Followers

Labels

Tuesday, May 19, 2015

Romanian -- Mesaj de la Nava-Mama Siriana 8:05:2015





Mesaj de la Nava-Mama Siriana


8 Mai 2015


Vietile voastre suporta mari tensiuni, desi apare o licarire de speranta. Vi se pare ca circumstantele evolueaza lent, si deodata basculeaza. Totul decurge conform contractului vostru de suflet. Drumurile haotice nu sunt dorite decît pentru evolutia sufletului, cu toate ca aveti impresia ades ca ati primit mai multe lovituri decît erau prevazute. Viata dualitatii este dureroasa, deci în mod natural aveti impresia ca va tîrîiti picioarele si protestati împotriva sarcinei, totusi noi va cerem sa continuati pe drumul progresului, caci veti fi recompensati cu ceva mai pretios decît aurul.

Acei care au drept scop consolidarea puterii lor, sunt deceptionati, deoarece triumful luminii este aproape. Schemele fortelor întunericului sunt strivite în fasa; deci, multumiti Creatorului care reduce proiectele lor la neant. Ei nu au acceptat ca planurile lor erau construite pe nisip în timpul tuturor acestor eoni.


Mass-media alternative comenteaza abundant despre manevra «Jade Helm», ca si cum ar fi un panaceu. Amintiti-va de femininul divin, si reafirmati-l înainte de a ceda tentatiei de strînge pumnii. Pentru cei care se gasesc în zonele potential afectate, aveti în interiorul vostru suficienta putere înnascuta pentru ca sa va protejati voi însiva. Aparent America pare a se gasi în razboi civil; daca va lasati sa actionati prematur în ambele parti cu atacuri, se risca varsarea de sînge. Divizarea pe probleme ar trebui sa fie înlocuita cu o discutie între cele doua tabere pentru a încerca sa se gaseasca o baza de întelegere si unitate, asupra fiecarui subiect particular si la fiecare problema.

Cu toate acestea nu va jucati de-a provocatorii, si nu-i lasati pe altii sa va deranjeze comportamentul. Nu veti fi afectati de manevrele militare, si fiti siguri ca este în beneficiul vostru. Desi înfricosetoare, aceasta retorica este în esential incoerenta, si activitatea acelora care nu sunt multumiti cu beneficiile de care beneficiaza în prezent. Aceste manevre, au într-adevar ca obiectiv sa reduca si sa puna termen întinderii puterii pe care Biserica o avea asupra vietilor voastre.

Elita se comporta în mod convingator, pretinzînd a fi preocupata de ecologie si mediu, sarcina dumneavoastra este de a se elibera pur si simplu, de a accepta adevarul care va este presentat, si a dezvolta o dragoste adevarata, o afectiune reala, si compasiune pentru Gaia (Mama Pamînt). Oceanele sale vor da nastere la o rasa de fiinte de vibratie mai înalta, revestite de un corp nou de lumina, pentru a ajuta sa faca sa se renasca o noua era de lumina.

Zeita este pe cale de reintroducere în lumea voastra, si ea este dotata de aripi de vultur, pentru a putea în mod suav sa ajusteze si sa repare energiile voastre. Energiile sale de iubire vor reduce comportamentele agresive, în special a misilelor de distrugere masiva, la un discurs, îndepartînd aceste amenintari din vietile voastre, caci nu sunt decît niste mijloace de aparare ponosite. Stim ca sunteti cu totii obositi de aceste actualizari periodice, însa amintiti-va mai presus de toate, sa fiti în iubire.

Stramosii vostrii dadeau dovada de mult calm si sînge-rece, si erau bine axati la nível de inima, si cu toate ca îndealungul timpului erau obisnuiti sa considere lucrurile în termen de numere si de logica, voi posedati acelasi potential ca si ei. În timp ce frecventa voastra se ridica la un nível înalt, puteti sa gasiti calea de întoarcere înapoi la lumina. Instructiunile au fost aduse cu amabilitate în pachete de informatii codificate în aerul si apa care va înconjoara, care sunt codificate solid în realitatea voastra.

Multe vieti sunt dominate de catre cautarea sufletului geaman, sau un(o) partener(a). Oamenii organizeza multe întîlniri în aceasta cautare, si-si cheltuiesc prea multa energie pentru a deveni atragatori(oare), si a se înfrumuseta; este inútil, va cerem sa terminati cu acest lucru, si sa va concentrati asupra dezvoltarii voastre spirituale. Întelegem ca impunîndu-va aceasta, este o constrîngere, în timp ce multi dintre voi cauta sa-si satisfaca dorintele lor terrestre, totusi voi dispuneti de libera alegere (liberul-arbitru), si ca sunteti pazitorii învelisului vostru fizic, în asa fel ca aveti ultimul cuvînt. Uneori, calea care va asteapta se va dovedi greu de înteles, dea-lungul distractiilor si iluziilor dualitatii, însa oricare va fi drumul pe care îl veti alege, nu veti încetini de a înainta catre lumina.

La un moment dat, veti întelege ca suferinta poate fi îndepartata, mentinîndu-se în fluxul eu-lui vostru nealterat si neschimbat, acel EU SUNT. Cu aceasta constientizare interioara, apare o manifestare simultana a lumilor interioare si exterioare, si ca lumea interioara exista în paralel cu lumea exterioara; aceasta poate provoca o vindecare complecta a inimii voastre, a spiritului vostru si a corpului vostru. Sunteti cu totii fiinte vechi si experti în toate lucrurile.

Noi  oficiem ca arbitrii pentru locuitorii planetei voastre, ca suplemente pîna cînd veti deveni maestrii în arta negocierii si solutionarii litigiilor si dezacordurilor. Cînd aceasta conditie va fi îndeplinita, vietile voastre vor deveni mai bogate si prospere, comparabile vietii unei frecvente foarte înalte, unde totul se întîmpla mai repede, în mod agreabil si fructificant.

Multi dintre voi considera ca nu au ajuns nicaieri, sau ca nu au nici-o importanta, si în esenta nu lupta pentru a depasi toate acestea. Dragii mei voi patrundeti prin galaxie pe Mama Pamînt, si va continuti calea în modul cel mai placut. Va spunem în particular, ca mai ales, avînd în vedere viata voastra de zi cu zi, nu ar trebui sa va concentrati pe monotonía micilor necazuri zilnice.

Sunteti foarte sensibili noilor idei, dar, uneori, este bine sa va îndepartati si sa va conectati cu ceea ce este concret în interiorul vostru. Puteti începe o plimbare solitara lunga si sa va usurati vindecarea si purificarea voastra, petrecîndu-va timpul în mijlocul naturii, si conectîndu-se cu fratii si surorile voastre, care sunt animalele si plantele. Re-uniti ceea ce a fost separat.

Unii oameni au fot închisi în locuri secrete sigure la adapostul tribunalelor si a asistentei juridice. Acest lucru este foarte incomodator, însa în general, lasa indiferenti pe cea mai mare parte a oamenilor. Voi aveti cu totii o inima asa de mare, însa uneori puteti sa va pierdeti concentrarea si sa va aratati detasati de ceea ce se petrece în spatele scenei., si suntem constienti ca totul pare a fi de netrecut. Cu toate acestea, sa fiti siguri ca Aliatii Luminii se ocupa sa va salveze, si desi ca aceasta pare ca ia timp, veti termina în cele din urma sa fiti eliberati.

Luati-va toate conceptele si declaratiile care sunt prezentate acolo, si pastrati-le în inimile voastre si simplificati-le într-o schema pe care o întelegeti, cînd va reîntoarceti la viata voastra zilnica. Cunoasterea va fi accesibila atunci cînd veti avea nevoie de ea. Un exces de informatii suplementare va pot paraliza, asa ca, daca veti simti nevoia, aruncati ceea ce vi se pare inutil. Noi pe Nava-mama va aducem cu afectiune aceste actualizari pentru a reîmprospata zilnic spiritele voastre, pentru placerea voastra si pentru ca sa va regasiti o atitudine sanatoasa si relaxata.

În mod contra-intuitiv vibratiile voastre tind sa creasca si sa progreseze atunci cînd sunteti concentrati asupre mecanismului vostru de viata, în timp ce noi cei din Federatia Galactica, ne ocupam în mod abil sa învingem fortele întunericului. Sunteti cu totii, obiectul profundului nostru respect, caci sejurul dvs. Pe pamînt se poate dovedi amar uneori.

Planul dvs. Terestru evolueaza catre un regat de lumina, si sunteti monitorizati pentru ca aceasta sa va sustina energiile si informatiile de care aveti nevoie. Voalul se ridica si Inima voastra este în activitate pentru a se deschide complet. Acest mecanism este foarte solicitant din punct de vedere fizic, si unii aleg sa renunte la corp. Nu va întristati pentru ei, caci, la fel ca si acrobatii, ei se vor redresa mai bine si mai înalt ca niciodata.


Va multumim, Nava –mama Siriana.



Canalizat de : Phil LightBody

         
Împartasiti în mod liber, traduceti si re-publicati.     

    

   

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment

ESOTERIC



SUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRG







Instructions HERE