Followers

Labels

Friday, January 30, 2015

Croatian -- Izvješće s Tajvanske konferencije/Novosti o situaciji u Sunčevom sustavu


Izvješće s Tajvanske konferencije/Novosti o situaciji u Sunčevom sustavu

Objavio Cobra - 29. siječnja 2015


Tajvanska konferencija bila je veliki uspjeh. Zato što je Tajvan jedno od glavnih centara pozitivnih Dragon snaga, to bi moglo prerasti u jaku zajednicu svjetloradnika i ratnika svjetla. Konferencija je održana u neposrednoj blizini mjesta gdje je tajvanska Dragon obitelj skrivala svoje zlato nakon što su pobjegli iz Kine poslije Drugog svjetskog rata.

Tijekom konferencije, poduzeli smo važne fizičke i energetske korake usmjerene prema financijskom resetu i novom fer i uravnoteženom financijskom sustavu.

Tijekom istog vikenda, SVE fizičke strangelet i toplet bombe od Chimera grupe su očišćene. Sada ostaju plazma strangelet i toplet bombe. Plazma ravnina ostaje glavno jako područje Chimera grupe i za to se treba pobrinuti prije nego što se Događaj dogodi. Mi ćemo se detaljno pozabaviti plazma situacijom u jednom od budućih blogova.

Kao rezultat uklanjanja fizičkih bombi, došlo je do velikog olakšanja kod snaga svjetla i za puno intela koji su prethodno bili klasificirani sada je postalo sigurno da budu objavljeni. Ova kratka objava Davida Wilcocka pojavila se samo nekoliko sati nakon čišćenja fizičkih bombi i bio sam iznenađen da je on otkrio toliko toga dok su operacije još uvijek bile u tijeku:


Postoji flota matičnih brodova Galaktičke Konfederacije smještena malo izvan našeg Sunčevog sustava i ta flota predstavlja barijeru kroz koju ni jedna letjelica Chimera grupe ne može pobjeći. Bezbožna četvorka se potajno nada da će im Chimera osigurati rutu za bijeg izvan ovog sunčevog sustava prema Bernardovoj zvijezdi neposredno prije masovnih uhićenja, jer to je bilo obećanje koje je Chimera dala tim vrhovnim kabalistima.

Istina je da Chimera kontrolira nekoliko fragmenata nekad moćne fizičke Drakonske i Reptilske flote, razbacane i skrivane na nekim manjim asteroidima u glavnom asteroidnom pojasu i u Kuiperovom pojasu. Ova informacija je bila strogo povjerljiva do sada, jer su Reptili prijetili da će se osvetiti relativno malom broju ljudskih talaca koje oni još uvijek drže zarobljene na tim asteroidima. Ovog vikenda, snage svjetla Ashtar Komande, Plejadske flote, Sirijanske flote i pokreta otpora su počele operaciju čišćenja kompletnog sunčevog sustava.


Do nedavno je tu bilo i fragmenata Drakonske i Reptilske flote, skrivenih u asteroidnim pojasevima Bernardove zvijezde po imenu Wolf 359. Svi fragmenti te flote su već u potpunosti očišćeni.

Također je istina da Chimera kontrolira sustav podzemnih uporišta na Long Islandu koji je jedini njihov pristup na površinu. Ta podzemna uporišta Chimera grupe potpuno su nepovezana s DUMB-ovima (deep underground military bases = duboke podzemne vojne baze). Svi DUMB-ovi su već očišćeni i negativna vojska i kabala nemaju pristup do Chimera uporišta, tako da su nasukani na površini.

Trebate razumjeti da ljudi uključeni u tajnim svemirskim programima/odmetnute civilizacije nisu imali pristup Chimera lokacijama unutar našeg sunčevog sustava i ispod površine našeg planeta, i uglavnom nisu bili ni svjesni njihovog postojanja.

Ovaj intel je bio klasificiran do sada jer Chimera još uvijek ima taoce u tim podzemnim mjestima i raspršene na neke lokacije u našem sunčevom sustavu (NE na Mjesecu i Marsu) i oslobađanje tih talaca mora biti provedeno krajnje pažljivo.

Te lokacije su mjesta odakle se upravlja s tom tehnologijom plazma rešetke.

Više intela će slijediti kad bude sigurno da ih se objavi.


Izvor: 


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE