Followers

Labels

Sunday, December 21, 2014

Nederlands -- De Sirius Familie leden van Licht: “De Liefde voor Jullie zelf en de Liefde voor Iedereen.” 17 dec. 2014


De Sirius Familie leden van Licht:
 “De Liefde voor Jullie zelf en de Liefde voor Iedereen.”  
              
17 dec. 2014       
                                                              


Geliefde Broeders en Zusters van de Aarde – wij verwelkomen jullie in de liefde en licht van het Al-Een-Wezen – wij zijn de Sirius Familieleden en we zijn nu aanwezig – via deze woorden – en door de vibratie erin. Als wij naar jullie kijken en de vele gebeurtenissen en veranderingen zien – die zich op Gaia manifesteren – zijn we vol sympathie voor jullie en voor iedereen – bij wat hier gebeurt.

Wij observeren – hoe de matrix – die jullie tot nu toe hebben geaccepteerd en geïnternaliseerd als werkelijkheid – uiteen aan het vallen is in enkele stukken – het maakt niet uit hoe je dit probeert. Dit feit schept ongemak voor velen van jullie- die nog steeds diep geworteld zijn in de 3D matrix – want de bekende patronen kunnen nu nergens meer iets heelmaken. Ja – de tijd is echt gekomen – waar alles intens wordt bekeken (als met röntgen ogen) en verlicht wordt tot in de kern en alles – dat niet van liefde is – nieuw zal worden gesorteerd en teruggebracht naar liefde en zal worden getransformeerd.

Zo snel jullie beginnen te beslissen voor liefde – de liefde voor jezelf en - de liefde voor allen – voor alles dat is – en als jullie vanuit binnenin je richten op deze liefde – zal jullie leven beginnen op een wijze te stromen – die je voorstelling zal doen bloeien en op deze wijze magie zal uitvoeren in jullie leven. Deze stroom van de levensstroom – van overvloed – van vrijheid – is overal aanwezig in het universum. In werkelijkheid zijn jullie opgenomen in onbeperkte liefde – in onbeperkte rijkdom – slecht jullie vroegere geloofsstelsels hadden die van jullie afgescheiden gehouden.

Zie dat jullie het zelf waren – wat jullie gescheiden had – van de bron – van de rijkdom – door die geloofsstelsels.

Zie de kracht die in het denken/geloof ligt en geloof in de liefde – in de zuivere en onvoorwaardelijke liefde en spoedig zullen jullie verbonden zijn met de stroom van het universum. We houden van jullie als Zusters en Broeders van Licht. Wij zijn de Sirius Familieleden. 

In Liefde, Vreugde en Eenheid …. Shogun Amona


Translation German English: Petra ST   

Vertaling: Winny
No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE