Followers

Labels

Monday, June 2, 2014

Τα Αδέλφια του Φωτός από το Σείριο: ‘Ζωή με Αγάπη – Υγεία και Βαθιά Ενότητα’



Τα Αδέλφια του Φωτός από το Σείριο: ‘Ζωή με ΑγάπηΥγεία και Βαθιά Ενότητα

24 Μαΐου 2014 διαμέσου Shogun Amona 

Μετάφραση: Con Tanidis

Πρωτότυπο: Channeling-Botschaften - shogun-amona sternenbotschaften

Αγαπημένε κόσμε από τη Γηαγαπημένα Αδέλφια της Γηςσας καλωσορίζουμε μέσα στην αγάπη και στο φως της Μοναδικότητας της ύπαρξής μας. Είμαστε τα αδέλφια από το Σείριο κι έχουμε την άδεια να είμαστε μαζί σας μέσω των λόγων μας. Σας βλέπουμε ως τα φώτα εκείνατα φώτα ψυχέςπου περιπλανώνται σε τούτο το επίπεδο ύπαρξης και βαίνουν το μονοπάτι τους προς το φως, και το μονοπάτι αυτό έχει πολλά παρακλάδια.


Δε σας κρίνουμεπαρατηρούμε τα βήματά σαςτις αποφάσεις σαςτην κατεύθυνση που παίρνετε. Κάθε μονοπάτι και κάθε βήμα σας φέρνει κοντύτερα σε αυτόπου αποκαλούμε πραγματικότηταστην Αγάπητην Ευτυχία και την Ενότητα. Ζούμε μια ζωή με αγάπη και ευτυχία και επιτρέπουμε να μας κυβερνά ο παλμός της καρδιάς μαςπου είναι η εσώτερή μας σύνδεση με όλα όσα υπάρχουν. Όταν μιλάμε έτσιαυτοί που μπορούνε ναφουγκραστούν την επίγνωση που έχουμε για τη ζωή είναι πολλοί, και οι μνήμες ανυψώνονταιμνήμες μιας ζωής με αγάπηυγεία και βαθιά ενότητα.

Ύψιστος σκοπός μας είναινα βιώνουμε την ευτυχία και την ενότητα μέσα σε κάθε περίσταση και μια τέτοια ζωή είναι επίσης εφικτή και για σαςπολυαγαπημένοι μας ΓήινοιΠαρότι μπορεί πολλοί άνθρωποι ακόμα να προκαλούν χάος μέσω των αποφάσεών τους με λόγια και με πράξειςμην τους αφήνετε να σας αλλοτριώνουναυτό είναι μέρος του συμβολαίου της ψυχής τουςκαι τμήμα από το μονοπάτι τους. Να ξέρετε απλάότι το Σύμπαν αντιδρά απέναντι στις ευχές σας και στη δόνηση που στέλνετε προς τα έξω. Ανοιχτείτε στην αγάπηστην αγάπη για τους εαυτούς σας και αποδεχθείτε τους εαυτούς σας ως τέλεια όντα του φωτόςπου σταλήθεια είσαστε.

Ανοίξτε τα μάτια σας στην ομορφιάπου έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σαςκαι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Η Αγάπη είναι το κλειδί που έχετε στα χέρια σας και που χρησιμοποιώντας το μπορείτε να μετασχηματίσετε κάθε κατάσταση και κάθε λεπτό ώστε να γίνουν τέλειες και πλήρεις υπάρξεις. Είσαστε οι κυρίαρχοιοι κυρίαρχοι του Φωτός και της Αγάπης. Και είμαστε μια πάρα πολύ μεγάλη οικογένεια. Είμαστε τα Αδέλφια του Φωτός από το Σείριο.




Με Αγάπη, Ευτυχία και Ενότητα…. Shogun Amona  

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE