Followers

Labels

Sunday, May 10, 2015

Romîna -- Nava-mama Siriana, 30 aprilie 2015



Mesaj de la Nava-Mama Siriana,  30 aprilie 2015


Un ecran enorm de fum este plasat peste lumea voastra, pentru ca totul sa para asemanator si ca totul sa fie ca de obicei, ceea ce este captivant, însa vi se cere sa ascultati cu atentie, deoarece subînteles-urile demonstreaza toata întinderea si enormitatea a ceea ce se petrece cu adevarat. Noi ne ocupam cu binestarea voastra, si suntem gata pentru a va îndruma si a va învata cu un ton pasnic, noi am înlaturat deja agenda neagra a cabalei. Fiintele întunericului au devenit neglijente în tentativele lor de a rezista schimbarilor positive. Ei au fost prinsi de confuzie, si ultimul lor recurs este de a separa, mizînd pe diferente, pentru a ridica oamenii unii împotriva altora. Totusi voi puteti sa va bucurati, luînd în consideratie pe toti oamenii, indiferent de rasa lor, religia lor, orientarea lor sexuala, statutul lor social, opiniile lor politice, etc. cu o noua privire în inocenta si curatenie sufleteasca. Aceasta va face sa vina o era fertila de iubire, pentru a ancora aspectul femenin divin în cultura voastra.

Sa domnit peste voi într-un mod plin de cruzime si fara de inima de la caderea Atlantidei, si voi ati fost considerati pur si simplu ca simple materii prime, jinduite de catre elita. În aceste ultime timpuri industria petrolului si a hidrocarburantilor a fost manipulata, ei intervenind în tot ceea ce voi consumati, începînd cu medicamentele, si ajungînd pîna la plastice. Aceasta le-a raportat lor enorme sume de bani. Aceasta va lua sfîrsit cu o curatare exaustiva si un examen profund asupra modului în care banii circula si cum sunt folositi, avînd scopul de a suprima uzantele absurde si nesocotite.

Voi puteti sa multumiti nenumaratilor aliati terestri, servitori ai luminii, semintelor stelare si walk-in, de a fi strapuns pecetea întunericului si de a fi
facut sa retraiasca lumina. Se spune ca multi lucratori ai luminii au o personalitate instabila, însa aceasta face parte din contractul lor de suflet. Noi veghem cu toate acestea asupra tuturor sufletelor.


Calea catre o lumina superioara a cunoscut suiri si coborîri, în anumite momente cu multe persoane care si-au avut lumina lor înecata de catre capcanele vicioase a fortelor întunericului, însa aduceti-va aminte  ca viciile insidioase locuiesc în voi însiva. Fiti siguri ca secventa evenimentelor va va apropia de iluminarea voastra. Noi va lasam mesajuri pentru a va ajuta pe calea voastra, sub forma de indicatii si de simboluri amestecate în fluxul vostru de viata, cu scopul ca acei care au cazut, sa poata sa-si regaseasca lumina.

Numerosi sunt acei care si-au pierdut casa lor si bunurile lor, cu ocazia sechestrelor imobiliare de catre pungasii si îndobitocitii maestrii cîntareti. De fapt voi puteti sa îi depasiti înaltîndu-va, si vazînd aceasta doar ca un trecut tiranic. Meritati belsugul si cele mai bune lucruri ale vietii, deci fiti siguri ca veti recupera plenitudinea voastra.

Ne îndreptam în mod dulce si afectuos catre primul contact cu voi. Acest lucru a fost pus pe linia de plecare de mai multe ori, totusi pentru ca aceasta sa aiba loc, totul trebuie sa fie perfect sincronizat si coordonat. Cu toate ca nu putem înca sa fim fizic cu voi, noi o suntem în spirit. Ne simtim obligati sa facem în modul cel mai bun al nostru, pentru a va asista în aceasta trecere dificila, pentru ca voi faceti parte din familia noastra.

Toate aceste poveti de pandemie nu sunt decît o înselatorie pentru a va face sa acceptati numeroase vaccinari. Fiti atenti si nu va lasati sa fiti înselati, deoarece aceasta va afecta echilibrul vostru si capacitatile voastre mentale. Toate acestea fac parte din anunturile care vor însoti NESARA, Divulgarea, etc. Pentru multi dintre acei care nu au avut stiri asupra acestor informatii, aceasta va parea bizar la prima vedere si cu siguranta va fi obiectul de desbateri grele o data ce anuntul va fi facut. Totusi luati-va precautiile voastre, facînd provizii de alimente si de apa, pentru doua saptamîni, deoarece sistemul financiar si serviciile de prima necesitate vor putea fi întrerupte în timp ce schimbarea va avea loc. Lucruri frumoase minunate exista, care sunt pastrate într-un rezervor imens, si care nu asteapta decît sa fie varsate peste voi. Cu forta si bogatia regasite din nou, va aparea un sentiment de uluiala, deoarece nu veti fi obisnuiti la acest mod de viata, însa pe masura ce veti cîstiga în experienta, va veti reveni si va veti adapta. Este asa cum spune proverbul : « sa nu judeci o carte dupa coperta pe care o are ». Va veti scufunda în noua lume cu ochii mari deschisi si veti revendica binefacerile care va asteapta. Chiar acei care nu cred si o resping, vor primi ajutor pentru asi gasi locul în noua era a luminii.

Este de regretat ca fiintele întunericului în barbaria lor au calomniat si asasinat chiar, numerosi inventori în domeniul stiintific al energiei libere, cu toate acestea inventiile continua. M.T.Keshe si altii au învatat, si si-au luat precautiile care se impuneau, pentru a palia greselile inventorilor precedenti care au esuat, si vor aduce un nou rasarit radios si binevenit energiilor noi, rupînd voalul si camuflajul de decenii de represiuni si de minciuni ; ca voi veti avea nevoie mereu de petrol si de gaz ca surse de energie. Aceasta demonstreaza ca comportamentele umane cele mai atroce si cele mai repugnante sunt generate atunci cînd sunt bine planuite si preparate. Cheia la toate acestea consista în a regasi o noua rationalitate în cautarea solutiilor pentru problemele socio-economice.

Voi ati venit aici voluntar pentru ca sa va supuneti unei constiinte limitate în aceasta experienta terestra dificila, deoarece este o crisalida pentru progresul vostru si evolutia voastra. Drumul progresului este opac, totusi noi va asiguram ca voi veti revendica si restaura Eu-l vostru constient ca Fiinte  ale Luminii. Pîna cînd aceasta va avea loc, organizati-va în cel mai bun mod care este omeneste posibil. Ne vom întîlni în curînd cu voi în Iubire.

Vedem ca unii dintre voi resping felul de a gasi mijloacele de a împartasi pasiunea voastra pentru lumina si iubire cu altii care par a fi blocati si înomoliti în vechile scheme prafuite. Ceea ce vedeti nu este decît un instantaneu pe lungul parcurs de fiinte magnifice. La sfîrsit, totul se va termina cu bine. Ridicînd frecventa voastra la limita extrema, lumina voastra în ea însasi va avea un efect infinit mai mult decît numai cuvintele voastre. Sunteti cu totii participantii unui joc formidabil, însa va trebui sa luati aer pentru a lasa sufletul vostru sa se elibereze de capcanele diviziunii si dualitatii, pentru a se înalta catre norii regatelor superioare si de a se reîntoarce în prima voastra  sedere în Unitatea Totului.

Va ajutam purificînd în sfirsit, astralul inferior, sau dimensiunea de vis a entitatilor parazitare, aceasta poate ajuta a elibera calea pentru ca chiar acei care cauta lumina, cei mai  noi sa gaseasca drumul de întoarcere. Acesti Arconti au generat haosul în capacitatea voastra de a mentine vibratiile în armonie cu planul Divin, totusi ei vor fi readusi la dimensiunile care le convin.

In viata voastra zilnica, cautati modul de a restrînge toata actiunea impulsiva de dezacord cu altii, caci rezultatul va fi o relatie dificila si obsesionala cu altii si aceasta se va repercuta pe voi, creînd isolarea si abandonul în viata voastra. Va fi o rea întrebuintare a eforturilor voastre, cautati mai degraba sa integrati toata lumea cît mai bine puteti.

Noi vom veni sa traim cu voi pe pamînt în toate locurile, continentele, insulele si muntii ; metodele noastre vi se vor parea de neînteles, însa ele se vor arata fara contestatie, eficace si benefice pentru umanitate si planeta terra. Va vom transforma în fiinte glorificate de lumina si vom demonstra cum tehnologia noastra o poate realiza. Va fi o ocazie bucuroasa plina de fericire. Veti fi capabili sa calatoriti în oceanul de stele pentru a întìlni alte civilizatii. Noi suntem fiinte la bordul Navei-Mama Siriene, si va multumim adresîndu-ne voua tuturor, ramîne mult de facut si ne sfortam sa rezolvam totul.

Va multumim, Nava-Mama Siriana.

Canalizat de Phil – Corps de Lumière

Traducerea Romîna : Florica


Original message at : http://ourfamilyofthestars.blogspot.pt/2015/04/english-sirian-mothership-30-april-2015.html

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE