Followers

Labels

Monday, November 21, 2011

Hilarion’s Wekelijkse Boodschap, November 20-27, 2011


Hilarion’s Wekelijkse Boodschap    via Marlene Swetlishoff

Geliefde mensen,
Deze week zal zien dat jullie alle downloads integreren en opnemen die je gekregen hebt en die je nog steeds krijgt. Het is een tijd voor rustige reflectie en contemplatie en het is een tijd om goed voor jezelf te zijn op simpele wijze. Mediteer over de schoonheid om jullie heen en de glorie van elke nieuwe dag.
Jullie zijn een levend, ervarend wezen in een prachtig menselijk lichaam wat een wonder is van biologische functionaliteit. Door dit wonderbaarlijke voertuig kunnen jullie je zintuigen gebruiken – de adem via de neus, de aanraking door de tastbare gevoel van jullie vingers, het zicht door de meest magische lenzen van je ogen, de smaak van voedsel dat je gebruikt en het geluid van de stem van je geliefde horen of van de vogels in de bomen.
Jullie komen nu in een tijd om je meer gewaar te worden van andere zintuigen die vroeger niet zo duidelijk voor jullie waren. Alhoewel het grootste deel van jullie met veel van deze andere zintuigen heeft geëxperimenteerd zoals met voorkennis, telepathie, helderhorendheid, helderziendheid en heldervoelendheid, zijn deze nog sporadisch en zitten ze voor de meesten van jullie in het gebied van een wonderbaarlijke gebeurtenis wat als een flits kwam en daarna was verdwenen.
Deze hebben gediend als een innerlijk waarschuwingssysteem om jullie veilig te houden terwijl je op deze wereld liep. Die zintuigen en nog vele meer zullen nu meer gewone gebeurtenissen worden dan ooit eerder in ieder mens en als dit begint plaats te vinden in de mensheid als geheel, zal het een totaal nieuwe manier van doen en van zijn creëren in jullie wereld.
Als een mens makkelijk kan onderscheiden en het aura kan zien bijvoorbeeld, van zijn buurman, is er geen ruimte bij de uitwisselingen tussen hen voor oneerlijke motivaties, gedachten of bedoelingen. Alles wordt dan voor hen die dit vermogen hebben, transparant en duidelijk, dus zullen relaties tussen mensen noodzakelijk eerlijker en waarheidlievender worden en gebaseerd worden op de integriteit van het Wezen.
Terwijl deze zintuigen naar voren komen bij jullie, zullen ze problematisch worden voor jullie als je nog niet meester bent geworden van de kunst van onthechting, want als mensen neigen jullie ernaar om dingen persoonlijk te nemen en dus kunnen er enkele amusante gevallen zijn van iemands reacties om opeens de innerlijke gedachten te kennen die een ander mens in zich voelt. Er zal een aanpassingsperiode komen die ontstaat als deze vermogens duidelijker worden bij ieder mens op Aarde.
Deze pas her-ontdekte talenten zullen een verreikend effect hebben op de gedragspatronen van de mensheid en ieder mens zal gewoon op natuurlijke wijze ermee beginnen om kwaliteiten van Liefde, medeleven en eerlijkheid, genereusheid en behulpzaamheid te cultiveren.
Dit zal op een verrassend natuurlijk manier gaan gebeuren als meer mensen wakker worden  voor hun hoger potentieel. Terwijl de nieuwe kristallijnen roosters op volle kracht worden gebracht, zal de mensheid er een verbinding mee hebben die positieve veranderingen zullen brengen door de kracht van gerichte bedoeling en op deze manier wordt er eenheid en samenwerking gecreëerd tussen de mensheid en de Schepper die zal leiden tot grote vrede en harmonie op jullie wereld.
Als we binnengaan naar steeds hogere frequenties, zal het leven gevuld worden met groter gemak en expressies van vreugde, dankbaarheid, gelach, humor en enthousiasme zullen zich manifesteren in de uitwisselingen van de mensheid met elkaar en het leven op Aarde zal dan geleefd worden met vreugde, vrede en harmonie bij voortduring in het dagelijkse bestaan. Deze tijd komt eraan, lieve mensen, en een nieuwe wijze wordt gecreëerd door iedere keuze die gemaakt wordt op dit moment van het Nu.
Tot de volgende week…
IK BEN Hilarion.

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE