Followers

Labels

Saturday, May 30, 2015

Hellenic -- Ασκήσεις Αφύπνισης – και Περισσότερης Ενέργειας

Ασκήσεις Αφύπνισης – και Περισσότερης Ενέργειας

intuitive

ΑΠΟ ΤΗΝ JULIA GRIFFIN

Πηγή: http://ourfamilyofthestars.blogspot.pt/2015/05/english-exercises-for-awakeningand-more.html

Εφαρμόζω τις ασκήσεις αυτές καθημερινά. Δουλεύω με την πρώτη και δεύτερη άσκηση στους πρωινούς μου διαλογισμούς, και με τον τρίτη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι ασκήσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σύνδεση με τον εσώτερό σας εαυτό, οραματιζόμενοι τις επιθυμίες σας, καθώς και για ν’ αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια.  


Αφιερώστε 8 με 10 λεπτά για ν’ ασχοληθείτε με τις ασκήσεις αυτές. (Εάν διαλογίζεστε συχνά, μπορεί και να σας φτάσουν 5  λεπτά ή λιγότερα).  

Αυξήστε το Φως Σας

·                     Φανταστείτε ένα φως σα μια τεράστια ακτίνα ηλιακού φωτός να ρέει μέσα στην ύπαρξή σας. Καθώς αυτή κυλάει μέσα στην ύπαρξή σας, νιώστε μια ζεστασιά και ένα φως που αυξάνει. Νιώστε το φως επάνω στο δέρμα σας, μέσα στους μύες σας, και τέλος σε όλο σας το σώμα. Επιτρέψτε στο φως αυτό να διαπεράσει το σώμα σας από εμπρός προς τα πίσω.
·                     Νοιώστε τη ζεστασιά και το φως. Φανταστείτε ότι έχετε ένα εσώτερο κομμάτι σας, ένα φωτεινό σώμα, που δέχεται την ενέργεια από το φως. Νιώστε το άσπρο φως να ακτινοβολεί μέσα στο φωτεινό σας σώμα, κάνοντάς το δυνατότερο και πιο ζωτικό.
·                     Καθώς το φως πλημμυρίζει το εσώτερο και φυσικό σας σώμα, φανταστείτε την αίσθηση της σύνδεσης με τον ανώτερό σας εαυτό, ο οποίος συνδέεται σε ένα πολύ μεγαλύτερο ενεργειακό πεδίο. Βιώστε την αίσθηση της απαλής ενέργειας και της ανυψωμένης συνειδητότητας, μαζί με αισθήσεις γαλήνης και ευτυχίας.
Οραματισμός

Ίσως να οραματίζεστε τη ζωή σας κάπως συγκεκριμένα, με την άσκηση όμως αυτή θα βοηθηθείτε αρκετά για να πετύχετε μια θετική αίσθηση για τη ζωή.

·                     Καθήστε κάπου αναπαυτικά (ακόμα και έξω). Σχηματίστε μιαν εικόνα του εαυτού σας όπως είναι τώρα που κάθεται, με τα μάτια σας κλειστά. Αναρωτηθείτε πώς μοιάζετε όταν είσαστε πιο χαρούμενοι, με περισσότερη αφθονία και ευτυχία. Πάρτε 1 με 2 λεπτά για να διαμορφώσετε την εικόνα αυτή.
·                     Φανταστείτε ότι κινείστε στο υπόλοιπο της ημέρας σας με μια στάση πιο χαρούμενη. Τι θα κυλήσει διαφορετικά; Τι θα μπορούσε να αλλάξει στη ζωή σας; Τι θα μπορούσε να σας φέρει περισσότερη αφθονία, ζωτικότητα και ευτυχία;
·                     Προσέξτε την απάντησή σας. Προσθέστε το(α) στοιχείο(α) που βρίσκεται μέσα στην απάντησή σας στον οραματισμό σας, βλέποντας τον εαυτό σας ως να έχει αυτά που παραθέσατε. (Είναι περίεργο που τείνουμε να φτιάχνουμε την εικόνα ή να «βλέπουμε» τον εαυτό μας ως να μην έχει αυτά που επιθυμούμε. Η άσκηση αυτή το αντιστρέφει αυτό.)

Ενέργεια

·                     Σκεφτείτε τις στιγμές που νοιώθατε υγιείς, υπέροχα ή εξαίρετα καλά. Φανταστείτε ότι ζείτε τις επόμενες ώρες μέσα σε τούτη την κατάσταση. (Αφιερώστε 2 με 3 λεπτά σ’ αυτήν την άσκηση). Υπάρχει μια πραγματική σύνδεση μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού, συνεπώς όλο αυτό είναι σημαντικότερο από ό,τι φαντάζει.
·                     Πριν πέσετε για ύπνο, σκεφτείτε ότι την επόμενη ημέρα αφυπνίζεστε, νιώθοντας φρέσκοι και ξεκούραστοι. (Καλό είναι να το κάνετε αυτό καθώς ετοιμάζεστε να πέσετε για ύπνο – όπως και το πρωί, εάν νιώθετε κουρασμένοι).
·                     Φανταστείτε ότι διαθέτετε όλους τους πόρους που χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη και πιο χαρούμενη. (Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν η ενέργειά σας είναι χαμηλή ή όταν είσαστε πεσμένοι συναισθηματικά).
·                     Προσέξτε τι σας ανεβάζει και τι σας ρίχνει την ενέργεια. Προσαρμόστε αντίστοιχα τη ζωή σας. Η ενέργειά σας σας μιλάει για τη ζωή σας. (Η άσκηση αυτή απαιτεί τη χρήση της διαίσθησής σας  και την προσοχή σας στη συνολική σας ενέργεια. Θα βρείτε κάποιο μοτίβο εάν το εφαρμόζετε αυτό καθημερινά).
·                     Στείλτε ροζ φως (αγάπη) στην αντανάκλασή σας, όποτε κοιτάζετε στον καθρέφτη.

Η Άσκηση της ‘Μη Άσκησης’

Αναπτύξτε το αίσθημα της εμπιστοσύνης στη δύναμη των ασκήσεων. Μην ψάχνετε να βρείτε εάν δουλεύουν, πιστέψτε σε αυτές. Μπορεί να χρειαστεί από μια βδομάδα έως έναν μήνα για να αισθανθείτε τη διαφορά της εργασίας σας με το φως και την ενέργεια. Εμπιστευτείτε το σύμπαν και τη δύναμή του να σας βοηθήσει να βρείτε περισσότερο από τον εσώτερό σας εαυτό.


Η Julia Griffin, είναι διαισθητική θεραπεύτρια και ιδιοκτήτρια του One True Self (Ένας Αληθινός Εαυτός), άρχισε δε την εργασία της πριν από δεκαπέντε χρόνια υπό την κηδεμονία αληθινών λύκων. Ακολουθώντας την καθοδήγησή τους, η Julia βλέπει και διαβάζει την ενέργεια, συμπεριλαμβάνοντας ζώα, φυτά κι ανθρώπους. Εργάζεται με ανθρώπους σε συνόδους, βρίσκοντας την αντήχηση που έχουν με την ψυχή τους, καθώς και τα μοτίβα κάθαρσης και σύμπτωσης με το εσώτερό τους μονοπάτι.

Translator: Conb Tanidis

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE