Followers

Labels

Tuesday, December 16, 2014

Croatian -- Komandant Sohin iz svemirkog broda Alfa - 14. prosinca 2014


Komandant Sohin iz svemirkog broda Alfa - 14. prosinca 2014


Poštovani!

Vrijeme prolazi i mnogi među vama već postaju nestrpljivi, pitajući se da li je istina da se vrijeme ubrzava, onda zašto trenutak Prvog kontakta nikad ne stiže?

Moguće da, racionalno, postavljajući sebi to pitanje mogli biste biti u pravu, ali za istinu vi samo dokazujete da imate malo vjere u djela Stvoritelja svih stvari.

Postoji razlog za sve što se događa; a također postoji razlog u pozadini da se stvari još uvijek ne manifestiraju u fizičkom planu.

Zašto do Prvog kontakta između nas i vas još nije došlo? Ne postoji samo jedan, nego nekoliko razloga koji objašnjavaju zašto nismo uspostavili kontakt s čovječanstvom ovog planeta.

Prvi a možda i glavni razlog je da ne možemo izvršiti intervenciju velikih razmjera, jer to bi bilo protivno Univerzalnim zakonima koji nam zabranjuju intervenciju na veći način u evoluciji ljudske rase.

Mi smo vam na raspolaganju kako bi vam pomogli u promjenama prema Novom dobu; ali to ne mora biti samo to, pomoć, ne totalna intervencija.

Možemo vam pomoći u shvaćanju mnogih stvari; ali na vama je da donesete odluku da se transformirate i napravite čvrst i odlučan korak u vašoj evoluciji kao ljudska rasa.

Kad dijete ode u školu, roditelji ne odgovaraju umjesto njega na njegovom ispitu; oni ga ostavljaju sa samo odgovori, inače dijete nikad ne bi stvarno naučilo lekcije koje mora samo naučiti. Oni mu mogu pomoći u domaćoj zadaći, ali dijete mora proći testove koje mu je dao "učitelj".

Slijedeći gornji primjer, što će se dogoditi ako bi se dijete trebalo boriti u školskom dvorištu s drugom djecom? Da li bi roditelji djeteta trebali otići u školu da kazne drugu djecu s kojom se njihovo dijete svađalo? Vi to ne biste učinili, zar ne? Vi biste razgovarali sa svojim djetetom, objašnjavajući mu da bi ono samo trebalo riješiti svoje nesuglasice bez da se bori sa svojim kolegama iz razreda, a ako se problem ne može riješiti, tada biste možda išli razgovarati s roditeljima druge djece, ili možda s razrednikom ili mentorom razreda u koji njihovo dijete ide.

Činjenica da se sve više ljudi među vama budi na stvarnost onoga što se događa, da su skinuli svoj povez s očiju i sada jasno vide da njihovim svijetom ne upravljaju dobri ljudi, motivirani potragom za dobrobit svih naroda, i koji su umjesto toga zainteresirani samo za vlastitu korist; to je ono što omogućuje da promjena počinje sporo, da, ali na mnogo snažniji i učinkovitiji način nego kad bi promjena došla od vanzemaljskih civilizacija.

Ovo je još jedan težak razlog zašto još uvijek nismo intervenirali, a to je, pomažući vam da izazovete promjenu motivirajući vašu psihu umjesto poduzimanja agresivnih akcija na izravan način, što bi zasigurno bilo nepoštivanje vaše slobodne volje, koja je vaše pravo kao ljudskog bića u ovom kvadrantu galaksije.

Mi, vaša galaktička braća, volimo vas preko svake mjere. Vi nemate običaj voljeti takvim intenzitetom. Većina ljudskih bića vašeg planeta vole na sebičan način, uvijek očekujući korist, nešto u zamjenu za njihovu ljubav. Mi volimo u vašu vlastitu korist, ne očekujući ništa zauzvrat, čak ni vašu zahvalnost.

Ista ta ljubav nas pokreće da vas pratimo na tom putu prema postajanju duše, prema shvaćanju tko ste vi zapravo, i prema dubokom razumijevanju za ono što ste došli napraviti u ovom tijelu.

Kad shvatite motive za sve ovo, onda ćete biti svjesni da se ta promjena mora napraviti na globalnoj razini, sve kao tim, a ne samo razmišljati o spašavanju sebe, na primjer, ako bi se dogodila neka vrsta planetarne katastrofe.

Znajte da vas volim s ljubavlju koja oslobađa, koja uklanja prepreke, koja prevladava nedostatke, i koja pruža miroljubiva rješenja bez zlouporabe ovlasti. Inteligentnog i dobro organiziranog oblika. 

Primite svu našu ljubav i ljubav sve naše braće koja vas prate u ovom evolucijskom skoku da ste vi, hrabro i odlučno, na rubu da glumite u njemu. Mi vas pratimo u ovoj avanturi, znajte da niste sami.

A kad se taj skok napravi, jer ste ga toliko željeli, dobit ćete od nas neizmjernu pomoć da brzo uzađete i postanete jedna od najrazvijenijih rasa galaksije, koju ste velikodušno nazvali "Mliječni put".

Mir i ljubav vama. A također i svjetlo i sklad.

Izvor: Komandant Sohin sa svemirskog broda Alfa

Kanal: Kris-WonPreveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE