Followers

Labels

Tuesday, June 17, 2014

SaLuSa by Multidimensional --14:06:2014

SaLuSa – Αγάπη και Γενναιοδωρία – Πολυδιάστατος Ωκεανός
14  Ιουνιου 2014 διαμεσου 

10463983_10152242782349023_283379622980242701_n



Η αγάπη είναι πάλι μέσα στις καρδιές σας, αγαπημένοι μας. Όλοι προσβλέπετε στα γεγονότα που επιταχύνονται και που επιτρέπουν την πλήρη ανάπτυξη της 5διάστατης Γης ώστε να φτάσει στις ζωές σας.  Όλοι σας είσαστε έτοιμοι να επεκτείνετε τη συνειδητότητα και την αγάπη σας σε νέους ουρανούς. Αγαπητοί μας, το ταξίδι σας προς την 5διάστατη Γη είναι το ίδιο με αυτό που σας οδηγεί στον 5διάστατο εαυτό σας. Η κατεύθυνση είναι προς τα μέσα. Εμβαθύνετε μέσα σας, μέσα στην εσώτερη ψυχή σας, στο άγιο εκείνο μέρος μέσα στο σώμα σας και συνδεθείτε με τις ενέργειες που ζουν και το ενεργοποιούν. Μέσα σε όλους σας υπάρχει μια ζωογόνος δύναμη. Η ζωογόνος αυτή δύναμη έχει τεράστια ισχύ, και εφόσον κατορθώσετε να συνδεθείτε μαζί της, το ταξίδι σας προς τις ευκαιρίες της 5ης διάστασης θα επιταχύνει τόσο το ταξίδι το δικό σας, όσο και του πλανήτη.


Με τις δυνάμεις της εξέλιξης και της συνειδητότητάς σας, το θείο δίκαιο και θέλημα εκδηλώνονται μέσα στην καθημερινότητα και στις δημιουργίες σας.  Μην έχετε κανένα φόβο μέσα στις καρδιές σας όσον αφορά τη μονιμότητα της 5ης διάστασης στη Γη, γιατί η μετάβαση αυτή θα διαρκέσει κάποιο χρόνο. Σας παρακαλούμε να μην έχετε καμία προσδοκία για τον εαυτό σας και τους άλλους, όσον αφορά το θέμα αυτό. Το θείο ρολόι δεν ξέρει από διορίες και άλλα τέτοια, και είναι η Μητέρα Γη αυτή που θα αποφασίσει ποια θα είναι η κατάλληλη στιγμή, όταν θα θεωρήσει ότι αυτή είναι έτοιμη, αλλά και εσείς. Τίποτε δε μπορεί να επηρεάσει την απόφασή της. Ούτε οι δικές σας οι επιθυμίες, ούτε οι εγωιστικές ανάγκες σας, ούτε οι εγωισμοί σας, ούτε καν η καμπάλ δε μπορεί να παρέμβει στο σωστό της χρονισμό. Αυτή ξέρει καλύτερα.

Πολλοί περιμένετε το πέρασμά της μόνιμα μέσα στην 5η διάσταση. Να καταλάβετε αυτό αγαπητοί μας: ο χρονισμός της ζωής της βρίσκεται σε πολύ διαφορετική κλίμακα από το χρονισμό της δικής σας ζωής. Η ζωή της είναι κατά πολύ μακρύτερη από οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή. Μερικές χιλιάδες χρόνια γι’ αυτήν, αντιστοιχούν σε δευτερόλεπτα στην ανθρώπινη ζωή, και για να λέμε την αλήθεια στο Γήινο ρολόι, τα μερικές χιλιάδες χρόνια δεν είναι καν αντιληπτά. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να καταλάβετε πως η Γη δεν κρατάει ημερολόγιο για να βιαστεί προς την ανάληψη εάν δεν είναι έτοιμη γι’ αυτήν, γιατί αυτό θα οδηγούσε σε καταστροφή. Δε γίνετε να την πιέσετε γι’ αυτό, όσο και αν επιθυμείτε αυτό να συμβεί. Κατανοούμε τις τεράστιες ανισορροπίες μεταξύ των ανθρώπων στα ζητήματα της συνειδητότητας και της αγάπης. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς νιώθετε έτοιμοι ν’ αναληφθείτε μόνιμα. Αγαπημένοι μας, ήρθατε στη Γη για να δείξετε το δρόμο, για να μοιράσετε τις δονήσεις της αγάπης και της συνειδητότητας. Όμως γίνεστε αρκετοί τόσο ανυπόμονοι στο να τελειώνει η δουλειά, όπως θα ‘πρεπε, που ξεχνάτε γιατί αρχικά είστε στη Γη.

Εάν νιώθετε ανυπομονησία και κουραστήκατε να περιμένετε, αυτό αποτελεί σημάδι ότι υπάρχει κάτι που δεν κάνατε ακριβώς σωστά. Είναι σημάδι ανισορροπίας. Προσέξτε το, προσέξτε την παραίτησή σας του να ζείτε μέσα στον 3διάστατο κόσμο, προκειμένου ν’ απομονώνεστε μέσα στον ιδιωτικό σας φτιαγμένο 5διάστατο κόσμο.  

Αγαπημένοι μας, ζήστε όσο μπορείτε το χρόνο σας στη Γη, και ΝΑ θυμάστε ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ μικρή, οπότε και πρέπει να επιστρέφετε μέσω της διαδικασίας της μετενσάρκωσης προκειμένου να ωριμάσετε και να μάθετε όσα ξέρουν οι άλλοι πολιτισμοί.

Η καμπάλ σφίγγει διαρκώς τη γροθιά της προκειμένου να αξιώσει ολοένα και περισσότερο έλεγχο επάνω σας.  Μοιάζει με τρεχούμενο νερό, που δε γίνεται διαρκώς να περιορίζεται. Είναι πολύ επινοητικοί, αλλά φοβούνται και πολλούς από τον κόσμο σας. Ο φόβος είναι αυτός που τους κυβερνάει, όπως και η υπακοή και η καταπίεση. Βασίζονται επίσης πάρα πολύ επάνω στη δημόσια επίκριση.

Να κρατάτε διαρκώς ανοιχτή την καρδιά σας, και να στοχεύετε στον ουρανό. Μην βάζετε φραγμούς στα όνειρά σας, και μη βάζετε όρια στην ευτυχία σας. Συνεχίστε να δουλεύετε με την πνευματική σας εργασία, και να έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του καλού, στις δυνάμεις του Δημιουργού.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και σας στέλνω πάρα πολύ αγάπη σήμερα. Η Γη θα συνεχίσει το ταξίδι της, σιγουρευτείτε και εσείς ότι το δικό σας ταξίδι είναι ευχάριστο. Να μην έχει αναμονή, να μη μπορεί να το χρησιμοποιήσει η καμπάλ κάνοντάς το προσφιλές και μισητό για το ‘περίμενε’ της φάσης της ανάληψης. Αντί να περιμένετε παθητικά γι’ αυτήν να συμβεί, αναλάβετε ευθύνη για την Ανάληψη της Γης, και πάρτε μέρος σ’ αυτήν, αντί να κριτικάρετε το γεγονός πως δεν υπάρχει έκδηλη πρόοδος. Αποκτήστε την κυριότητα της δικής σας ανάληψης, και αυτό θα ωθήσει τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Σας ευχαριστώ
SaLuSa 

Διαμέσου: Multidimensional Ocean

 Μετάφραση: Con Tanidis 


No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE