Followers

Labels

Sunday, May 10, 2015

Romîna - - Comandantul Sohin prin Kris Won

5

 COMANDANTUL SOHIN PRIN INTERMEDIUL LUI KRIS WON

Joi, Mai 7, 2015

Comandantul Sohin:  Energia pe care eu si vehicolul meu o avem, sunt compatibile, deoarece am lucrat împreuna în trecut. Eu sunt Sohin, Comandantul Navei Alfa.

Debora: Buna ziua!

Comandantul Sohin: D-ta ma cunosti deasemenea prin intermediul scrierilor d-tale. Deasemenea sunt în contact cu ghizii d-tale. Ei ma informeaza ca acum cîteva zile voi ati vorbit cu o fiinta care a venit sa va viziteze si va avertizat ca în putin timp eu aveam sa intru în contact cu Kris-won.

Debora: Da!

Comandantul Sohin: Bine, este adevarat. Sa începem imediat comunicarile, deoarece exista lucruri de anuntat, de transmis locuitorilor planetei voastre.

Lucruri serioase se vor petrece, si se petrec. Acei care se gasesc în secret la putere, acestia care ostenteaza puterea economica, politica si sociala în majoritatea tarilor de pe planeta, fac tot posibilul pentru a continua sa domineze restul populatiei. Însa noi nu vom mai permite asta.

Noi nu vom lasa ca  Lucratorii Luminii sa continue sa lucreze singuri, fara a simti ajutorul Federatiei Galactice. Ne gasim aici pentru a evita ca aceasta situatie sa continue.

Aceasta situatie nedreapta este instaurata de mult timp pe planeta.

Vom începe sa actionam cu mai multa forta pentru ca timpul pîna cînd ei vor abandona puterea sa fie scurtat.

Nu vom continua a permite ca persoanele care sunt pretioase pentru noi si pentru Planul Divin sa arunce prosopul, pentru ca ele sunt obosite de asteptat. Asta nu va mai fi!

Cu toate acestea, totul întotdeuna a avut loc de acord cu planul lui Dumnezeu, si pîna acum nu a fost posibil sa intervenim de un mod mai drastic. Însa El a determinat ca aceste puteri care actioneaza în spatele lui Dumnezeu si pentru beneficiul lor propriu si egoist, sa dispara de pe suprafata Terrei,  este deja totul planuit.

Cîteva fiinte au fost avizate de aceasta schimbare care vine în curînd, foarte curînd, si deja am facut contacte cu toate aceste fiinte pentru a le înainta ceea ce se va petrece în foarte putin timp.

Noi nu vom deceptiona pe toti acei care stau în asteptarea acestei schimbari. Nu îi vom deceptiona. Vom intra cu toate fortele noastre.

Timpul lor a luat sfîrsit deja. Ei au refuzat sa iasa de pe pozitiile lor de putere si nu le vom mai permite sa se bucure pe locurile lor. Sa terminat.

Ceea ce voiam sa spun, sau ceea ce voiam sa înaintez si sa va anticipez voua tuturor, tuturor acelora care aud si asista la acest video, este ca sa ramîneti linistiti, deoarece Federatia Galactica va interveni acum.

Nu voi fi numai eu acel care va comunica aceasta, dar ca, aceasta informatie va fi data întregii omeniri prin intermediul a variate si diferente canale, care sunt de încredere pentru voi toti.

Debora: Multumesc, multumesc mult.

Comandantul Sohin: Multi dintre voi asteptau aceasta schimbare, si aceasta schimbare va fi acum. Deci, nu va preocupati, asteptarea sa terminat.

Debora: Ah, ce bine!

Comandantul Sohin: Momentul divulgarii a sosit. Pe  viitoarea comunicare.


Fonte: Comandante Sohin da Nave Alfa
Canal: Kris-Won

Tradus romîna: Florica

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE