Followers

Labels

Thursday, May 28, 2015

Romîna -- Fratia din Sirius: 13 Mai 2015




Fratia din Sirius: 
« Ascultati si simtiti în sinele vostru interior  -  ceea ce va aduce Bucuria»

13 Mai 2015


Iubiti Surori si Frati de Lumina – fiti bineveniti – suntem fratia din Sirius, si suntem încîntati pentru ca ni sa permis sa vorbim cu voi la nivelul vostru de existenta.

Multe lucruri se petrec pe Gaia (Pamîntul) – unde au loc multe lucruri – multe ajustari si alinieri; cîmpurile voastre energetice si întreaga functionare a corpului vostru energetic – sunt întelese si complect reajustate în mod sporadic. Aceasta poate sa produca oboseala, si chiar daca dormiti suficient – este posibil sa aveti senzatia ca aveti nevoie de mai multa odihna si destindere. Se lucreaza asupra cîmpurilor voastre energetice, si fiecare dintre voi îsi adauga activitatile si sarcinile personale – asupra carora privim si ne concentram în special. Pur si simplu trebuie sa stiti ca echipe medicale din lumea eterica fac o munca minunata de aliniere si ajustare a inimilor voastre pe propriile voastre frecvente care progreseaza.


Daca doriti – faceti apel la ghidul vostru spiritual, si cereti-i sa va calmeze, sau cereti-i sfat – în aceasta stare de a fi. Voi sunteti fiinte creatoare, si punerea voastra în fazare individuala este de o mare importanta în acest întreg mecanim. Ascultati si sondati fiinta voastra, pentru a descoperi ceea ce va aduce cu adevarat bucuria. Toate acestea – ceea ce va aduce bucuria - adevarata bucurie – trebuie sa devina prioritatea perceptiei voastre, si deci va veti insufla din ea – atunci cînd veti face activitati vesele – de energie, si veti crea fluxul – exact acolo unde este importante acum. Noi – surorile si fratii vostrii galactici – ne gasim foarte aproape, si prezenti pretutindeni – unde predomina bucuria si armonia. Intrati în aceasta vibratie – aveti încredere în inima voastra – aveti încredere în sentimentele voastre – si în acest fel va veti înalta, si întreaga planeta, într-o vibratie de iubire – de  lumina – de bucurie si de pace. Noi ne gasim acolo, si va primim cu bratele deschise. Va multumim ca serviti Gaia. Suntem fratia din Sirius – surorile si fratii vostrii din stele.


În Iubire, Bucurie si Unitate.                            Shogun Amona





Tradus din Germana de Petra

Traducerea Franceza Patrick T. rev Isabelle

Translator romîna:

 

 StarChild

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE