Followers

Labels

Sunday, January 3, 2016

Romîna -- RAINBOW PHOENIX: Declaratie de Suveranie si Petitie de Asistenta, din partea Surorilor si Fratilor Galactici ai nostrii.

Declaratie de Suveranie si Petitie de Asistenta din partea Surorilor si Fratilor Galactici ai nostrii

Instructiuni:
Acest act nu este o petitie semnata pe care Dta. o trimiti cuiva - citeste-o numai cu voce tare.
Poti sa o împartasesti cu altii care doresc sa-si adauge vocile lor, cerînd ajutor de la Fortele Superioare, pentru ajutorul lor si interventie.
Dumneata poti sa faci aceasta declaratie si Petitie de Asistenta, în orice moment pe care dta. îl consideri ca fiind momentul potrivit pentru dta., în singuratatea propriului tau spatiu.
În petitie, se cere ca dta. sa-ti indici numele tau, dupa cuvîntul initial "Eu".
Descriere generala:
În prezent, situatia pe planeta noastra a ajuns la un punct critic.
Daca Dta. simti ca vrei sa faci ceva, însa te-ai simtit nesigur  asupra a ce sa faci, considera sa-ti înalti vocea împreuna cu cei care nu sunt de acord cu actiunile si înselaciunea guvernelor, care declara a fi vocile legitime ale poporului.

Ne dam seama ca puterile care sunt împotriva noastra în acest moment, utilizeaza metode si tehnologii cu care nici nu suntem familiarizati, nici suntem de acord.
Am înteles ca exista multe nave pe cerurile noastre, pline de fiinte galactice binevoitoare, care observa si urmaresc progresul nostru.
De asemenea întelegem ca este fundamental sa ducem  atît Umanitatea cît si planeta noastra catre un nivel major de frecventa. Acest lucru este vital pentru sanatatea si bunastarea nu numai a Umanitatii, dar si de asemenea pentru draga noastra Mama Geea, si a tuturor fiilor sai.
Ne curatam registrele noastre personale si cautam sa ducem nivelele noastre de constiinta catre un punct în care transformarea sa aiba loc. Suntem fii Mamei Pamînt, si de asemenea garzile sale. Este responsabilitatea noastra sa conducem atît Umanitatea cît si planeta în aceste timpuri dificile.
Deci, avem dreptul de a cere atît de la Sursa Divina cît si de la Duh, asa precum si de la Surorile si Fratii nostrii Galactici, pentru a obtine colaborarea lor. Cerem sa ne asiste, pentru a neutraliza efectul bandelor corupte, care sunt formate din fiinte omenesti, extraterestrii, sau din fiinte interdimensionale, si care folosesc manipularea si înselaciunea, cu scopul de a duce în sclavie Umanitatea. Cerem orice tip de ajutor care sa ne duca la acest punct de transformare, pentru ca sa putem, înca o data, sa ne reluam locul care ne corespunde, pentru a guverna caminul nostru - planeta, si vietile noastre.
În acest scop, oferim petitia care urmeaza, ca un mijloc prin care individul si colectivul sa poata sa se exprime. Pe de alta parte, prin aceasta petitie catre Consiliile Spirituale Superioare care supervizioneaza Umanitatea, declaram propria noastra suveranie, ca fiinte autonome, asa cum adaugam vocile noastre alaturi de toate celelalte fiinte suverane care solicita asistenta si interventia, în acest moment crucial.

Declaratia de Suveranie si Solicitarea de Asistenta

"Eu (foloseste numele tau), declar ca sunt o fiinta umana suverana.

Î-mi exercitez dreptul meu de a solicita asistenta de la Consiliul Superior al Soarelui Central, si a tuturor celorlalte Consilii care sunt aliniate cu Consiliul Central, care sunt involucrate cu umanitatea si cu Mama Terra.

Ca o fiinta suverana solicit acum colaborarea din partea Consiliilor Superioare. Ca membru al colectivului care întelege umanitatea, cu drepturile unei fiinte suverane, îmi alatur vocea mea colectivului care cauta sa se trezeasca în acest moment. Solicit asistenta personala în viata mea spirituala, si în calatoria existentei mele terenale, si sunt deschis pentru ca sa primesc acest tip de ajutor de la cei care se gasesc aici, asteptînd sa asculte aceasta petitie.

În afara de aceasta, îmi alatur vocea mea, colectivului fiintelor suverane care se trezesc, care sunt adevarata voce a umanitatii, cu solicitarea ca sa ni se dea în acest moment, asistenta si interventia necesare pentru a ajuta atît Umanitatea, cît si Mama Geea, sa traverseze mãrile de turbulente care afecteaza planeta noastra, si Sistemul Solar.

Vorbesc despre acest lucru, în deplina conformitate cu drepturile mele ca fiinta suverana, pentru a solicita acestor Forte Superioare care asteapta pentru a asista umanitatea, Mama Terra, si pe toti acei care încearca sa evolueze fara obstacole catre Lumina Spiritului Divin.
Asa este.
Asa este.
Asa este."

Ca fiinte suverane avem acum oportunitatea si dreptul de a cere ajutor Surorilor si Fratilor Galactici ai nostrii, în acest moment crucial pe palneta Terra, cînd PTW lanseaza orice si totul împotriva noastra în intentiile sale disperate de a continua sa controleze Umanitatea. Acest fapt, nu este acelasi lucru de a cere sa fim salvati. Ca fiinte suverane avem dreptul sa cerem ajutor împotriva tehnologiilor si metodelor care sunt folosite împotriva noastra de catre PTW, tehnologii si metode pe care noi nu le întelegem.

Aceasta petitie, a fost publicata pe pagina publica a blogului din site-ul Arco Iris-Phoenix. Te rog fa-ti partea ta pentru a evita ca noi evenimente de pavilion fals, etc. sa fie comise împotriva noastra de catre PTW!
Multumesc:) Namaste
Calista si Will


Translator : Star Child 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE