Followers

Labels

Tuesday, September 9, 2014

HELLENIC - COMMANDER SOHIN FROM THE STARSHIP ALPHA -- 05:09:2014
5:09:2014


Γεια σας από το διαστημόπλοιο Άλφα!

Σήμερα το πρωί μου διαβεβαίωσαν κάποια νέα που περίμενα δεκαετίες να λάβω, και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.

 
          Αφορούν στη μόλυνση που δημιουργούν κάποιοι παράγοντες, όπως οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων, τα φουγάρα των εργοστασίων, οι τουρμπίνες των αεροπλάνων ή τα καύσιμα των οχημάτων και τα απόβλητα του πετρελαίου στη θάλασσα.


          Ίσως να μη συνειδητοποιείτε πόσο μολυσμένος είναι ο πλανήτης σας την ώρα αυτή, αλλά εμείς που το ξέραμε αυτό εδώ και καιρό, θορυβούμαστε πραγματικά από την αύξηση των αερίων μέσα στην ατμόσφαιρά σας, που ως αποτέλεσμα δημιουργεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, αυξάνοντας την κλιματική θερμοκρασία και το σταδιακό λιώσιμο των παγετώνων.


Εργαζόμαστε πολύ σκληρά ενάντια στα αποτελέσματα της μόλυνσης του αέρα για την οποία συζητάμε, και δεν έχετε ιδέα για τις προσπάθειες και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν οι στόλοι μας και τα πληρώματά τους για τον προαναφερόμενο σκοπό. 

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε όλα αυτά που έχουνε κάνει για να διορθώσουν τις ζημιές που επιτρέπουν πολλές από τις κυβερνήσεις σας να γίνουν, δίχως να κάνουν τίποτε για την αποκατάστασή τους, γνωρίζοντας δε τι συνεπάγεται αυτή η επιτεινόμενη αύξηση στη μόλυνση της γης.

Από τα διαστημόπλοιά μας, τα μητρικά μας σκάφη καθώς και από τα μικρότερα, εκτελούμε διεξοδική παρακολούθηση των διακυμάνσεων των επιπέδων μόλυνσης μέσα στο περιβάλλον σας, μελετώντας τα αποτελέσματα και τη ζημιά που προκαλείται επάνω στους πληθυσμούς των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.    


Δεν προκαλεί έκπληξη πως κατά περιστάσεις έχετε θεάσεις αυτών των μικρών και μεσαίων σκαφών που εκτελούν τις εργασίες τους με πειραματισμούς, εξαγωγές, ταξινομήσεις, ανακτήσεις και καθαρισμό πολλών περιοχών του πλανήτη σας που υποφέρουν από τις επιθέσεις εξοπλισμών, σταθμών παραγωγής ενέργειας, εργοστάσια, πυρηνικούς σταθμούς κλπ, δημιουργημένα από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Όχι μόνο εμείς, τα Γαλαξιακά σας αδέλφια, αλλά επίσης και ένα μεγάλη πλήθος από όντα διαφορετικής φύσης σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα καταστρεπτικά αποτελέσματα των αμελών τους πράξεων, όπως τα όντα από την εσώτερη Γη που ζουν μέσα στο φλοιό της Γης, τα Devas και τα Στοιχειά της γης, του νερού, της φωτιάς και του αέρα, καθώς και από καλοπροαίρετες Οντότητες αγνού Φωτός που γενναιόδωρα προσφέρονται από καρδιάς για τούτη την εργασία ανάκτησης και μετατροπής.

Όπως ανέφερα στην αρχική παράγραφο αυτού του μηνύματος, ενημερώθηκα σήμερα το πρωί από μέλη του πληρώματος του Διαστημοπλοίου μου Άλφα, ότι έχουν βρεθεί στα βάθη του Ειρηνικού και του Ατλαντικού Ωκεανού κάποια σκεύη που τοποθετήθηκαν εκεί από πρότερους από το δικό σας πολιτισμούς αυτού του ίδιου πλανήτη.
΄

Οι επιστήμονές μας μελετάνε τα προαναφερόμενα σκεύη και σύντομα θα ενημερωθείτε για τα οφέλη που θα έχει η χρήση αυτών των σκευών σε όλα τα ζώντα όντα του πλανήτη.

Η δομή και η λειτουργικότητα αυτών των σκευών δεν είναι πολύπλοκη για την υψηλού επιπέδου γνώση που κατέχουν οι επιστήμονές μας, όμως μας λένε ότι η μορφολογία αυτών των συσκευών είναι κάπως περίεργη, και ζητούν λίγο χρόνο για να μάθουν πώς αυτά δουλεύουν και να τα προσαρμόσουν στις ανάγκες καθαρισμού και απολύμανσης των θαλασσών και ωκεανών, και πρώτιστα του αέρα σας.

Σε μεταγενέστερη επικοινωνία θα ενημερωθείτε για τις προόδους των τεχνικών μας επάνω στο θέμα αυτό, και θα σας κρατάμε ενήμερους.

Προσπαθήστε, αδέλφια μας, τουλάχιστον εσείς που διαβάζετε το μήνυμα αυτό, να είσαστε προσεκτικότεροι με το περιβάλλον σας. Ανακυκλώνετε τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιείτε και που μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν, και προσπαθήστε να μολύνετε όσο το δυνατόν λιγότερο το γήινο και θαλάσσιο περιβάλλον σας.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ειρήνη και Αγάπη

Πηγή: Πλοίαρχος Sohin

Διαμέσου: Kris Won

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE