Followers

Labels

Wednesday, May 27, 2015

ROMÎNA -- Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

ROMÎNA -- Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

Va rugam copiati acest VIDEO, re-postati-l, re-comunicati-l, si subscrieti-l!The HAARP Report


Seceta în California cauzata de Chemtrails  08 Aprilie 2014


Publicat în 09/04/2014
NT: ’’Chemtrail’’- trasee de produse chimice împrastiate de avioane.

Aceasta este acoperirea cea mai intensa de geo-inginerie de aerosol (chemtrail) pe care am vazut-o, asupra unei arii populationale si producatoare de alimente, în timpul anilor de observatie a imaginilor prin satelit, si al studiului chemtrail-urilor. Aceasta productie intensa de chemtrail-uri, este o declaratie de razboi împotriva întregii Omeniri.

Firma HAARP si chemtrail-urile, sunt folosite pentru a reduce populatia omeneasca cît mai rapid posibil, producînd efectul secundar de a dezlantui catastrofa metanului arctic. În ultimii 5 ani, ventilatia metanului din arctic sa marit de 10 ori pe an. Înca o vara sau doua, si cazul de urgenta a metanului arctic va fi exponential, imparabil si terminal pentru 95% a vietii pe planeta Pamînt, doar în cîteva decade.

Aerosolurile geo-ingineriei împiedica TOATA ploaia pentru ca:

1)   Nu permit vîrful de încalzire al zilei, ceea ce împiedica formarea norilor,

2)   Creaza un strat de aer cald deasupra solului (inversiune térmica), care face dificila dezvoltarea unei furtuni,

3)   Nano-particulele hidroxidului metalelor absorb vaporul apei din aer, facînd ca umezeala sa dispara si sa se ridice temperatura ( opusul evaporarii, deoarece încalzeste aerul, în loc sa-l raceasca), si

4)   Aceasta reactie de încalzire reforteaza stratul de aer cald destul de sus deasupra solului (strat de inversiune), chiar în timpul noptii, împiedicînd formarea furtunilor nocturne.

Aerosolurile geo-ingineriei distrug stratul de ozon, permitînd ca razele ultraviolete letale (UV), sa atinga suprafata. Forma razelor UV care provoaca cancerul, este acel UV-B, care sa ridicat de la 0,6% în 2002, la 7,0% în 2014 (din totalul razelor UV care ating suprafata terestra.). Este o marire de 1070% în 12 ani.

Dane Wigington a masurat razele UV-C în cantitati foarte ridicate. Aceste raze UV sunt germicide, si sfarîma ADN-ul în secunde. Acest tip de raze UV nu au atins suprafata planetei timp de sute de milioane de ani.

Cresterea razelor UV mortale, este cauza principala a extinctiilor în masa în toata lumea, incluind pierderea recifelor de coral si extinctia planctonului. Acest fenomen este provocat de catre nano-particulele metalelor chemtral-urilor, care descompun ozonul in atmosfera superioara. Daca nu i se va pune capat aceastui lucru, nu va fi intrerupt în scurt timp, planeta Pamînt va muri, si noi o vom însoti.

Chemtrail-urile sunt folosite pentru a împiedica ploaia în ariile critice unde se produc alimentele, în California, în Texas, în Florida si in special, în Mexic. Tarile OTAN-ului au fost de acord sa permita chemtrailing, cu pretextul ca este folosit pentru a scadea încalzirea globala. Cu toate acestea, adevarul este ca aerosolurile geo-ingineriei, sunt în curs de a provoca o încalzire globala exponentiala, violenta si catastrofica (cauzata de eliberarea exponentiala a metanului din arctic). Metanul, este un gaz cu efect de sera, care este de 100 de ori mai rau decît dioxidul de carbon, si exista metan suficient într-o parte a marii Arcticului, pentru a creste de 300 de ori, continutul total de gaze de efect de sera în atmosfera.

Aerosolurile geo-ingineriei contin aluminiu si bariu. Amindoua metalele, sunt extrem de toxice plantelor si animalelor, si sunt responsabile partial de extiinctiile în masa care au loc în emisfera nórdica.

Unul din motivele pentru aerosolurile geo-ingineriei este ca, exista o ENORMA cantitate de bani a fi facuta de catre ANUMITE partide, care si-au propus sa cîstige cu seceta severa (este o organizatie care are resedinta în New York, si care nu are resedinta în California.)

SIGURUL mod de a opri aceasta masina exterminatoare globala, va fi cînd toti vor întelege si vor sti ceea ce se petrece. Tacerea, este moartea, si daca nu va fi impiedicata, planeta TERRA, va fi moarta în aprox. 20 de ani.

‘’ Persoanele’’ responsabile trebuie sa fie localizate, arestate si judecate, de acord cu Statutul din Roma din 2002, care are juridictie asupra genocidului, crimelor contra Umanitatii si crimelor de razboi.

Eu am fost în posesia acestei informatii timp de ANI, însa mi-a fot teama sa o expun publicului. Însa, o data ce (daca asta continua), planeta noastra va fi moarta în putine decade, nu mai exista motiv de a avea frica! Nu avem NIMIC de pierdut, aducînd la cunostinta publicului tot ceea ce stim. Acesta este abordajul meu începînd de acum. Sper ca voi sa va alaturati mie, si sa fiti curajosi, ridicîndu-se ca sa protejati familiile noastre, si plantele si animalele tîrîitoare cu care împartasim aceasta lume. Ele deasemenea au drepturi care sunt în curs de a fi distruse de catre ‘’persoanele’’ responsabile.

Treziti-va, luptati sau muriti  -  este atît de simplu cît asta! Î-mi pare rau sa v-o spun, însa nu mai este timp în plus pentru teama sau indecizie.

Va rog alaturati-va lui Deane Wigington în:
http://www.geoengineeringwatch.org/   pentru a ajuta sa oprim acest eco-cidiu.

Va rog, copiati acest vídeo, re-postati-l, îndrumati-l catre contactele voastre si subscrieti !

Multumesc! 

Translator: The Light Journalist

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE