Arhanghelul Mihail.
Placile tectonice transoceanice intrã într-o mare miscare, si avem nevoie de colaborarea voastra, pentru a echilibra fizic variatia de vibratie; va cerem Luminã Albastrã pentru fosa marina Atlantica, si Lumina Violetã si Roz, pentru Oceanul Indian, deoarece soseste o mare deschidere de constiinta si o mare expansiune de materie în cortexul Geei.

Din aceasta cauza, va cerem tuturor sa vibrati în modul cel mai armonios posibil în vietile voastre, pentru a sustine aceste puncte de crestere planetara. Mînia, înmagazinata în timpuri anterioare trebuie sa fie drenatã, si ancorarile de lumina si energie cu care dvs. ne ajutati sa sustinem reteaua electromagnetica a Geei, vã vor ajuta sa concentrati energia intrînda în retea, si nu în materrie, pentru ca intrarea energetica sa se faca în mod gradual.
Va multumim, fratilor. În orele viitoare, energia intrîndã, va fi si mai mare decît în zilele precedente, pentru ca frecventa cristalina a Geei sa se înalte; din aceasta cauza, va cerem sa puneti atentia voastra în crearea de spatii libere, de realitati frumoase, de echilibru a multor mijloace de comunicare pe planeta. Profitati acest flux întreg de energie intrîndã, pentru a crea valuri de realitate în echilibru, care sa regenereze Pamîntul.
Multumim mult tuturor,  de la Sol Alcione.
Elsa Farrus
Sursa: mensajesdelsur.blogspot.com

Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE