Followers

Labels

Tuesday, November 29, 2011

Kryon gechanneld door David Brown op 11 nov 2011 in Santiago te ChiliKryon gechanneld door David Brown op 11 nov 2011 in
Santiago te Chili.
“Het Grote Menselijke Ontwaken.”


Gegroet lieve mensen, want IK BEN Kryon van de Magnetische Dienst.

Het is prachtig om op 11-11-11 in Santiago te zijn en deze channeling is slechts op afspraak. Iedereen in deze ruimte is van dezelfde zielengroep; jullie zijn allemaal healers op reis en jullie gaan allemaal naar de nieuwe energieën op 21 december 2012. Er zullen veel veranderingen komen in jullie levens; de nieuwe wereld komt er aan en de mensheid is aan het ontwaken. Wij kunnen het bewustzijn van de planeet niet lager laten vallen dan zoals die nu is. Raak niet in de war met bewustzijn en met technologie; technologie zal jullie op een weg meenemen wat jullie alleen maar problemen brengt, ernstige problemen.

Liefde is de enige manier. Hoe meer die in je lichaam is, hoe minder en minder technologie jullie nodig hebben. Jullie lichamen worden ‘opgewaardeerd’ net als een computer upgrade en jullie worden verschoven naar een nieuw niveau van bewustzijn. In deze ruimte heeft iedereen veel gedaan aan persoonlijke groei en innerlijk werk. De nieuwe wereld komt, beste mensen, en dit is een speciale tijd. Dit is een tijd waarin we ‘goodbye’ gaan zeggen tegen de oude Aarde en de nieuwe wereld gaan verwelkomen; een nieuwe wereld die door bewuste mannen en vrouwen geleid wordt die hun pad bewandeld hebben en die liefde gevonden hebben. Dit is een polaire verschuiving op individuele basis; jullie gaan je polariteit verschuiven van negatief naar positief en hoe meer innerlijk werk je gedaan hebt en hoe meer harmonie in je lichaam is, hoe gemakkelijker je deze verschuiving zult vinden. Niets is toeval; zoals wij zeggen, jullie zijn hier door een eerdere afspraak en liefde is het enige antwoord. Er is geen ander antwoord voor deze planeet dan om terug te keren naar liefde, en om je volledig te verbinden met het universum en met Moeder Aarde. Vele, vele jaren, nu 3600 jaren heeft de planeet langzaam maar zeker afgenomen in bewustzijn. Het lijk misschien niet zo maar jullie werden van God, van het universum afgesneden en nu gaan jullie terug naar je goddelijke verbinding.

Jullie zullen magische wezens van dit goddelijke universum worden en zullen een magisch pad bewandelen. Deze nieuwe wereld die komt zal enkele jaren nodig hebben om zich te ontwikkelen; op 21 december 2012 zullen jullie een duidelijke verschuiving in je lichaam voelen van energie, een doorslaggevende verschuiving terwijl jullie van negatieve emoties naar liefde gaan. Voor jullie in deze ruimte zal het zeer duidelijk zijn en jullie levens zullen vanaf die dag en verder, veranderd zijn. Het kan enige tijd duren om volledig compleet te worden maar niettemin zullen jullie energieën overgeschakeld zijn zodat jullie een op liefde gebaseerde energie hebben om jullie nieuwe wereld mee te creëren. Zoals jullie al geleerd hebben, creëren negatieve gedachten en negatieve emoties een negatieve werkelijkheid. Het zal zijn als een knop die is omgedraaid en als er nog negatieve energieën in jullie lichaam zijn, dan zullen ze langzaam maar zeker losgelaten worden. Voor sommigen is die knop al omgezet en jullie chakra’s zullen constant in kloksgewijze richting gaan, en langzaam maar zeker zullen jullie je levens uit/met liefde gaan scheppen.

Chili is een zeer groot land, misschien wel het langste in de wereld van noord naar zuid gezien. Dit land heeft veel verschillende energieën en het zal voor een natie als deze geen makkelijke verschuiving worden; verschillende energieën zullen op verschillende manieren stromen van de droge regionen in het noorden naar de koude en natte in het zuiden. Het is niet echt het klimaat die het probleem is, iedere breedte zal een andere energie hebben en een andere manier naar voren, en dit zal geen makkelijke stroom voor Chili zijn. Degenen van jullie die in deze ruimte zitten zullen geroepen worden om de mensen te helpen die niet zo gelukkig zijn als jullie en een ruimte hebben voor hun healing. Er zijn enkelen in deze ruimte die niet denken dat zij een healer zijn maar jullie allemaal komen uit een zielengroep wier taak het is om deze planeet te helen en om erop toe te zien dat de verschuiving gesmeerd verloopt.

De meeste van de gemiddelde mensen zullen deze verschuiving zeer, zeer moeilijk vinden. Deze verandering betekent ook dat bronnen veel gelijkmatiger en gelijkaardiger zullen worden ge/verdeeld. Er zal veel vreugde zijn op de manier van hoe jullie je voelen; liefde zal voortdurend door je energiestelsel stromen zoals die nu doet. Op dit moment kan liefde stromen door jullie energiesysteem en nog omgekeerd worden in negatieve energie. Na 21 december 2012 zal liefde vrijelijk door jullie lichamen stromen en een op liefde gebaseerde werkelijkheid creëren. Er is de mogelijkheid van veel pijn en lijden om jullie heen maar je zult die niet zelf beleven. Jullie ervaring zal er een zijn van het door de 3de dimensie gaan, in de 4de dimensie en om bijna automatisch Christus bewust te worden.

Dus wij vragen jullie om je ogen te sluiten en om je te verbinden met Moeder Aarde door de zolen van je voeten en door je basis chakra, en om Vader Hemel(Sky) te vragen door het kruincentrum te komen en om liefde te laten stromen en je lichaam te voelen. Voel wat jullie voelen… observeer je gevoelens…….. laat je gevoelens komen en gaan… voel elke sensatie in je lichaam.

Lieve mensen, we zijn hier om deze energie vast te houden, om jullie te laten voelen hoe de energie zal voelen op 21 december 2012. We gaan jullie meenemen naar de nieuwe wereld… laat de gevoelens in je lichaam komen en laat ze gaan… ga dieper en dieper in je lichaam.

Jullie spirit gidsen zitten aan je voeten en houden je in een ruimte van liefde vast. De paraplu van Kryon is hier om deze speciale engelen vast te houden die het Aardeniveau begrijpen en deze ruimte wordt als een container(bewaarruimte) zodat jullie in deze energie worden vastgehouden. Laat je energieën hoger en hoger gaan om jullie hart verder te openen dan het hart nu is… stuur liefde naar ieders hartcentrum in de ruimte… laat de liefde stromen. Wij hebben dit heel vaak gedaan, maar nooit op het Aardeniveau, we nemen jullie veel octaven meer mee omhoog in bewustzijn, en dat is afhankelijk van wie jij bent en wat je bewustzijn is.

Laat je gevoelens stromen en komen en gaan… laat de Kryon energie stromen in je derde oog… in je pijnappelklier… in de punt van je neus… in je keelcentrum…. in je hart… je solar plexus… je 2de chakra… en je basischakra… en verbind je met het hart van Moeder Aarde. Laat de liefde van Moeder Aarde door je basis chakra stromen…. in je 2de chakra… in je solar plexus…. ..in je hart….. in je keel…. in je 3de oog….. je kruin chakra… en verbind je met het hart van de Grote Centrale Zon… .. Laat de liefde stromen omdat jullie op een reis zijn naar een wereld van liefde, naar iets dat jullie nooit eerder beleefd hebben.

Dit moet een experimentele meditatie zijn om naar de vierde dimensie te gaan, want de vierde dimensie kan niet worden begrepen door een drie-dimensionaal lichaam, dus wees in je lichaam en zit in je gevoelens waar jullie op een veilige en zekere plaats worden vast gehouden. Laat de liefde stromen en laat de gevoelens komen en gaan. Wees in je lichaam en als je nu in je lichaam enige negativiteit voelt…. Houdt die dan vast…. Ben er bij… en voel die… en overhandig die aan Kryon………………

De nieuwe wereld komt er aan lieve mensen en dit zijn zeer opwindende tijden. Voel dat de liefde in de ruimte zich begint uit te breiden…. Voel jezelf als een spons en slorp de liefde op…. laat de liefde alle energieën oplossen die in je lichaam zitten en alle karma dat te maken heeft met de krijgsmacht in jullie land, genocide of moord op de inheemse bevolking, genocide of moord tegen mensen van Christus bewustzijn, of enig karma dat te maken heeft met het militair, verkrachting, plundering, moord, doodslag of marteling en laat die energieën in je lichaam oplossen en laat ze vrij. Het zijn deze energieën die de stroom van liefde kunnen stoppen, en breek de mannelijke structuur in jullie zelf af.

Ben met je gevoelens….. wees in je lichaam en voel wat je ook maar voelt…. Laat de gevoelens komen en laat gevoelens gaan… overhandig die aan de Kryon energie en elk militair gevoel of elk karma waar jullie je bewust van zijn en van leden van je familie die tot en met drie generaties terug dienden in de krijgsmacht.

Laat de gevoelens in je lichaam komen… laat ze komen en laat ze gaan… observeer je ademhaling…. Voel wat je ook voelt…. Ga dieper en dieper in je lichaam. Er is veel angst in deze ruimte en er is een nieuwe manier van liefde en er zullen in de nieuwe wereld geen vervolgingen komen door welke krijgsmacht ook. Het zal een wereld worden gevuld met liefde, een wereld van vrijheid, van blijdschap, een wereld van liefdevol zorgen en delen, en een wereld waar jullie families elkaar liefhebben. Het is een wereld waarin jullie door het universum worden vastgehouden, jullie hart en geest verbonden aan het universele hart en geest. Laat die gevoelens in je lichaam…. Laat ze komen en gaan….. laat je vibraties hoger en hoger gaan en laat jullie spirit gidsen zichzelf bekend aan jullie maken. Misschien zullen ze op je gezicht kietelen of op je neus, of misschien krabbelen ze op je oor, zodat jullie weten dat ze bij je zijn. Voel hun liefde lieve mensen, voel hun liefde… iedereen houdt van jullie, om geen enkele reden.

In de nieuwe wereld zal iedereen van iedereen houden, jullie zullen iedereen liefhebben en de liefde zal stromen. Dus laat de liefde stromen… laat de liefde van Moeder Aarde stromen in je lichaam. Moeder Aarde gaat ook ascenderen(opstijgen), eerst naar de 4de dimensie en dan door naar de 5de. Deze evolutie zal tijd nemen en wat de meeste energie zal kosten is om de mensheid in balans en liefhebbend te houden; daarom houden we dit proces vandaag hier in Santiago in Chili, zodat jullie de energieën kunnen voelen van 2012, maar ook kan jullie DNA en jullie zelf worden geactiveerd. Laat jullie DNA en jullie energieën worden geactiveerd zodat jullie deze nieuwe energieën kunnen ontvangen.

De planeten zijn bezig om op hun plek te komen en jullie lichamen kunnen dit voelen omdat jullie allemaal aan het universum zijn verbonden. Jullie verbinding zal veel sterker worden. Laat Moeder Aarde onder je opstijgen en voel Moeder Aarde opstijgen van de 3de naar de 4de en naar de 5de dimensie. Voel deze energieën je lichaam ingaan, de energieën van de Heilige Moeder.

Laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan… voel jullie energieën worden gereinigd en gezuiverd en jullie cellen en jullie DNA worden geactiveerd. Vandaag is het 11-11-11 en deze dag is het waarop het mannelijke en vrouwelijk zich werkelijk begint te vermengen en als de vader echt de moeder vasthoudt…. Laat dit in je lichaam gebeuren… laat elke blokkade of elk verzet worden opgelost en geheeld worden… laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan…. wij laten een verschuiving van energie gebeuren…. We laten jullie wezen dichterbij komen en dichter bij harmonie…. harmonie in jezelf…. Een weerspiegeling van het universum… jullie zijn een microkosmos van de kosmos.

Veel zaken worden deze avond opgelost, lieve mensen… dus laat de gevoelens in je lichaam… laat ze komen en laat ze gaan… dit is de avond waarop jullie energieën worden geactiveerd…. Jullie zijn allemaal op dit niveau van bewustzijn waarin dit kan gebeuren… sta de energieën toe en voel de energieën in je lichaam, en voel dat deze energieën verschuiven en veranderen…. Sommige dingen zullen loslaten, anderen zullen meer energie krijgen en bepaalde energieën zullen dichterbij worden geschoven naar waar ze horen. Binnen in jullie is het net zo als in het universum dat uit harmonie was, wij brengen jullie energieën in harmonie en tillen jullie tegelijkertijd op in een nieuwe vibratie…. Jullie zitten nu ongeveer op 85% van wat de energie in december 2012 zal brengen.

Laat je lichaam ontspannen…. Observeer je ademhaling en laat jezelf vastgehouden worden in de energieën … laat de totale militaire energieën vrij en het karma dat er bij hoorde… laat jullie energieën hoger en hoger gaan.... hoger dan jullie ooit eerder naar werden opgeheven.

Op dit moment worden alle energieën die te maken hebben met seksueel misbruik of incest en prostitutie uit het verleden vastgehouden, en alle karma die erbij hoort. Iedereen op dit Aardeplan is een beetje ondeugend geweest, niet alleen in dit leven maar in alle levens die voorbij zijn, en dit alles wordt opgelost. Dus, neem je tijd en laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan…. laat je energieën hoger en hoger rijzen…..

En nu zullen jullie de 4de dimensie beginnen te beleven… jullie zitten op ongeveer 90% van de energie van december 2012… er zijn nog enkele energieën die jullie weerhouden, dus blijf gewoon in je lichaam en laat de gevoelens komen en laat ze gaan…. laat de energieën van
11-11-11 door je heen stromen, ze activeren jullie zelf en jullie DNA en gaan dieper en dieper je lichaam binnen…. Laat de gevoelens komen en laat ze gaan….

Jullie worden nu gehouden op een 95% van 2012… blijf in je lichaam… observeer je ademhaling… laat de gevoelens komen en laat ze gaan…. ga door met de energieën toe te staan van 11-11-11 om door je lichaam heen te stromen, die je cellen en je DNA activeren. Dit is de grote menselijke ontwaking, een reis terug naar het goddelijke, terug naar het bewustzijn, een reis terug naar harmonie met het universum. Als er nog energieën zijn in je die deze verschuiving saboteren, dan overhandig die aan Kryon en aan de Kryon energieën…. Laat de energieën komen en laat de gevoelens gaan…. laat de nieuwe wereld naar jullie toekomen….

De energie in de ruimte zit op 99% en jullie worden nu allemaal vastgehouden op dat niveau van bewustzijn…. voel en observeer hoe de nieuwe wereld voelt en hoe die eruit ziet…. Laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan…. wij zijn hier om deze energie vast te houden… en opnieuw dit: laat jezelf de samensmelting voelen van de mannelijke en de vrouwelijke energieën …. Wat is jouw droom? Laat jezelf jouw droom dromen…..

Ga verder om deze activering toe te staan, en laat de energieën omhoog en omlaag door je ruggengraat gaan, ze reinigen en zuiveren je ruggengraat en stromen je geest binnen… laat je geest zich oplossen in liefde…. Laat de geest naar het hart gaan, en de autoriteit die het denken heeft gehad over jullie, aan het hart overgeven.

Jullie hart is het nieuwe denken van de nieuwe periode…. Laat het nieuwe chakra van de nieuwe periode opengaan… het is gesitueerd tussen je hart en je keel…. laat de thymus klier meer energie ontvangen en wakker worden en zie het prachtige turkooise licht van dit nieuwe chakra…..

Terwijl dit jaar voorbij gaat zullen er nieuwe energiecentra zich openen in je lichaam… laat de gevoelens komen….. en laat de gevoelens gaan… . laat de liefde stromen….. laat jezelf in die stroom van liefde zijn…. voor ieder individu in deze ruimte vanavond, zal het turkooise chakra willen spreken, tegen jou…. Luister naar de woorden van het turkooise chakra……

En als jullie voelen dat je klaar bent, kun je langzaam terug keren naar deze ruimte.
Lieve mensen, dit is Kryon van de Magnetische Dienst. Wij zijn hier om jullie te eren en om van jullie te houden… we zullen de hele nacht nog met jullie werken….. wij zijn hier om jullie bewustzijn te verheffen en om een gladjes verlopend ritje te maken de nieuwe wereld in.

Vaarwel en God zegene jullie, want dit is Kryon die zich afmeldt. Dank jullie allen.
Copyright © David Brown.
All rights reserved.
website:


No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE