Followers

Labels

Wednesday, November 23, 2011

RADIO ANN met de Galactische Federatie van Licht op 22 nov. ‘11
RADIO ANN met de Galactische Federatie van Licht op
22 nov. ‘11

‘De mensheid wordt voorbereid op onze grootse entree.’

~Galactische Federatie van Licht Communicatie via Radio Ann: ~
[Hallo. Dit is Ann]  Hallo Ann. Dit is de communicatiegroep van de GFL. Wij hebben contact met je op innerlijke niveaus. In feite zijn jullie onze samen werkers. [Werkers?]  Ja, jij en je vrienden. Wij richten ons op jullie groep. Velen van jullie zijn bij de GFL (=Galactische Federatie van Licht) op innerlijke niveaus. Jullie roepen om contact. Jullie zijn degenen met wie jullie contact wensen te maken. Jullie zijn degenen waar je op wacht.
Dit is een niet geheel bevredigend antwoord voor jullie die een 3-dimensionaal contact in Aarde tijd en werkelijkheid wensen te hebben. We weten dat. Wat kan er gedaan worden om die dag te verhaasten? Nou, we zijn verrast door de buitengewone toename van het lichtquotiënt van de Aarde. Dus wat je ook doet, ga er mee door. De condities zullen goed zijn voor contact in jullie leven.
Oh, we zien dat je dat antwoord niet leuk vindt, ‘in jullie leven’. Denk er even over na. Hoe veel menselijke generaties zijn gekomen en gegaan denkend dat ze helemaal alleen waren in het Universum? JULLIE generatie zal de meest verbazende verandering zien in de hele menselijke geschiedenis. De komst/advent van diverse avatars, Jezus, Siddharta, Krishna enz. die allemaal buitengewoon belangrijk waren, maar zij beïnvloedden de hele mensheid niet in gelijke proporties. Onze komst zal dat wel doen. Het zal een wereld her-vereniging worden voor ieder aspect van het dagelijkse leven en voor elk apart mens op de planeet. Het wordt  ENORM in zijn gevolgtrekkingen en bijna ieder van jullie die dit leest zal er zijn om het te zien. Verbijsterend, jullie leven.
Het kanaal(Ann Anderson) ziet meer en meer toespelingen op de mogelijkheid van ET leven in de media. De mensheid wordt voorbereid op ons grootse entree op jullie toneel. Beetje bij beetje zal de mogelijkheid keren naar een waarschijnlijkheid, en dan naar een zekerheid en dan naar een feit in het leven. Wij weten dat júllie allemaal al ons bestaan als vanzelfsprekend nemen. Denk er ook aan dat er miljarden op de planeet zijn die dat niet doen. Wij werken op hen in, via jullie communicatie en door middel van veel andere toegangen/mogelijkheden.
Het is een groot project en wij zijn blij te rapporteren dat het voor het schema uitgaat. Nee, we zullen geen datums melden. We kunnen geen data garanderen, en te veel specificiteit veroorzaakt alleen maar verwarring en teleurstelling. We herhalen dit: het grootste gedeelte van jullie, zal in jullie leven onze toestellen zien landen op jullie grond.  Zijn jullie klaar voor alles dat gaat veranderen? Denk erover na. Alles. Verandering is niet altijd prettig. Denk er alsjeblieft over na. Dank jullie.
De GFL  meldt zich af.

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE