Followers

Labels

Friday, January 9, 2015

Croatian -- Servantes kroz Kris-Wona

Servantes kroz Kris-Wona


6. siječnja 2015

Blagoslovi svima koji čitaju ovu poruku!

Zadovoljstvo nam je biti u mogućnosti poslati vam našu poruku; i zato što smo u mogućnosti doći do vaših domova da biste je pročitali udobno sjedeći ispred vašeg kompjutera. Nije li to fantastično?

Novi dan sviće. Jeste li spremni da ga primite, sa svim događajima koje će sa sobom donijeti?

Ova godina će biti vrlo posebna, godina koje ćete se sjetiti kad budete stari, i vi ćete pričati svojim unucima koji će, sjedeći vam u krilu, biti zapanjeni kad čuju vašu priču o tome što se počelo događati u 2015 godini modernog doba.

U ovoj godini, od 1. siječnja stare paradigme počele su se urušavati, a većina vidovnjaka među vama su to osjetili, čak i nesvjesno, jer vam nitko ništa nije rekao... do sada.

Ali u sebi, vi klimate glavom dok čitate ove riječi koje vam prenosimo. One su se interno osjetile prije nego su činjenice javno objavljene.

Dakle, ako su se stare paradigme počele raspadati, što će se dogoditi s planetom? Kada će puno očekivana Nova Zemlja stići? Kako će se nova paradigma manifestirati u ravnini vaše stvarnosti?

Vi ste sebi postavili sva ta pitanja, zar ne? A ako to niste učinili, sigurno ćete biti zadovoljni da mi odgovorimo na njih: Jesam li u krivu?

Čak ni pola od onoga što bismo vam mogli reći o tome što ćete doživjeti tijekom ove godine mnogi to ne bi mogli povjerovati. Oni koji su spremniji i usklađeni sa stvarnošću o onome što se događa, oni će osjetiti da DA, može biti da se počinju događati.

Iz tog razloga, mi ćemo vas informirati o nečemu što će se početi izražavati u vašoj materijalnoj stvarnosti, a ostaviti ćemo druge događaje koje ćete doživjeti kasnije, jer ne zaslužuju da sada o njima govorimo.

Biti će sve više u javnosti dobro poznatih osoba koje će govoriti kroz medije o svojim neslaganjima s politikom vlada, vlada koje su do sada bile marionete onih koji trenutno vladaju iza kulisa. Onih koji imaju moć odlučivanja o tome za što se donose odluke u zemlji, pa čak i na međunarodnoj razini, a koji usmjeravaju svoje političke lidere, ponekad suptilno a nekad otvoreno, bez srama.

Ti ljudi, budući da imaju veliki broj sljedbenika i simpatizera, s obzirom na njihov javni karakter, oni će početi utjecati na mnoge ljude koji se počinju zanimati o temama kojima još nisu davali pozornost, ili o kojima su čuli ali nisu pokazali zanimanje za njih. 

Slavne političke ličnosti koje su prije bile nepoznate početi će se isticati, i koje imaju plemenitu želju da počiste politički, pravni i policijski establišment/slojeve koji su postali trulo gnijezdo gdje korupcija, prevare i licemjerje prebivaju.

Opasani masama ljudi koji su umorni od tolike korupcije u svim sferama, oni će biti autori velikih promjena u glavnim nacijama planeta; a to će biti požar koji će inicirati regeneraciju svih moralnih vrijednosti koje su, nažalost, bile izgubljene. A te izgubljene etičke vrijednosti će utažiti žeđ svima onima koji su čeznuli za svitanjem pravednijeg i boljeg svijeta.

Vi ćete živjeti u tim promjenama. One će biti postupne, ali one će početi pokazivati svoje prve korake u ovoj sretnoj i obećavajućoj 2015 godini.

Kocka je bačena. Karte su na stolu.

Sada... igrajmo!


Izvor: Miguel de Cervantes Saavedera

Kanal: Kris-Won


(Napomena kanala: Tijekom cijelog prepisivanja nisam imao pojma o tome tko diktira poruku, i na kraju kanaliziranja sam zamolio da se identificira, i bio sam iznenađen kad mi je rekao da je Cervantes, autor Don Quixote; ponovno sam pitao i on je potvrdio još odlučnije. Dakle, on je potpisnik ove poruke.)

English translation: Gloria Rodriguez

Preveo: Fredi 

No comments:

Post a Comment

ESOTERICSUBTITLES IN ENGLISH, ESPAÑOL, PORTUGUÊS

Click upon the circle after the small square for captions

PRGInstructions HERE