Followers

Labels

Tuesday, May 12, 2015

Dansk -- Siriansk Moderskib 8. maj 2015Siriansk Moderskib 8. maj 2015

 Jeres liv er under et stort pres, dog skinner en glitren af håb igennem. Situationer kan kun gå så lave, så vender de rundt. Alt er i overensstemmelse med jeres sjælskontrakt. Den ujævne vej er kun ønskelig til sjælsvækst, dog føler I ofte, at I har taget en større bid, end I kan tygge. Livet i dualitet er bevægende, så I har naturligt lyst til at trække jer væk og modstå arbejdet, men vi beder jer om at fortsætte ad vejen mod vækst og I vil have noget mere værdifuldt end guld.

 De, hvis mål er konsolidering af magt, står over for skuffelse, når lysets triumf er nært forestående. Mørkets rænkespil bliver konfronteret på de tidligste stadier, pris Skaberen for at forpurre deres planer. De kunne ikke acceptere, at deres planer var bygget på bunker af sand i alle disse Æoner af tid.

 De alternative medier fantaserer virkelig over 'Jade Helm "som den vigtigste historie. Husk det guddommelige feminine og udøv det, før I finder jer i presset og lukker jeres næver. For dem, der på enhver mulig område er berørte, I har stor medfødt kraft inden i til at beskytte jer selv. Hvis I krydser over og gør en overilet handling, ser udsigterne i USA ud til borgerkrig, hvor begge sider skiftes til aggression og megen blodsudgydelse. Snarere end at være uenige i spørgsmål, bør det erstattes med, at begge sider finder måder at forenes og at samles om hver eneste interesse og spørgsmål. Men I skal ikke være et let offer eller lade andre forstyrre jeres position. I vil være uberørte af disse militære øvelser og vær forvisset om, at det kun er til jeres fordel. Selvom retorikken er skræmmende, er den for det meste usammenhængende og kommer fra dem, der er utilfredse med de velsignelser, de stadig har. Disse øvelser handler i virkeligheden om at indskrænke og begrænse kirkens omfang og magt til at herske over jeres liv. 
 

 Eliten foregiver overbevisende ægte bekymring for miljøet, jeres opgave er at gøre jer fri af blot at acceptere, hvad der er placeret som sandhed foran jer og udvikle ægte kærlighed, hengivenhed og medfølelse for Gaia. Hendes vande giver liv til en race af vibrationsmæssigt høje væsener klædt i en ny lyskrop for at hjælpe med genfødslen af Lysets tidsalder.


 Gudinden bliver løftet tilbage til jeres verden og får ørnevinger, så hun blidt kan justere og reparere jeres energier. Hendes kærlighedsenergier vil reducere indstillingen til masseødelæggelsesvåbensmissiler til meningsløs snak og fjerne disse ting fra jeres liv, da de er et tarveligt forsvarsmiddel. Vi ved, I alle er trætte af disse regelmæssige opdateringer, men husk først og fremmest at være af kærlighed.


 Jeres forfædre havde stor ro og fatning og var centrede i hjertet, men over tid blev I tiltrukket af at se på tingene med tal og meget logisk, I har stadig det samme potentiale, som de havde. Efterhånden som jeres frekvens løftes til et højt niveau, kan I spore jeres vej tilbage til lyset. Instruktioner er blevet allernådigst givet i informationspakker, der er kodet ind i luften og vandet rundt om jer og er sikkert kodet ind i jeres virkelighed.
 

 Manges liv er domineret af søgen efter en tvillingflamme eller -partner. Folk dater mange i den søgen og bruger overdreven megen energi på at gøre sig selv attraktive og skønne, det er unødvendigt, vi beder jer om at stoppe dette og fokusere på jeres spirituelle udvikling. Vi er klar over, at det, at indskærpe jer dette, er påtrængenhed, da mange har jordiske ønsker, men I har fri vilje, da I er kaptajnerne i jeres fysiske fartøj, så I har det sidste ord. Til tider kan vejen frem være svær at se gennem dualitetens distraktioner og illusioner, men uanset hvilken vej I vælger, vokser I altid mod lyset.


 På et vist stadium vil I indse, at lidelse kan vaskes af ved at stå i strømmen af ​​jeres virkelige uforanderlige jeg: "JEG ER". Med denne indre erkendelse er den Samtidige udbredelse til indre og ydre verdener, således at den indre verden svarer til den ydre verden, dette kan medføre en generel healing af jeres hjerte, sind og krop. I er alle gamle væsener og er eksperter i alle ting. 


 Vi fungerer som dommer for jeres planets befolkning, som surrogat indtil I bliver mestre i selv at løse og forhandle tvister og uoverensstemmelser. Når denne betingelse er opfyldt, bliver jeres liv fuld af blomstrende overflod, som kan sammenlignes med at leve i en meget høj frekvens, hvor alting sker hurtigere, men med komfort og produktivitet.


 Mange betegner sig selv, som om de er ingen steder eller uvigtige og kæmper for det meste for at overvinde dette. Kære Alle, I rider gennem galaksen på Moder Jord på en meget behagelig vej. Vi siger især, når I ser på jeres daglige liv, bør I ikke være hårdhjertede over for de smålige irritationsmomenters ensformighed.


 I er meget gennemtrængelige for nye ideer, men nogle gange er det godt at løbe væk fra det hele og gå off-line for at forbinde jer med det, der er håndgribeligt indeni. I kan gå tur alene i ånden for at lette jeres healing og rensning, tilbringe tid i naturen og være ét med jeres brødre og søstre, som er dyrene og planterne. Saml, hvad der er i stykker.


 Nogle mennesker er blevet fængslet på mørklagte steder gemt væk fra domstole og juridisk repræsentation. Dette er meget problematisk, men de fleste mennesker synes generelt ligeglade. I har alle generelt store hjerter, men kan til tider være ufokuserede og uengagerede i ting, der foregår bag kulisserne og vi er klar over, at alt dette kan være overvældende. Vær dog forvisset om, at de Allierede af lyset arbejder på at redde dem, det vil tage tid, dog vil de blive trukket fri. 


 Med alle disse begreber og erklæringer her, gem dem væk i jeres hjerter og forenkl dem til noget, I forstår, når I vender tilbage til jeres daglige rutine. Den viden vil være tilgængelig, når det er nødvendigt. For meget information kan lamme, så hvis I føler behov for det, så kassér, hvad der ikke tjener jer. Vi på Moderskibet leverer kærligt disse opdateringer for at opfriske jeres mod, for jeres glæde og for således at genvinde en sund afslappet holdning.
 

 Mod-intuitivt har jeres vibration tilbøjelighed til at blive opløftet og hævet, når I er nedbrudt af processen med at leve livet, selv om vi i den Galaktiske Føderation stadig dygtigt arbejder for at hæmme de mørke. I har alle vores dybeste respekt, da jeres rejse på jorden til tider kan være bitter.
 


 Jeres flyvende jord rejser mod et rige af ​​lys og I bliver overvåget for den nødvendige støtte til at opretholde de energier og givet de oplysninger, I har brug for. Sløret er på vej ned og der bliver arbejdet på at åbne jeres hjerter helt. Denne proces er meget udfordrende og nogle vil vælge at droppe kroppen. Sørg ikke over dem, for ligesom akrobaten vil de svinge tilbage bedre og højere end nogensinde. 
 
Tak, Sirianske Moderskib. 

Phil LightBody. 

Del gratis, Oversæt og Bring igen. 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE