Followers

Labels

Tuesday, December 16, 2014

Hellenic -- Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπημένοι μας!Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπημένοι μας!

Ο καιρός περνάει και πολύς κόσμος ανάμεσά σας ήδη ανυπομονεί, κι αναρωτιέστε πως, εφόσον αληθεύει ότι ο χρόνος επιταχύνεται, τότε γιατί δεν έρχεται ποτέ η στιγμή της Πρώτης Επαφής;


Λογικά είναι δυνατόν και να έχετε δίκιο κάνοντας την ερώτηση αυτή προς τους εαυτούς σας. Όμως αυτό που στ’ αλήθεια κάνετε είναι ν’ αποδεικνύετε τη μικρή σας πίστη στα έργα του Δημιουργού όλων των πραγμάτων.

Πίσω από όλα όσα συμβαίνουν υπάρχει ένας λόγος. Κι υπάρχει επίσης κι ένας λόγος πίσω από τα πράγματα που δεν πραγματώνονται μέσα στο φυσικό πλάνο.  
         
Γιατί δεν έχει συμβεί ακόμα η Πρώτη Επαφή μεταξύ μας; Δεν είναι μόνο ένας, αλλά διάφοροι οι λόγοι που εξηγούν το γιατί δεν έχουμε έρθει ανοιχτά σε επαφή με την ανθρωπότητα του πλανήτη αυτού.

         
Ο πρώτος και ενδεχομένως κυριότερος λόγος είναι ότι δεν προβήκαμε σε μια μεγάλης κλίμακας παρέμβαση,  γιατί αυτό θα αντιτίθεντο απέναντι στους Συμπαντικούς Νόμους που μας απαγορεύουν μια μεγάλη επέμβαση στην εξέλιξη μιας ανθρώπινης φυλής.

Έχουμε τη διάθεση να σας βοηθήσουμε με την αλλαγή προς τη Νέα Εποχή. Θα πρέπει όμως να περιοριστούμε μόνο σ’ αυτό, στη βοήθεια, και όχι σε μια ολική παρέμβαση.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αρκετά πράγματα. Όμως η λήψη της απόφασης είναι δική σας για να μετασχηματιστείτε και να κάνετε ένα σταθερό και αποφασιστικό βήμα στην εξέλιξή σας ως ανθρώπινη φυλή.

Όταν ένα παιδί πηγαίνει σχολείο, δεν του απαντούν οι γονείς του τις ερωτήσεις που έχει στα διαγωνίσματά του. Αφήνουν στο παιδί τους να τ’ απαντήσει, γιατί αλλιώς το παιδί αυτό δε θα μάθει ποτέ στ’ αλήθεια τα μαθήματα που χρειάζεται να μάθει από μόνο του. Μπορούν να το βοηθήσουν με την εργασία του στο σπίτι, όμως το παιδί θα είναι εκείνο που θα υποβληθεί στο τεστ που θα του δώσει ο ‘δάσκαλός’ του. 

Σύμφωνα λοιπόν με το παραπάνω παράδειγμα, τι θα συνέβαινε εάν το παιδί μάλωνε στον αυλόγυρο του σχολείου με τα άλλα παιδιά; Θα πήγαιναν οι γονείς του παιδιού αυτού στο σχολείο να τιμωρήσουν τα άλλα παιδιά με τα οποία μαλώνει το παιδί τους; Δε θα το κάνατε αυτό, σωστά; Θα μιλούσατε στο παιδί σας, εξηγώντας του ότι θα πρέπει να λύνει τις διαφορές του δίχως να μαλώνει με τους συμμαθητές του, και εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, τότε ίσως πηγαίνατε να μιλήσετε στους γονείς των άλλων παιδιών, ή ενδεχομένως και στο δάσκαλο ή το σύμβουλο της τάξης στην οποία πηγαίνει το παιδί σας.  

Το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος ανάμεσά σας αφυπνίζεστε προς την πραγματικότητα του τι συμβαίνει, το ότι έχει βγάλει τις παρωπίδες από τα μάτια του και μπορεί πλέον να δει καθαρά ότι ο κόσμος του δεν κυβερνάται από ευγενικούς ανθρώπους, αλλά από ανθρώπους που παρακινούνται από την επιδίωξη της ευημερίας σε βάρος των άλλων, και που ενδιαφέρονται μονάχα για το δικό τους όφελος, αυτό λοιπόν επιτρέπει την έναρξη της αλλαγής με αργό, ναι, αλλά με ισχυρότερο και πιο αποδοτικό τρόπο από μια τυχούσα αλλαγή που θα έρχονταν από εξωγήινους πολιτισμούς. 

Αυτός λοιπόν είναι ένας ακόμα σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν έχουμε ακόμα επέμβει, και σας βοηθάμε αντ’ αυτού να προκαλέσετε την αλλαγή ενθαρρύνοντας το ηθικό σας αντί του να προβαίνετε σε άμεσες βίαιες πράξεις, που αναμφίβολα θα πήγαιναν ενάντια στο σεβασμό της ελεύθερής σας βούλησης, η οποία είναι δικαίωμά σας ως ανθρώπινο ον σε τούτο το τεταρτοκύκλιο του Γαλαξία.  

Εμείς, τα Γαλαξιακά αδέλφια σας, σας αγαπάμε άμετρα. Δεν είσαστε συνηθισμένοι σε τέτοιας έντασης αγάπη. Τα περισσότερα ανθρώπινα όντα του πλανήτη σας αγαπάνε με τρόπο εγωιστικό, περιμένοντας πάντοτε κάποιο όφελος, κάτι σ’ αντάλλαγμα της αγάπης τους. Εμείς σας αγαπάμε για τη δική σας ευημερία, δίχως να περιμένουμε τίποτε σ’ αντάλλαγμα, ούτε καν την ευγνωμοσύνη σας.        

Η ίδια αυτή αγάπη μας παρακινεί να σας συνοδέψουμε σε τούτο το ταξίδι προς την επίτευξη της Ψυχής, προς την κατανόηση του ποιοι πραγματικά είσαστε, και προς μια βαθιά αντίληψη του τι ήρθατε να κάνετε μέσα στο σώμα αυτό.  

Όταν κατανοήσετε τα κίνητρα όλων αυτών, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι η αλλαγή αυτή θα πρέπει να είναι παγκόσμια, όλοι σα μια ομάδα, και όχι σκεπτόμενοι να σώσετε μόνο τους εαυτούς σας, για παράδειγμα, μπροστά σε μια ενδεχόμενη πλανητική καταστροφή.
        
Να γνωρίζετε ότι σας αγαπάμε με μια Αγάπη που ελευθερώνει, που απομακρύνει τα εμπόδια, που υπερνικά τα μειονεκτήματα και που παρέχει ειρηνικές λύσεις δίχως  κατάχρηση δύναμης. Με τρόπο έξυπνο και καλά οργανωμένο.

Αποδεχθείτε όλη μας την Αγάπη και την Αγάπη από όλα τα αδέλφια μας που σας συνοδεύουν σε τούτο το εξελικτικό άλμα, που θαρραλέα και αποφασιστικά είναι να κάνετε. Σας συνοδεύουμε σε τούτη την περιπέτεια, και να ξέρετε πως δεν είσαστε μόνοι σας.  

Και όταν το άλμα αυτό γίνει, γιατί εσείς το θελήσατε, η βοήθεια που θα λάβετε από εμάς θα είναι άμετρη, ώστε ν’ αναληφθείτε γρήγορα και να γίνετε μία από τις πιο εξελιγμένες φυλές του Γαλαξία.
        
Γαλήνη και Αγάπη προς εσάς. Κι επίσης Φως και Αρμονία.

Πηγή:  Διοικητής Σοχίν από το Διαστημόπλοιο Άλφα.


Διαμέσου: Kris-Won


 Μετάφραση: Con Tanidis 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE