Followers

Labels

Monday, May 25, 2015

Nederlands -- Shogun Amona: Sirius Familieleden op 13 mei 2015

Shogun Amona: Sirius Familieleden op 13 mei 2015


De Sirius Familieleden van Licht: 
“Luister en voel in jezelf – wat brengt Vreugde je Werkelijk?”
(13-5-2015)  

Geliefde Zusters en Broeders van de Aarde – wij verwelkomen jullie – wij zijn de Sirius Familieleden en we vinden het heerlijk om jullie niveau van zijn aan te raken met onze woorden.

Veel dingen zijn er aan het gebeuren op Gaia – ja, heel veel gebeurt er – veel aanpassingen en verbindingen, jullie energievelden en je hele energie van het lichaamsstelsel – worden verspreid, breed uitgestrekt en totaal nieuw aangepast. Dit kan vermoeidheid produceren en zelfs als je voldoende slaapt – is het nog mogelijk dat je het gevoel hebt – dat je meer ontspanning en rust nodig hebt.

Aan jullie energievelden wordt gewerkt en iemand van jullie voegt er zeer individuele gebieden en opdrachten aan toe – die meer gefocust zijn en waar naar gekeken wordt. Weet gewoon – dat medische teams uit de etherische wereld een grote taak doen en jullie lichamen verbinden en aanpassen voor de toenemende frequenties.

Als je dat wilt – roep dan je spirituele gezelschap op en vraag om verlichting of vraag gewoon om leiding – in deze staat van zijn. Jullie zijn schepper wezens en jullie individuele verbinding is van groot belang voor de hele zaak. Luister en voel in je en ontdek – wat brengt je echt Vreugde. Dit alles – wat je vreugde brengt – echte vreugde - wordt  toegestaan om totaal vóór in je perceptie te komen en dus wordt jullie – in de tijd dat je blije dingen doet – energie gegeven – en zo gaat de stroom daarheen – precies waar het nu belangrijk voor je is. Wij – jullie galactische zusters en broeders – zijn erg dichtbij en overal aanwezig – waar vreugde en harmonie is. Kom in deze vibratie – vertrouw op je hart- vertrouw je gevoel – en op deze manier rijzen jullie omhoog met de hele planeet in de vibratie van liefde – van licht – van vreugde en vrede. Wij zijn hier en verwelkomen jullie met open armen. We danken jullie voor jullie dienst op Gaia. Wij zijn de Sirius Familieleden – jullie zusters en broeders van de sterren.

In Liefde, Vreugde en Eenheid …  Shogun AmonaTranslation from German to English: Petra ST
(vertaling winny)No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE